Acasă » Exclusiv » MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare despre ”divorţul” provocat de sexy-secretarele din partid. Liderul PSD a angajat bodyguarzi, a schimbat yalele şi…Şi-a dat afară din vilă logodnica şi fiul!

MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare despre ”divorţul” provocat de sexy-secretarele din partid. Liderul PSD a angajat bodyguarzi, a schimbat yalele şi…Şi-a dat afară din vilă logodnica şi fiul!

De: Cancan 25/07/2017 | 00:00
MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare despre ”divorţul” provocat de sexy-secretarele din partid. Liderul PSD a angajat bodyguarzi, a schimbat yalele şi…Şi-a dat afară din vilă logodnica şi fiul!
Alice Constantinică și Codrin Ștefănescu, într-o vacanță de lux

Despărţire cu mega-scandal la vârful politicii. Dacă, în urmă cu câteva zile, liderul PSD Codrin Ştefănescu anunţa că s-a separat de partenera lui de viaţă, Alice Constantinică, iar CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, vă dezvăluia dedesubturile rupturii, cu rădăcini în aventurile politicianului, acum au apărut detalii incredibile despre modul în care s-a produs, de fapt, despărţirea. Mai precis, Codrin Ştefănescu ar fi dat-o, pur şi simplu, afară din casă pe logodnica lui, cu tot cu băieţelul lor şi cu "mama soacră". O sursă de maximă încredere din anturajul fostului cuplu a povestit pentru CANCAN.RO cum au decurs ostilităţile, pas cu pas. (VEZI AICI: Lovitură de teatru după ce Codrin Ştefănescu a anunţat că se desparte. Sexy-secretara care i-a ”spart” casa liderului PSD, promovată la cabinetul ministrului?)

„Într-adevăr, Alice s-a despărţit de Codrin Ştefănescu, dar nu a considerat necesar să facă public acest lucru, fiind viaţa ei privată. După despărţire, în timp ce se afla în vacanţă alături de fiul lor Radu şi de mama sa, domnul Ştefănescu i-a evacuat din casă fără a-i înştiinţa în prealabil şi a schimbat yalele, pentru a nu mai avea acces. Ei încă locuiau acolo la momentul plecării din ţară. Şi îl aşteptau să vină în Franţa, unde se aflau, pentru a sărbători ziua lui Răducu”, îşi începe relatarea sursa citată.

Nimic nu prevestea ce va urma, mai ales, că pentru plecarea din ţară împreună cu copilul, Alice a avut nevoie de împuternicire din partea celui care îi era ca şi soţ. Numai că liderul PSD a întors foaia, peste noapte. (CITEŞTE ŞI: Amănunte de ultimă oră în cel mai tare scandal conjugal: soţia l-a pus să se jure pe fiica lui! Codrin Ştefănescu, filmat la ”show în 3”, în propria casă cu… sexy-secretarele PSD!)

„În seara când s-a întors doar Alice în ţară, Codrin nu a vrut să răspundă la telefon şi la mesaje. A chemat chiar firma de pază să se asigure că ea dispare din faţa casei, ţipând de la etaj să o ia de acolo”, mai povesteşte sursa citată.

Ea precizează că, în trecut, au mai existat episoade când „Fester” (n.r. – aşa este poreclit Codrin Ştefănescu datorită asemănării cu personajul «Unchiul Fester» din serialul «Familia Adams»), în toiul unor accese de furie, a ameninţat-o pe Alice că o dă afară din casă, dar nu a făcut-o. Acum însă, Codrin a închiriat un apartament în zona Ştefan cel Mare şi a mutat acolo toate lucrurile fostei sale logodnice, ale copilului lor şi ale „soacrei”.

De altfel, mai spune sursa noastră, în înregistrările camerelor de supraveghere ale reşedinţei lui Codrin Ştefănescu se poate observa cum persoane străine au mutat lucrurile fostei iubite a politicianului şi ale copilului său. Liderul PSD i-ar mai fi spus celei care urma să îi devină soţie că a ales acest mod de a se despărţi tocmai pentru a fi sigur că scapă de ei (logodnică, micuţ şi soacră) definitiv.

Mărturii uluitoare vin şi despre legătura pe care Codrin Ştefănescu o are cu Cristiana Dănilă, una dintre secretarele PSD care i-au „spart” casa.

