Loading the player...

Irinel Columbeanu a ajuns să fie şoferul noului său şofer, pe care l-a angajat de curând. CANCAN.ro l-a fotografiat pe Irinel când se afla în Bentley-ul său, însă surpriza a fost că nu şoferul era cel care conducea autoturismul de lux.

Şoferul lui Irinel, un pasager

La volan se afla nimeni altul decât Irinel Columbeanu, care conştiincios era atent la tot ce se petrecea în trafic. În dreapta sa, fără niciun stres, stătea şoferul, iar din poze se pare că Irinel nici măcar nu era interesat să facă vreun fel de conversaţie cu acesta, fiindcă are căştile în urechi.

Irinel Columbeanu nici nu pare atent la noul şofer, pe care l-a pus în locul din dreapta
Irinel Columbeanu nici nu pare atent la noul şofer, pe care l-a pus în locul din dreapta
Mai mult, fostul soţ al Monicăi Gabor a fost fotografiat când conducea pe Bulevardul Dacia, din Capitală, acesta lăsându-şi maşina parcată în preajma unei biserici.

Chiar dacă are aceeaşi maşină, ba chiar poartă aceeaşi ţinută la care asortează o servietă Louis Vuitton, ceea ce a schimbat Irinel Columbeanu în viaţa sa este doar şoferul. Însă pe acesta nu pare că l-a ales după “reţeta” sa clasică.

Noul şofer nu seamănă deloc cu Voicu Pânzar

Spunem asta deoarece, în urmă cu câţiva ani, Irinel Columbeanu îşi selecta şoferii în acelaşi fel cum îşi alegea iubitele. Ei trebuiau să se încadreze într-un anumit tipar, iar dacă era cu putinţă, să fi trecut şi pe la “şcoala” de fotomodele.

Irinel Columbeanu şi-a schimbat doar şoferul, ţinuta i-a rămas aceeaşi
Irinel Columbeanu şi-a schimbat doar şoferul, ţinuta i-a rămas aceeaşi

Un astfel de exemplu de şofer mai mult decât prezentabil ar fi Voicu Pânzar, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre noul ajutor a lui Irinel. Chiar dacă pare să semene mai mult c-o gardă de corp, datorită aspectului fizic, nu pare să îi fie de niciun ajutor domnului Columbeanu. Asta deoarece Irinel coboară din Bentely şi se duce de unul singur să îşi ia servieta din portbagaj.

Mădălina Moraru
 

Citeste despre: irinel columbeanu, voicu panzar, sofer, maybach


Share On Facebook