Giovani Becali s-a certat cu Dan Chiorui' la cazinou!

m.cancan.ro

PREZENTA. Giovani Becali a fost ieri la pranz la cazinou, la cateva ore dupa incident PERICOL. Dan Chiorui' a aprins scanteia unui conflict care s-ar fi putut termina rau! Fostul impresar, in ajutorul caruia au venit Victor si Gigi Becali, s-a enervat pe interlop fiindca i-a adus aminte de o datorie mai veche Giovani Becali a avut, joi spre vineri noapte, o rafuiala intr-un cazinou din Capitala cu un cunoscut si respectat camatar, Dan Chioru?! Reporterii CANCAN au aflat ca acesta a facut imprudenta sa-i aminteasca fostului impresar, in gura mare, ca ii este dator, iar discutia a degenerat imediat! Sursele noastre ne-au povestit ca Becali juca linistit poker texan la o masa din cazinoul Hilton. La un moment dat, de masa lui s-a apropiat afaceristul Dan Chioru? (personaj cu legaturi in lumea interlopa, despre care se spune ca a pierdut doar in ultimul an la jocuri de noroc intre cinci si zece milioane de euro). Acesta a urmarit cateva minute cum joaca, iar intr-o pauza i-a reprosat, mai in gluma, mai in serios, lui Giovani ca pierde bani la poker, in timp ce are la el o datorie mai mare, pe care n-a stins-o! Sursele noastre spun ca, de fapt, datoria nu-i apartine lui Giovani, ci unei rude a acestuia. Jenat, insa, de faptul ca Dan Chioru? a vorbit tare, incat au auzit toti ceilalti aflati in preajma, Becali a sarit ca ars si a inceput sa-l injure pe interlop. Discutia a explodat ca un butoi de pulbere! Dan Chioru? n-a acceptat sa fie insultat si a dat si el mai multe replici veninoase. Infuriat, Becali si-a sunat bodyguarzii, care s-au strans ciorchine in cazinou. Dan Chioru? plecase insa pe usa din spate ca sa cheme si el ajutoare! Intre timp, la locul conflictului a aparut Oneata, un alt interlop (cunoscut barbugiu), prieten atat cu Giovani, cat si cu Dan Chioru?. Acesta i-a spus lui Becali ca il va suna pe Chioru? si il va pune sa-i ceara scuze pentru ca i-a vorbit urat. Pana sa se intoarca Dan Chioru? (cu aproape 15 bodyguarzi dupa el), in cazinou si-au mai facut aparitia si Victor (fratele lui Giovani), dar si finantatorul Stelei, Gigi Becali, impreuna cu seful garzilor lui de corp, Catalin Zmarandescu (care a ramas pe hol), dar si cu alti baieti "de interventie". Lucrurile s-au calmat dupa aproape doua ore, cand Dan Chioru? a revenit la cazinou, insotit de ajutoarele lui, si a "negociat" impacarea cu Giovani. La fata locului se adunasera, in jur de 50 de bodyguarzi, dar, in afara discutiilor mai aprinse, nu s-a mai intamplat niciun alt incident. Contactat de CANCAN, Victor Becali ne-a declarat ca, din punctul lui de vedere si al fratelui sau, n-a existat nicio cearta. "N-a fost nicio altercatie si n-a fost nimic. Daca eu ma duc intr-un loc si vorbesc cu prietenii mai tare inseamna ca ne certam?!", ne-a declarat Victor Becali. (A.N.)

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Bijou
popi la scoala Desi se credea ca religia a fost scoasa din programa, Curtea Constitutionala nu a schimbat de fapt nimic!
Catedrala Neamului Trecem zilnic pe langa ea, dar nu ii dam atentie! Vezi cat de mult a "crescut" Catedrala Neamului!
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Dezvaluire-SOC: "Eu aveam 18 ani, iar el 78 cand am facut SEX prima oara"! Una din cele mai dorite blonde a rupt tacerea

Desi a preferat mereu sa fie discreta si sa nu dea prea multe detalii picante despre ceea ce se inta
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj