Ionut Dolanescu si-a parasit sotia pentru o violonista din Chisinau

m.cancan.ro

DESTIN. Ionut a urmat in casnicie exemplul parintilor sai, Ion Dolanescu si Maria Ciobanu I-a venit randul. Cantaretul si-a adus iubita in Bucuresti si locuiesc impreuna in casa mamei lui, Maria Ciobanu Cristina Constantin Fiul rapsodului Ion Dolanescu si al Mariei Ciobanu a fost si el contaminat, se pare, cu virusul care face ravagii printre barbatii celebri din Capitala. Dupa Petre Roman, Sabin Balasa sau Andrei Gheorghe, a venit randul lui Ionut sa-si paraseasca sotia pentru o alta femeie, conform regulii, mai tanara decat cea careia i-a jurat, in urma cu ani buni, credinta vesnica. Potrivit apropiatilor cantaretului este vorba despre o poveste de dragoste inceputa in perioada in care aceasta inregistra un album cu orchestra "Lautarii" din Chisinau, condusa de celebrul Nicolae Botgros. Atunci a cunoscut-o, sustin sursele noastre, pe actuala lui iubita, o moldoveanca de 25 de ani (n.r. - cu zece ani mai ta nara ca el), care canta la vioara in trupa cu care a colaborat. Iubirea a fost atat de mare intre cei doi, incat relatia lor nu s-a oprit la stadiul de aventura, mai ales ca Ionut este insurat, ci s-a transformat intr-o adevarata poveste de dragoste. Ionut Dolanescu a decis sa-si paraseasca nevasta si sa-si aduca iubita aproape de el.

I-a cedat sotiei apartamentul

Se pare ca nu de mult timp, Ionut si-a adus iubita in Bucuresti si, pentru ca in momentul de fata nu are o casa a lui, a cazat-o in cea a mamei lui, cantareata de muzica populara Maria Ciobanu. In urma cu cativa ani, Dolanescu Jr. a achizitionat un apartament in Drumul Taberei pe care l-a amenajat si in care a locuit impreuna cu Mariana, sotia lui. Dupa despartire, Ionut i-a cedat acesteia casa si s-a mutat impreuna cu mama sa.

Declaratie

Contactat telefonic, Ionut nu a fost de gasit pana la inchiderea editiei. In incercarea de a obtine o declaratie i-am sunat pe parintii cantaretului. Atat Ion Dolanescu, cat si Maria Ciobanu ne-au declarat scurt ca nu ne intereseaza viata lui personala, si ca oricum ei nu se baga, iar despre artisti sa scriem doar atunci cand ne dau ei voie.
vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Gabriel Torje
fane spoitoru Nici Al Capone nu ar fi facut asta! Ce gest de mafiot adevarat a facut Fane Spoitoru intr-un cimitir din Bucuresti!
Octavian Bellu a coborat ca cumpere un cartus cu tigari Gest impresionant facut de Octavian Bellu pentru Mariana Bitang! Dovada ca se iubesc ca-n liceu!
Top articole
Citite
Comentate
jodie

"Ma culcam cu oricine, pentru ca ma simteam singura". Ce vedeta a facut aceasta dezvaluire socanta

Este una dintre cele mai mari vedete si nu se sfieste sa faca declaratii fara perdea in interviuri.
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj