VIDEO / Piesa care va rupe toate topurile! Excentricul miliardar Gianluca Vacchi face furori cu melodia! Iar clipul este fierbinte rău…

Publicat: 11/02/2018 | 18:30
VIDEO / Piesa care va rupe toate topurile! Excentricul miliardar Gianluca Vacchi face furori cu melodia! Iar clipul este fierbinte rău…

Omul de afaceri Gianluca Vacchi, un cunoscut milionar excentric, face furori pe YouTube! Videoclipul italianului este vizualizat deja de peste un milion de oameni în câteva zile.

 

„Trump-it” este piesa care se bucură de toate ingredientele: muzică ritmată şi un videoclip în care femeile una şi una dansează în jurul lui Vacchi.

Cum şi-a clădit afacerile

Gianluca Vacchi, cel mai spectaculos miliardar de pe planetă, a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a început să creeze viral după viral pe contul lui de Instagram, ajungând să aibă aproape 10 milioane de urmăritori! Nu doar forma excepţională în care se află excentricul miliardar italian la vârsta de aproape 50 de ani sau mişcările senzaţionale făcute în tandem cu superba lui soţie, topmodelul Georgia Gabriele, i-au dat pe spate pe fanii lui, ci şi felul în care Gianluca îşi trăieşte fiecare zi de parcă ar fi ultima!

Ce-i drept, la ce avere fabuloasă are Vacchi, nu este de mirare că îşi permite să se răsfeţe pe iahturi de lux şi să se plimbe cu avioane private prin cele mai exotice destinaţii ale lumii!

Vacchi a ştiut să investească atât de bine, încât a construit un adevărat imperiu financiar, pornind de la compania-bază, lăsată moştenire de tatăl său. Născut în Bologna, Italia, Gianluca a fost de tânăr pasionat de finanţe, absolvind o facultate cu profil economic.

După ce a preluat firma tatălui, miliardarul a făcut nişte mutări pe piaţa financiară, administrând cu o mână de fier o serie de companii preluate, incluse apoi în conglomeratul deţinut de el, ori creând de la zero o serie de firme pe care le-a vândut pe sume ameţitoare! La finele anului trecut, afacerea aiministrată de Vacchi a fost estimată la o avere pe piaţă de două miliarde de dolari, iar averea proprie a depăşit 450 de milioane de dolari, fiind în creştere constantă!