Citeste bolile in ochi si pe limba

m.cancan.ro

REMEDIU. Mierea de albine este unul dintre principalele leacuri folosite pentru vindecarea bolilor depistate in ochi Metode. Dupa diagnosticare, terapeutul Fanica Voinea vindeca afectiunile prin tratamente naturiste ADRIANA POPESCU Peste 20.000 de oameni care sufereau de diferite boli s-au facut bine, dupa ce au trecut prin cabinetul terapeutului Fanica Ene Voinea (foto medalion). Metodele sale de investigatie si tratament sunt neobisnuite. El citeste aproape orice boala in iris sau pe limba si recomanda tratamente exclusiv naturiste (pe baza de plante medicinale, produse apicole, legume, fructe, argila). Darul l-a mostenit de la bunica lui care, la randul ei, provenea dintr-o cunoscuta familie de tamaduitori din Valenii de Munte. "Nu exista vreun talent ascuns, ci vorbim de o intreaga stiinta - iridoscopia - practicata de secole de popoarele orientale. Aceasta presupune studierea irisului in care se reflecta toate organele interne", ne-a spus Fanica Voinea. Pentru acest lucru, se ajuta de o lupa si de un aparat special, pe care chiar el l-a inventat. Cu cele doua dispozitive poate identifica punctele si umbrele care apar pe iris. De exemplu, marginea albicioasa a irisului poate fi semn de scleroza cerebrala sau de hipertensiune craniana; inelele inchise, continue sau intrerupte apar in afectiuni nervoase si cardiace; petele indica slabirea sistemului imunitar etc. De asemenea, in functie de culoarea irisului, exista o predispozitie catre anumite boli. Astfel, persoanele cu iris albastru prezinta risc de tulburari respiratorii si cardiace, cele cu iris caprui sunt predispuse catre boli de sange (anemie, hemofilie etc.) si de circulatie sangvina (varice, hemoroizi, hipertensiune etc), iar irisul verde indica o predispozitie spre bolile ereditare. De asemenea, aspectul limbii poate spune multe. De exemplu, o limba rosie, tumefiata indica boli cardiovasculare, iar una alburie, cu depozite galbene, boli de pancreas sau splina.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Luminita Anghel
Adrian Minune si copiii De la ce a pornit ruptura dintre fiica minora a lui Minune si Franco! Imaginile publicate in cancan au scos totul la iveala!
Nicoleta Guta Un nou scandal in familia lui Nicolae Guta! Telenovela manelistului nu a fost niciodata mai dramatica! La mijloc este tot o femeie
Top articole
Citite
Comentate
fsd

Aproape dezbracata pe covorul rosu. Cum a aparut intr-o rochie transparenta: partile intime fiind acoperite de un slip minuscul

Femeia de 35 de ani nu a lasat nimic imaginatiei, aceasta purtand o rochie din plasa, transparenta,
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj