Zice ca nu are nicio legatura cu Salam, insa a fost prinsa in intimitate cu el! Raluca Macovei si manelistul, in scene tandre

Publicat: 16/01/2014 | 11:13

Florin Salam e adorat de mii de femei, insa putine sunt cele care ii intra la suflet. Raluca insa a reusit sa-l vrajeasca pe artist cu frumusetea ei, motiv pentru care cantaretul petrece cat de mult timp poate cu bruneta.

Raluca Macovei, femeia care are grija de sufletul lui Florin Salam de mai bine de jumatate de an, este indragostita lulea de manelist. Desiprietenilor de pe internet le spune ca sunt doar amici, imaginile in care apar pe Facebook contrazic spunsele brunetei.

Raluca Macovei traieste o poveste de dragoste intensa cu Florin Salam si e buna prietena cu Zavo
Raluca Macovei traieste o poveste de dragoste intensa cu Florin Salam si e buna prietena cu Zavo

______________

Citeste si:

Ce n-a vazut Parisul! Florin Salam si Adrian Cristea au impartit aceeasi femeie: cea mai buna prietena a Adelinei Pestritu!

Florin Salam spune TOT! Cum a cunoscut-o pe minora pe care a sarutat-o si cu care a mers apoi la hotel?

Salam recidiveaza! Aceeasi reteta, alta minora! A pus ochii pe o eleva din Ploiesti careia ii declara dragostea in public

______________

Raluca petrece mult timp cu manelistul si cand are ocazia ii mai da si cate un sarut
Raluca petrece mult timp cu manelistul si cand are ocazia ii mai da si cate un sarut

Raluca vrea sa tina ascuns faptul ca are o relatie de amor cu Florin Salam, insa sursele noastre au marturisit ca pe cei doi ii leaga mai mult decat o prietenie.

Florin Salam, relatii de amor cu mai multe femei

Manelistul a fost implicat in mai multe relatii amoroase, asta daca ne luam dupa declaratiile fetelor care au aparut la tv. Florin Salam nu a recunoscut ca ar avea vreo idila cu vreuna dintre ele, ba chiar a evitat sa vorbeasca despre viata lui amoroasa. Pentru Salam cei mai importanti sunt copiii, care sunt rasfatati la maximum de catre cantaret.

L.C

Citește și...