VIDEO / Veste-şoc în lumea sportului! I s-a făcut rău în maşină, a coborât şi a fost lovit mortal de un şofer beat. Mărturiile înfiorătoare ale poliţistului: „Am izbit trupul unuia dintre morţi care zăcea pe mijlocul şoselei”

Publicat: 05/02/2018 | 11:13

Este doliu în lumea sportului de peste Ocean! Un fotbalist de 26 de ani a avut parte de un sfârşit înfiorător cu câteva ore înainte de Super Bowl 2018. El şi taximetristul cu care era în maşină au fost ucişi de un şofer beat, după ce lui i s-a făcut rău şi a coborât din autoturism. În urma impactului, autorul incidentului rutier s-a făcut nevăzut, dar, la câteva ore de la tragedie, el a fost încătuşat.

Poliţiştii din Indiana au spus că doi oameni şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier teribil, petrecut pe I-70 din oraşul Indianapolis. Printre victime se numără fotbalistul Edwin Jackson. Incidentul s-a petrecut cu puţin timp înainte de ora 04:00 dimineaţa şi, potrivit, dezvăluirilor făcute jurnaliştilor americani, un poliţist a încetinit maşina în apropierea locului tragediei şi a văzut unul dintre cadavrele bărbaţilor aruncat pe centrul şoselei.

“Unul dintre oamenii loviţi zăcea pe mijlocul şoselei I-70.

Trupul unuia dintre morţi zăcea pe mijlocul şoselei. La scurt timp după impact şi, înainte să fie făcut vreun apel la numărul de urgenţă 911, Trooper Ty Mays conducea prin apropiere şi a observat că un autoturism din faţa lui a făcut o manevră evazivă la stânga.

Mays a observat bucăţi rupte de la maşini pe drum şi a pornit semnalele luminoase. În timp ce a încetinit autoturismul ca să oprească la accident, el a izbit trupul unuia dintre morţi care zăcea pe mijlocul şoselei”, se arată în comunicatul poliţiei, potrivit news.com.

Fotbalistul Edwin Jackson şi taximetristul care era cu el au murit la locul tragediei. Alex Cabrera Gonsales, autorul accidentului, a fost prins după ce a fugit de la locul incidentului.

“Din primele cercetări, se pare că şoferul era beat şi nu avea permis”, a povestit sergentul John Perrine, conform sursei citată mai sus.

Edwin Jackson a fost jucător la echipa Indianapolis Colts, iar reprezentanţii clubului de fotbal au dat un comunicat prin care îşi exprimă durerea.

„Suntem îndureraţi de auzul veştilor despre moartea lui Edwin Jackson. Edwin a fost iubit de toţi din organizaţia Colts. I-am admirat personalitatea lui deschiă, spiritul competitiv şi mentalitatea muncitoare”, au transmis oficialii echipei de fotbal american.

Ei au postat şi un mesaj emoţionant pe pagina lor oficială de Twitter: „Cu inima îndurerată împărtăşim pierderea unuia dintre noi. Edwin Jackson a adus mereu un zâmbet în vestiarul nostru şi în comunitate. Gândurile noastre sunt îndreptate acum către familia şi prietenii săi în aceste momente dificile. Ne va fi dor de el foarte mult”.

Compania de taxi la care regretatul sportiv făcuse comandă a confirmat că, în urma tragediei, a încetat din viaţă şi şoferul. Acesta se numeşte Jeffrey Monroe şi avea 54 de ani.

 

Citește și...