Nu exista explicatie pentru ce se intampla aici! Locul bizar in care cainii se sinucid in masa

m.cancan.ro
pod

Exista lucruri in lumea aceasta care nu se pot explica. Unul dintre acestea este dat de povestea locului in care in ultimii 50 de ani, circa 50 de caini au sarit spre moarte din acelasi punct al Podului Overtoun din oraselul scotian Milton.

Numai in 2005, 5 caini s-au sinucis in acest loc, in decurs de jumatate de an. Cu o exactitate iesita din comun, toti cainii au murit in acelasi loc. Si ca totul sa fie si mai bizar, sinuciderile au avut loc in zile insorite, iar toate exemplarele sunt rase cu nasul alungit, precum collie, golden retriever sau labrado.

Totul este un mister sfasietor pentru oamenii locului care si-au pierdut in mai multe randuri animalul lor de companie. Multe teorii exista, dar cea mai plauzibila pare a fi cea care indica un blestem asupra raului ce trece pe sub acest pod.

Altii spun ca mitologia celtica le-a oferit pe marginea fenomenului o lamurire ce tine de lumea de apoi. Aici se pare ca s-ar intalni Raiul cu Pamantul, iar cum cainii sunt mai sensibili decat oamenii, acestia capteaza vibratiile mult mai usor. De aici si comportamentul lor bizar.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Andreea Mantea
lutu Fara stirea lui Becali, Lutu iubeste ca marinarii! Ce face mana dreapta a boss-ului stelist cand Gigi se aeriseste cu prosoape
laura grosu principal Umilinta pentru familia romancei asasinate in Spania! Autoritatile: "Abia avem bani pentru noi, dar pentru romanii vostri!
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Vedeta care a indraznit sa apara ASA in public. Nu s-a jenat sa lase TOT la vedere. Cum arata rochia si din fata: FOTO NECENZURAT

Actrita acum in varsta de 37 de ani a avut un rol principal intr-un serial celebru difuzat si in Rom

BOMBA! Consuelo l-a uitat deja pe Mutu! RUPTURA TOTALA! Cu cine si-a refacut viata in Republica Dominicana!

Povestea dintre Mutu si Consuelo se transforma intr-o adevarata telenovela.
Ade (2.2.2013, 21:00:27)
50 de caini in 50 de ani? adica o medie de 1 caine pe an? cred ca asta e nr de caini morti de pe orice pod...; si adica doar cei cu botu lung \'\'sunt mai sensibili decat oamenii, acestia capteaza vibratiile mult mai usor\'\' ?
yotzo (18.12.2012, 09:53:05)
e cancan. normal ca-s false.
nana (18.12.2012, 08:07:22)
imaginile sunt ciudate.. nu e acelasi pod..podul din a doua imagine are pe margine copaci, tufe de flori, dar din prima imagine nu se vad..ce tot ne aiuriti cu poze false
123 (17.12.2012, 21:48:32)
chiar ciudat
First page < Back Forward > Last page