„Nu mă miră promovarea secretarei (la cabinetul ministrului pentru IMM-uri, Ilan Laufer, n.r.) deoarece se vedea că omul (Codrin Ştefănescu, n.r.) este leşinat ca un căţeluş după ea. În înregistrările video (de la reşedinţa politicianului, n.r.) se observă că a ieşit la poartă cu cinci minute înainte şi o aştepta nerăbdător, iar la plecare a sărutat-o apăsat pe gură, în faţa casei, nepăsându-i că îi poate vedea cineva. Apoi a condus-o la taxi ca un adevărat gentleman„, a mai menţionat sursa citată. Ea a ţinut să precizeze că, cel mai probabil, nu e vorba de o relaţie serioasă a lui „Fester” cu secretara de la PSD, ci, mai curând, de „întâlniri pasagere, pasionale„.

Cert este că şi în momentul de faţă Codrin Ştefănescu refuză orice contact cu fosta lui logodnică, iar situaţia, inclusiv în ceea ce îl priveşte pe copilul lor „e ceva rămas în aer”, ne-a mai spus sursa noastră.

Anunţul oficial al separării a fost făcut, vineri, chiar de către liderul PSD Codrin Ştefănescu. „Ne-am despārţit! Cred cā amândoi am luat decizia corectă! Mulţumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunţul pe care am dorit să-l fac!”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina lui de Facebook.

CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, v-a dezvăluit AICI dedesubturile rupturii, cu aproape o lună în urmă. Codrin Ştefănescu ar fi avut o escapadă cu cele două secretare de la PSD chiar în vila conjugală.

Nevasta lui Codrin a fost plecată cu băieţelul, Răducu, din Bucureşti, parcă la mare, că ea are ceva rude la Constanţa. A stat cât a stat şi s-au întors la Bucureşti. Femeia, că ştii cum sunt femeile, a simţit ceva, mi se pare că a şi prins un mesaj şi a înnebunit. Nu ştia cine e şi, de fapt, nici ce e exact.

I-a venit ideea să se uite şi la înregistrările camerelor de luat vederi de acasă şi aici… ce să vezi? Fester al nostru într-o dimineaţă se săruta în faţa casei cu una dintre secretare, în timp ce o mângâia pe cealaltă. Poftim aspect: să-ţi vină să-i strângi pe toţi trei de gât şi nimic mai mult! Femeia a înnebunit de nervi, efectiv: bine, OK, are o amantă care o arde la hotel, dar să aduci două ţărănci nenorocite în căminul conjugal, asta este prea de tot, aşa ceva este de netolerat! A urmat un scandal monstru în care omul, neavând ce să facă, a recunoscut că fraierele alea două au venit în vizită, sanchi… aveau treabă. Alice l-a întrebat dacă au făcut şi sex în casă. Fester a sărit ca ars că nu se pune problema, că el cutare, cutare, numai vrăjeli de popă de ţară. Şi ea atunci ea l-a pus să se jure pe fii-sa, că cică pe fii-sa nu se jură strâmb niciodată. Pe orice altceva, n-are treabă, bagă în ele, minte de îngheaţă apele încontinuu, dar pe fii-sa se jură drept. Îţi vine să crezi că papagalul ăsta nu s-a jurat? Nu s-a jurat, deci na, clar ca lumina zilei, au făcut orgie în căminul conjugal. Şi iată că le ţine în continuare secretare la el la cabinet la PSD”, au povestit, la vremea respectivă, surse din anturajul cuplului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cele două domnişoare care se încurcaseră cu liderul PSD, Alina Raluca Ion şi Cristiana Dănilă, erau secretare la partid. Cristiana ar fi avut însă şi succes după presupusa aventură cu politicianul, pentru că sursele noastre susţin că ar fi ”evoluat” instant, ajungând în subordinea ministrului pentru IMM-uri.

Alice Constantinică şi Codrin Ştefănescu au avut o relaţie de aproape trei ani, iar în iulie 2016 a venit pe lume băieţelul lor, Radu. Flacăra iubirii s-a aprins între Alice şi Codrin, care are cu 20 de ani mai mult decât ea, în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 24 de ani, Alice a venit în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat şi cu modelingul. (VEZI ŞI: Iubita lui Codrin Ştefănescu e de 2x mamă: şi-a scos bebeluşul în parc, la pachet cu…)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...