VIDEO Costi Ionita: „Nu-mi pare rau ca am cantat manele nici macar o secunda. Si acum pot s-o fac daca vreau”

Publicat: 18/05/2010 | 00:00
Cantaretul a marturisit ca nu mai este tentat sa aiba succes in Romania, pentru ca pentru el acum este foarte important sa cucereasca America.

„Eu tintesc ceva mai sus, adica in America, si se pare ca usor usor reusesc”, a spus Costi Ionita, care nu este impresionat de faptul ca si alti artisti au reusit sa patrunda in industria muzicala de peste hotare.

Producatorul trupei Blaxy Girls numeste noul trend in muzica „popcorn” sau „ping-pong” si crede ca el si bulgaroaica Andrea au totusi un alt stil. Desi exista voci care sustin ca melodiile lansate de Costi seamana foarte mult cu manelele, fostul component al trupei Valahia nu este deranjat, atata timp cat are succes peste granita.

„Piesa cu Shaggy si Bob Sinclar, I wanna, se canta din New York pana in Jakarta. Mai conteaza ca e sau nu e manea? Tema a prins, e un alt gen si are succes! As vrea sa cant „Of, viata mea” in toata lumea, jur!”, a declarat Costi intr-un interviu pentru 220.ro.

„Nu-mi pare rau ca am cantat manele nici macar o secunda. Si acum daca vreau sa o fac, ma duc la restaurant si cant manele!”, a completat el.

Costi Ionita nu este deranjat ca este criticat de romani. „Nu ma intereseaza sa fiu profet in tara mea! Am facut destule, daca lumea ma iubeste, bine, daca nu, nu ma intereseaza!”.

Citește și...