Nu exista explicatie pentru ce se intampla aici! Locul bizar in care cainii se sinucid in masa

m.cancan.ro
pod

Exista lucruri in lumea aceasta care nu se pot explica. Unul dintre acestea este dat de povestea locului in care in ultimii 50 de ani, circa 50 de caini au sarit spre moarte din acelasi punct al Podului Overtoun din oraselul scotian Milton.

Numai in 2005, 5 caini s-au sinucis in acest loc, in decurs de jumatate de an. Cu o exactitate iesita din comun, toti cainii au murit in acelasi loc. Si ca totul sa fie si mai bizar, sinuciderile au avut loc in zile insorite, iar toate exemplarele sunt rase cu nasul alungit, precum collie, golden retriever sau labrado.

Totul este un mister sfasietor pentru oamenii locului care si-au pierdut in mai multe randuri animalul lor de companie. Multe teorii exista, dar cea mai plauzibila pare a fi cea care indica un blestem asupra raului ce trece pe sub acest pod.

Altii spun ca mitologia celtica le-a oferit pe marginea fenomenului o lamurire ce tine de lumea de apoi. Aici se pare ca s-ar intalni Raiul cu Pamantul, iar cum cainii sunt mai sensibili decat oamenii, acestia capteaza vibratiile mult mai usor. De aici si comportamentul lor bizar.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Adrian Minune si copiii
crinuta dumitrean hotel Cum a ajuns Miss Bistrita sa invarta milioane de euro. Destinul bugetarei de lux Crinuta Dumitrean, de pe podium, in catuse
Luminita Anghel Copilarie distrusa pentru fetita "adoptata" de Luminita Anghel! Cum a ajuns copila sa fie pasata ca o minge si sa ajunga la...
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Dezvaluire-SOC: "Eu aveam 18 ani, iar el 78 cand am facut SEX prima oara"! Una din cele mai dorite blonde a rupt tacerea

Desi a preferat mereu sa fie discreta si sa nu dea prea multe detalii picante despre ceea ce se inta
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
Ade (2.2.2013, 21:00:27)
50 de caini in 50 de ani? adica o medie de 1 caine pe an? cred ca asta e nr de caini morti de pe orice pod...; si adica doar cei cu botu lung \'\'sunt mai sensibili decat oamenii, acestia capteaza vibratiile mult mai usor\'\' ?
yotzo (18.12.2012, 09:53:05)
e cancan. normal ca-s false.
nana (18.12.2012, 08:07:22)
imaginile sunt ciudate.. nu e acelasi pod..podul din a doua imagine are pe margine copaci, tufe de flori, dar din prima imagine nu se vad..ce tot ne aiuriti cu poze false
123 (17.12.2012, 21:48:32)
chiar ciudat
First page < Back Forward > Last page