Acasă » Vedete » ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

De: Cancan 18/01/2017 | 10:00
ALINA CRIŞAN şi DDY NUNES nu mai formează un cuplu, deoarece blonda l-a înşelat! Dezvăluirile uluitoare ale artistului

Alina Crişan, fosta componentă a trupei ASIA, şi Didier Ddy Nunes s-au despărţit în urmă cu câteva luni. Se pare că artista şi-a înşelat iubitul cu un tânăr pe nume Bogdan.

Ddy Nunes a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care a vorbit despre cum a descoperit că Alina Crişan îl înşală. Artistul a avut un şoc când şi-a dat seama că partenera lui de viaţă nu îi este fidelă.

”Urma să ne căsătorim, e adevărat. Eram, practic, logodiţi! Discutasem chiar şi de un copil. Trebuia doar să găsim un moment bun. Eu am fost plecat trei luni în China şi asta ne-a întârziat puţin planul. Nu era doar o relaţie de azi pe mâine. Uite cum s-a întâmplat: duminică seară, eram la nişte prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce făceam: glume, schetch-uri, caterincă. Prostii, ce fac prietenii între ei. Şi că să vizualizam fiecare ce a filmat, am logat toţi telefonul la televizor. A venit şi rândul Alinei să conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmuleţ, toată lumea râdea. Alina iese din filmuleţ dar uită că încă este conectată la televizor cu telefonul. Noi vorbeam, când la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: „Buna ce faci, mai eşti acolo?” Ea răspunde: „Inca sunt aici, iubire, vorbim după!”

Ascultă-mă puţin, că e foarte important: am citit fiecare literă tastată de degetul ei! Fiecare literă! Alina Crişan are 33 de ani, nu mai e o copilă, să zicem că poate a greşit! Nu! E o femeie în toată firea! Iar eu citeam fiecare literă apăsată de degetul ei! Crede-mă, că în momentul ăla mi-a plecat pământul de sub picioare! Mă uitam în dreapta, mă uitam în stânga – toată lumea se uita la televizor şi nu le venea să creadă. Ea era în cameră dar nu ştia ce se întâmplă în jur! Era la masă, lângă mine, când vorbea cu ăla! Nu era în baie, nu se ascundea! Asta m-a enervat cel mai mult! Să fi avut măcar puţină decentă, să se ascundă! În momentul ăla, ea ridica capul, se uită la mine, zâmbeşte, dar tot nu realizează că noi ne uităm la televizor. Şi îi zic: „Cu cine dracu’ vorbeşti? Cu Bogdan, cu iubire? În momentul ăla a făcut pe ea! A şters tot şi a început să se bâlbâie: că a greşit, că nu trebuia să trimită, că nu-i adevărat! Băi, băi… eram patru oameni şi toată lumea a văzut! I-am zis: „N-ai nici măcar un pic de respect, să schimbi mesaje cu prostu’ ăla, cu mine de mână?”. În momentul ăla, m-am pierdut total şi totul s-a prăbuşit: planuri, copii, căsătorie… Totul a murit! Ea, Alina Crişan, mi-a furat doi ani din viaţă! Asta doare cel mai mult!

Eu am plecat de acolo imediat. Ea a incercat sa mai vorbească cu mine prin mesaje. Azi, a venit la mine sa-si ia lucrurile. Am rugat-o sa vina sa-si ia tot, pentru ca nu mai vreau sa simt mirosul ei, sa vad hainele ei, sa ma gandesc la ea… Stiu ca nu mai pot s-o am si iubirea asta care inca o simt, ma omoara! Daca vad lucrurile ei, stii ca e inca acolo, dar simti in interiorul tau ca nu o sa se mai poata reface ce a distrus! Sunt foarte ranit, sunt umilit! Nici la dusmanul meu nu doresc ce mi s-a intamplat.

A venit azi acasa, am vorbit un pic si mi-a confirmat ca este cu un Bogdan de o luna si ceva. Acum, stii cum e: poate e de sapte luni si zice ca e nou. Nu ii spui cuiva „iubire” cand e o aventura de o noapte. Eu simt ca e o relatie mai veche de o luna. Ea spune ca ei doar vorbesc, ca nu au facut nimic. Mi-a cerut scuze, sa o iert! I-am raspus ca nu pot sa o iert acum. Daca eu ii spuneam sa nu plece de acasa, ea ramanea. Asa am simtit eu, ca daca ii spuneam ca vom incerca sa trecem peste asta, ea ramanea. Dar scuza-ma, noi suntem barbati! Daca femeia iti face chestia asta o data, o sa faca si a doua oara.

Nu, Bogdan nu e in cercul meu personal de prieteni, dar am inteles ca poate o sa-l recunosc daca o sa-l vad. Nu stiu cine e, nu-i stiu nici macar numele de familie. Dar Bogdan asta exista si este numele lui adevarat, nu e un nume „fake” in telefon. Intr-o relatie te mai certi cu partenerul. Poate nu esti de acord cu fiecare subiect. Am avut si eu o perioada mai stresanta cu muzica, cu lansarea piesei noi, filmarea clipului. Ea, momentan, nu munceste, nu are concerte. Trebuia sa am grija sa avem de toate in casa. Poate ca in ultima perioada am fost si eu un pic mai rece, mai distant, dar asta nu mi se pare o scuza sa devii disponibila pentru altii si sa te duci cu oricine. Eu am investit tot in relatia asta, nu conta ca eu castig mai mult sau mai putin decat ea.

Eu am zis intr-un interviu, ca nu sunt un tip gelos. Am spus atunci ca daca femeia vrea sa te insele, te insala cu tine de mana. Si asa mi s-a intamplat! Femeia era langa mine, la masa, si vorbea cu altul! Eu o lasam sa faca ce voia: sa mearga cu prietenele la restaurant. Nu sunt genul caruia sa-i placa sa iasa in oras. Eu merg la sala, studio, acasa! Muncesc weekend de weekend in club, mie mi-e de ajuns. Eu i-am dat libertate, incredere totala. Nu o sunam la fiecare 30 de minute sa vad cu cine e si ce face. Am plecat si in China 3 luni. Mai stii ce s-a intamplat? Daca ea iti da mesaj cu tine in camera, iti dai seama ce face cand nu esti in preajma!

Am fost foarte gentleman. M-am ridicat, am mers in alta camera unde era un prieten care vorba la telefon. I-am zis: te rog, trebuie sa plecam acum, ca e groasa treaba. El a inchis telefonul, s-a ridicat. M-am uitat la Alina, i-am zis: „Nu cred ce mi-ai facut”. Am intrebat pe toata lumea daca a vazut mesajele si toti mi-au confirmat. Am mai fumat o tigara, timp in care imi tremurau picioarele ca unui copil de cinci ani. Orice fel de barbat esti, daca ai iubit odata pe cineva, n-are cum sa nu te doara. Nu s-a intamplat nimic violent. In doi ani, cat am fost impreuna, nu i-am cerut niciodata telefonul. Eu am dat incredere si iubire totala, pentru ca asa si trebuie intr-o relatie”, a declarat Ddy Nunes.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de circulație
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de...
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...