Celebrul ”Blocnotes” loveşte din nou! E fabulos cu ce texte a vrut să ”agaţe”!

În timp ce fosta lui soţie s-a cuplat cu un om de afaceri trecut de prima tinereţe, golgheterului Claudiu Răducanu încearcă să îşi caute jumătatea pe internet.

Şi cum de multe ori expresia "lupul îşi schibmbă părul, dar năravul ba", fosta legendă a Stelei, nu a renunţat la expresiile care l-au consacrat.

Claudiu Răducanu la agăţat
Claudiu Răducanu la agăţat

Poreclit "Blocnotes" după ce la începutul carierei le-a spus colegilor că ar accepta fără probleme să "locuiască într-un blocnotes", Claudiu a încercat să agaţe pe internet o domnişoară, dar a picat testul de gramatică din nou, aşa cum puteţi observa şi în imaginea de mai sus.

Iată mai multe perle ale lui Claudiu Răducanu:

-Caniculă a mai făcut făcut două victime? Sper că poliţia să-şi facă datoria şi s-o prindă

- A spus că şi-ar dori un apartament situat într-un bloc-notes

- În perioada cînd evolua în Spania, în timpul atentatului din 11 martie, Răducanu credea că vede un film de acţiune la posturile locale de televiziune

- Când s-a transferat de la Electroputere la Steaua a primit salariul în dolari, ceea ce l-a făcut să regrete transferul, pentru că la Craiova era plătit în lei şi lua mai multe bancnote

- Când s-a transferat la "U" Cluj a şocat cu prima să declaraţie: "Nu mi-am propus nici un gol. Niciodată nu mi-am propus să înscriu. Care e în faţă porţii, s-o înscrie"

Crescut la Extensiv Craiova, Claudiu Răducanu a cunoscut gloria la Steaua unde în sezonul 2002-2003 a reuşit să câştige primul titlu de golgheter al Ligii 1, marcând un număr de 21 de goluri.

Citeste despre: claudiu raducanu, claudiu raducanu la agatat


Share On Facebook