Giovani Becali s-a certat cu Dan Chiorui' la cazinou!

m.cancan.ro

PREZENTA. Giovani Becali a fost ieri la pranz la cazinou, la cateva ore dupa incident PERICOL. Dan Chiorui' a aprins scanteia unui conflict care s-ar fi putut termina rau! Fostul impresar, in ajutorul caruia au venit Victor si Gigi Becali, s-a enervat pe interlop fiindca i-a adus aminte de o datorie mai veche Giovani Becali a avut, joi spre vineri noapte, o rafuiala intr-un cazinou din Capitala cu un cunoscut si respectat camatar, Dan Chioru?! Reporterii CANCAN au aflat ca acesta a facut imprudenta sa-i aminteasca fostului impresar, in gura mare, ca ii este dator, iar discutia a degenerat imediat! Sursele noastre ne-au povestit ca Becali juca linistit poker texan la o masa din cazinoul Hilton. La un moment dat, de masa lui s-a apropiat afaceristul Dan Chioru? (personaj cu legaturi in lumea interlopa, despre care se spune ca a pierdut doar in ultimul an la jocuri de noroc intre cinci si zece milioane de euro). Acesta a urmarit cateva minute cum joaca, iar intr-o pauza i-a reprosat, mai in gluma, mai in serios, lui Giovani ca pierde bani la poker, in timp ce are la el o datorie mai mare, pe care n-a stins-o! Sursele noastre spun ca, de fapt, datoria nu-i apartine lui Giovani, ci unei rude a acestuia. Jenat, insa, de faptul ca Dan Chioru? a vorbit tare, incat au auzit toti ceilalti aflati in preajma, Becali a sarit ca ars si a inceput sa-l injure pe interlop. Discutia a explodat ca un butoi de pulbere! Dan Chioru? n-a acceptat sa fie insultat si a dat si el mai multe replici veninoase. Infuriat, Becali si-a sunat bodyguarzii, care s-au strans ciorchine in cazinou. Dan Chioru? plecase insa pe usa din spate ca sa cheme si el ajutoare! Intre timp, la locul conflictului a aparut Oneata, un alt interlop (cunoscut barbugiu), prieten atat cu Giovani, cat si cu Dan Chioru?. Acesta i-a spus lui Becali ca il va suna pe Chioru? si il va pune sa-i ceara scuze pentru ca i-a vorbit urat. Pana sa se intoarca Dan Chioru? (cu aproape 15 bodyguarzi dupa el), in cazinou si-au mai facut aparitia si Victor (fratele lui Giovani), dar si finantatorul Stelei, Gigi Becali, impreuna cu seful garzilor lui de corp, Catalin Zmarandescu (care a ramas pe hol), dar si cu alti baieti "de interventie". Lucrurile s-au calmat dupa aproape doua ore, cand Dan Chioru? a revenit la cazinou, insotit de ajutoarele lui, si a "negociat" impacarea cu Giovani. La fata locului se adunasera, in jur de 50 de bodyguarzi, dar, in afara discutiilor mai aprinse, nu s-a mai intamplat niciun alt incident. Contactat de CANCAN, Victor Becali ne-a declarat ca, din punctul lui de vedere si al fratelui sau, n-a existat nicio cearta. "N-a fost nicio altercatie si n-a fost nimic. Daca eu ma duc intr-un loc si vorbesc cu prietenii mai tare inseamna ca ne certam?!", ne-a declarat Victor Becali. (A.N.)

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
antonia
Gigi Becali principala Gigi Becali, sef de cor dupa gratii! “Baaa, colindati numai in limba romana!”
crudu Cea mai proasta veste de Sarbatori pentru Daniela Crudu! Compania de drumuri ii blocheaza conturile, dupa executarea silita
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Pana si cea mai timida femeie trebuie sa incerce ASTA in pat! Il va da pe spate garantat

Daca vrei sa iti condimentezi viata sexuala, este momentul sa uiti de timiditate si sa treci la acti
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj