Acasă » LIFE STYLE » Utile » Cat ne costa sa ne marim sanii

Cat ne costa sa ne marim sanii

De: Cancan 17/08/2012 | 00:00
Cat ne costa sa ne marim sanii

Pentru majoritatea reprezentantelor sexului feminin, un decolteu apetisant, care „sa se vada” este cheia succesului in viata si un mod de a-si confirma sexualitatea. Vestea buna este ca, in acest domeniu chirurgia estetica din Romania a progresat foarte mult in cei aproximativ 15 ani de activitate si care acum foloseste proteze de germane de ultima generatie. Acelasi lucru se poate spune si despre romancele care au inteles ca nu numai marimea conteaza atunci cand iti doresti o pereche de sani mai apetisanti. In cazul in care te-ai hotarat sa-ti remodelezi decolteul, cotidianul Can Can s-a interesat pentru tine care sunt costurile la cei mai renumiti chirurgi esteticieni in acest moment si ce noutati mai exista pe piata in domeniul remodelarii sanilor.

Sanii naturali, cei mai solicitati

Daca la inceput, romancele, in frunte cu vedetele isi doreau sani cat mai mari, acum pacientele opteaza pentru sani cat mai naturali, care respecta proportiile anatomice ale corpului.

„Nivelul de informare a crescut in Romania, in ultimii ani, in acest domeniu asa incat nu mai folosim termenul de marire a sanilor ci de remodelare a decolteului. Chiar si pentru pacientele din Romania, sanii nu mai inseama numai volum ci si forma, dinamica si mai ales naturalete. Pentru unele dintre pacientele, insa intr-un mic procent, sanii inca mai reprezinta un mod de afirmare si de aceea tin sa se vada, sa fie cat mai mari, indiferent de riscurile pe care le presupuneun san care forteaza limitele corpului. Cel mai solicitat model de san este cel natural, care cantareste in jur de 280 sau 300 grame. Nu mai sunt la moda clasicele proteze rotunde care se purtau la inceputuri. Cea mai costisitoare operatie de remodelare a decolteului poate varia intre 22000 si 25000 de lei (4500 – 5000 euro). Cele mai ieftine interventii de acest gen se fac in spitalele de stat si costul interventiei este atunci foarte scazut putand ajunge la 6700 si 9000 lei (1500-2000 euro) cu silicoane care pot fi achizitionate si cu 300 sau 400 de euro perechea”, a declarat pentru Can Can renumitul chirurg esteticianStan Constantin, membru al Societatii Romane de Chirurgie Plastica, membru ISAPS (Societatea Internationala de Chirurgie Estetica si Plastica)

Tehnologii mai avansate decat in S.U.A In S.U.A., chirurgia estetica mamara a implinit 50 de ani de existenta in timp ce pe plaiurile mioritice, chirurgii autohtoni au experienta in domeniu de 15 ani. Vestea buna este ca chirurgia estetica din Romania a avansat foarte mult in acest domeniu fiind disponibile, in materie de sani proteze de ultima generatie si de cea mai buna calitate, din plastic gel nvelite in poliuretan care dau un mimim de complicatii pe termen lung. Deasemenea, nivelul de dotare al clinicilor private din Romania este adesea superior atat prin caracterul futurist, cat si ca tehnologie de ultima generatie cum este si cazul clinicii S Clinic din Bucuresti”, a mai adaugat pentru Can Can doctorul Stan Constantin.

Implanturile siliconice, cele mai sigure

„In Romania, preTurile remodelarii decolteului sunt variate atat in cadrul aceleaSi metode, gasind pe piaTa intervenTii cu costuri cuprinse intre 9037 pana la 18074 ( 2.000 si 4.000 euro) la implanturile siliconice, cat Si intre diferitele metode de marire: marirea sanilor prin injectare de grasime proprie variaza intre preTuri de dumping de 2259 pana la 3163 lei (500-700 euro), cat Si preTuri asemanatoare implanturilor siliconice 11296 lei (2500 euro). Au existat la un moment dat (sau poate mai exista) oferte de intervenTii de marire de san cu proteze siliconice la preTuri de 4518 lei si 6776 (1000-1500) de euro, preT in care sunt incluse Si protezele.

Din punctul meu de vedere, sunt preTuri care nu justifica nici costurile reale ale intervenTie chirurgicale in sine Si nici ale protezelor (care foarte probabil nu sunt de calitate). ASa ca, atenTie la preTuri! Nu orice intervenTie chirurgicala ieftine este Si sigura! Eu recomand marirea de san prin implant siliconic, ca fiind cea mai sigura metoda privind sanatatea sanilor, preTurile fiind de 9940 (2200 euro) la care se adauga costul protezei de silicon 3614 lei in medie (800 euro).„, a declarat doctor estetician Dana Miricioiu, specializata in chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva- Class MediSpa – Bucuresti.

Vedetele vor sanii cat mai mari

„Multe dintre vedete nu se mulTumesc cu un aspect echilibrat, dorind sa iasa din tipar . Cred ca atat ele, cat Si medicii care le opereaza exagereaza din dorinTa de a fi pe prima pagina a ziarelor. Din punctul meu de vedere, sanii trebuie sa fie armonioSi Si naturali. Orice exagerare se va intoarce, la un moment dat impotriva pacientului Si a medicului!”, avertizeaza doctor Miricioiu.

Implanturi in forma de lacrima sunt costisitoare

„ Cele mai scumpe implanturi sunt cele anatomice -„in lacrima” sau „in picatura”, cu gel coeziv Si inveliS texturat, de fabricaTie americana (Matrix-Natrelle Si Mentor). O intervenTie de marire cu astfel de implanturi ajunge la 12652- 13555 lei ( 2800-3000) de euro, cost ce include Si internarea, corsetul, controalele periodice. Exista Si implanturi suflate cu poliuretan, puTin mai scumpe, dar care se folosesc doar in cazuri speciale, sub 5 % ca frecvenTa”, ne-a declarat doctor chirurg estetician Calin Dobos, clinica Clinica Hyperion – Galati.

Silicoanele ieftine sunt periculoase „Cele mai ieftine sunt implanturile rotunde, cu gel moale, invelis neted-transparent Si de fabricaTie europeana sau asiatica. Aici intra Si marcile acelea (Arion, Nagor, Sebbin, Eurosilicone etc.) care se sparg Si au creeat scandalul de acum un an ! PreTul unei intervenTii cu aSa ceva este de 9037 pana la 9940 lei ( 2000 pana la 2200 de euro). Vreau sa menTionez ca NU exista implanturi „personalizate”, adica facute la comanda ! Procesul de fabricare al unul implant bun este complex Si scump, da asta firmele fac linii de fabricare pe marimi diversificate care acopera orice nevoie. Sa fabrici o pereche doar pentru o persoana este atat de scump incat nu se face.„ a mai adaugat doctor Dobos.

Romancele nu tanjesc la sanii vedetelor „In cadrul clinicii noastre un implant mamar insotit de un lifting varianza intre 18074 lei (4000) de euro. Pacientele mele imi solicita implanturi intre 300 si 400 grame iar in ceea ce priveste modelul de sani ales, femeile din Romania nu viseaza neaparat la sanii unei vedete anume ci isi doresc sani mari si frumosi.”, a declarat pentru Can Can, cunoscutul chirurg plastic Marek Valcu Clinica Silhouette – Bucuresti.

Alegeri rezervate in materie de decolteu

„Majoritatea femeilor romance raman conservatoare in ceea ce priveSte marimea sanilor lor. Pacientele clinicii noastre nu-Si doresc ca atunci cand sunt la locul de munca sa para ca au un bust exagerat. Doar atunci cand poarta un costum de baie iSi doresc sa fie admirate. De aceea, cele mai solicitate marimi de implant cu silicon in clinica noastra, variaza intre 275 cc Si 325 cc. Una din cele mai solicitate intervenTii chirurgicale estetice este marirea sanilor cu ajutorul implantului mamar. Tinand cont de pregatirea Si experienTa medicului, clinica acestuia Si de echipa medicala auxiliara, un preT mediu pentru o astfel de intervenTie cu implanturi mamare de ultima generaTie, care deTin toate aprobarile internaTionale Si au garanTie pe viaTa, este de ))15815 lei si 18074 (3.500 – 4.000) euro”, este de parere domnul doctor Iancu Morad- clinica Luxury Aesthetics-Bucuresti.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....