Cum a ajuns Jenny cea mai bogata romanca din lume. Studenta fugara s-a maritat cu un magnat american. Si-a cucerit seful dupa 200 de intalniri
Familie. Jenny si John Paulson formeaza un cuplu perfect

CANCAN a descoperit povestea demna de basmul "Cenusareasa" a lui Jenny Paulson, cea mai bogata romanca din lume al carei destin ar putea fi oricand scenariul unui film. Dintr-o studenta care a fugit in SUA, unde s-a chinuit sa se intretina, Jenny Paulson a ajuns sa aiba o avere estimata la sapte miliarde de dolari.

Jenny era, la inceputul anilor a90, o simpla studenta care a decis sa plece din tara tocmai in SUA, unde o astepta fratele ei, George, sportiv de performanta, care la randul lui se refugiase in New York, fugind de la o competitie europeana. Ajunsa pe "Taramul fagaduintei", tanara romanca a incercat orice numai sa faca bani. La un moment dat, a lucrat chiar si ca reporter la o televiziune romana din New York. L-a cunoscut pe miliardarul John Paulson in 1995, la un an dupa ce acesta isi deschisese firma care avea sa fie afacerea vietii lui, Paulson&Co. Avea nevoie de o secretara-asistenta, iar romanca parea sa poata face fata cererilor postului. La acea vreme, americanul avea 45 de ani, varsta pana la care isi construise o reputatie de playboy in cercurile exclusiviste newyorkeze, de barbat sarmant mereu inconjurat de frumuseti. Iar romanca Jenny nu facea nici pe departe nota discordanta, lucru pe care l-a remarcat si noul ei sef.

Primii ani in serviciul magnatului nu au fost usori pentru Jenny, acesta varsandu-si nervii in repetate randuri pe asistenta sa, atunci cand o afacere nu-i iesea cum voia. Deloc imuna la presiunea de la locul de munca, romanca le-a marturisit prietenilor ei ca ar vrea sa demisioneze, dar nu putea sa o faca, pentru ca avea nevoie de bani. Trei ani mai tarziu, relatia ei cu seful avea sa se schimbe pentru totdeauna. In 1998, observand ca mai toti prietenii lui erau insurati, John Paulson a decis sa-si puna pofta de petreceri in cui si sa se aseze si el la casa lui. Si-a facut o lista cu trasaturile pe care trebuia sa le aiba femeia ideala, lista in capul careia statea urmatoarea cerinta: "Sa fie voioasa". Acela a fost momentul in care Paulson a avut o revelatie: romanca Jenny era exact ceea ce-si dorea.

"Jenny nu obisnuia sa bea, sa fumeze, sa piarda noptile prin oras", a explicat el, peste ani. Dupa ce a admirat-o in tacere, cuceritorul Paulson si-a luat inima in dinti si a invitat-o pe Jenny in oras. Femeia l-a refuzat, pe motiv ca nu ar fi fost profesionist sa iasa cu seful ei. Paulson nu s-a dat batut si, saptamana de saptamana, timp de mai bine de un an, a invitat-o pe romanca in oras. Disperata, Jenny i-a cerut sa o dea afara, pentru ca numai asa va accepta sa iasa cu el. El a schimbat abordarea si a incercat sa-i castige inima oferindu-i excursii in locuri la care ea nici nu indraznea sa viseze, excursii pe care ea le-a refuzat. In cele din urma, romanca a acceptat sa ia pranzul cu el. Asa a inceput o serie de mai bine de 200 de intalniri in secret. Sase luni mai tarziu, cu inima topita dupa Jenny, John Paulson a cerut-o de nevasta, iar femeia nu a mai avut puterea sa-i spuna "nu". Romanca are parte de atunci de o viata de poveste: s-a casatorit, in 2000, cu barbatul iubit, cu care are doi copii si cu care imparte o avere colosala, estimata la mai bine de 14 miliarde de dolari.

Cea mai bogata romanca din lumea are o avere de peste 7 miliarde de dolari! Vezi despre cine e vorba!Share On Facebook