Fiul cel mare al preşedintelui Donald Trump s-a aflat timp de o săptămână în România. (Vezi AICI motivul pentru care a ales să se relaxeze la 8.000 de kilometri de casă) Deşi vizita a fost acoperită de mister, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România are toate detaliile despre minivacanţa petrecută de Trump Jr. pe plaiurile mioritice. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Donald Trump Jr. este un vânător împătimit, potrivit zecilor de poze afişate pe Internet de la partidele din Africa şi din întreaga lume. Americanul a fost invitat într-un sat din Giurgiu, la vânătoare de căpriori pe domeniul Singureni.

Moştenitorul liderului de la Casa Albă a ajuns luni, 15 mai, în ţara noastră, cu un avion privat şi a părăsit România după o săptămână, luni, 22 mai, cu o cursă TAROM, cu destinaţia Bruxelles, la fel de discret cum a fost şi la sosire. (VEZI ŞI: Imagini în premieră mondială! Ea e printre favoriţi ca ambasador al SUA la Bucureşti. Îşi ţine ”întâlnirile oficiale” la… cafenea!)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce strategie de securitate a folosit fiul preşedintelui SUA în vizita secretă din România. Sâmbătă seara, Trump Jr. a "alertat" cele mai scumpe restaurante din Bucureşti, printre care şi două localuri din Herăstrău. Toată lumea s-a pregătit corespunzător, a "blindat" stocul de şampanii, crezând că fiul lui Trump o să dea lovitura, însă acesta nu a mai apărut.

Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald Jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sunt acum directori executivi ai companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald Jr, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit şi are cinci copii. Cel mai mic fiu al preşedintelui SUA, Barron, are 11 ani, şi este băiatul Primei Doamne, Melania Trump. (CITEŞTE ŞI: Cea mai bogată româncă din lume a şocat America: A făcut o donaţie de… 500 milioane $!)

Citeste despre: donald trump jr, romania, fiul lui donald trump, giurgiu, vanatoare


Share On Facebook