Acasă » Exclusiv » Noi SUPER detalii despre cea mai scumpă nuntă a unei românce ever! Greu de crezut, dar adevărat: 5,5 milioane $ costul real al nunții fiicei lui Mircea Geoană!

Noi SUPER detalii despre cea mai scumpă nuntă a unei românce ever! Greu de crezut, dar adevărat: 5,5 milioane $ costul real al nunții fiicei lui Mircea Geoană!

De: Răzvan Scarlat 31/08/2023 | 23:40

Mircea Geoană și-a măritat fiica, pe frumoasa Ana Maria, cu un multimilionar din SUA, pe nume Garrett Cayton. Acesta provine dintr-o familie evreiască arhicunoscută peste Ocean pentru activitatea sa filantropică, pentru donațiile pe care le-a făcut spitalelor. În urmă cu patru zile, CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, primele imagini și detalii de la party-ul de cinci stele care a avut loc la Veneția (TOATĂ POVESTEA AICI), iar acum revine cu noi informații. De organizare s-a ocupat, potrivit tradiției din America, familia mirelului, iar suma cheltuită a fost amețitoare. Aflați, totodată, cum s-au inspirat proaspeții însurăței de la titanii Domenico Dolce și Stefano Gabbana, fondatorii brandului D&G.

În calitate de secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană s-a detașat, pentru câteva ore, de tensiunile cauzate de războiul dintre Rusia și Ucraina, și a fost alături de familie în cea mai importantă zi din viața fiicei sale, Ana Maria. Ea s-a măritat cu alesul inimii ei, Garrett Cayton, care provine dintr-o familie de evrei putred de bogată și cu care are o relație de aproximativ șase ani. Luxul și opulența au acaparat încă o dată Veneția, locul unde mirii și-au unit destinele. Potrivit surselor CANCAN.RO, mirii au închis celebra Piață de Pește de la Rialto și au redecorat-o în stil Dolce & Gabanna. A rezultat ceva de vis, cum rar vezi până și în filme. Într-un astfel de cadru a avut loc una dintre petreceri, pentru că evenimentul s-a întins pe durata a trei zile și trei nopți. Nu a lipsit într-una dintre zile și un bal mascat, organizat ca la carte.

Ana Maria Geoană și soțul ei au avut parte de o nuntă de cinci stele
Ana Maria Geoană și soțul ei au avut parte de o nuntă de cinci stele

Nuntă cu 380 de invitați

Doar celebrii Domenico Dolce și Stefano Gabbana mai organizau astfel de party-uri. Aceștia închiriau un oraș sau locație mare și o redecorau în stilul D&G. Spre exemplu, în 2017 au „blocat” o stradă din Milano și au organizat o petrecere cu 400 de invitați. Totodată, în 2022, au închis, pe rând, Piazza Duomo, apoi un castel din secolul al 13-lea pentru petrecerile lor. Ana Maria și Garrett Cayton le-au urmat, săptămâna trecută, exemplul, semn clar că nu doar italienii sunt ași în materie de organizare evenimente. Hotelul Cipriani, cel mai luxos din Veneția, a fost închiriat de miri pe toată perioada nunții. Nu mai puțin de 380 de invitați au fost prezenți la mega-petrecere. Totodată, toate transferurile cu bărcile de tip taxi au fost rezervate, în așa fel încât invitații să aibă libertate de mișcare pe canale, să poată umbla oricând, ca toată lumea să fie mulțumită.

Ana Maria Geoană și soțul ei, în momentul tăierii tortului
Ana Maria Geoană și soțul ei, în momentul tăierii tortului

Avioane private închiriate din SUA

De transportul invitaților la nuntă au fost „responsabile” mai multe avioane private care au fost închiriate din SUA. De asemenea, de organizarea întregului eveniment s-a ocupat cea mai tare firmă de profil de la Londra. Compania nu are nici măcar website, dar este cunoscută deoarece organizează cele mai exclusiviste evenimente din Europa și nu numai, fiind cea mai scumpă. De-a lungul timpului, a organizat evenimente pentru Jeff Bezos, Bill Gates și Mark Zuckerberg. Potrivit surselor CANCAN.RO, nu s-au cheltuit doar două milioane de dolari cum s-a crezut inițial, ci mult, mult mai mult. Totul a costat 5,5 milioane de dolari, bani care nu au reprezentat o problemă, susțin surse prezente la nuntă. Aceasta a fost, mai mult ca sigur, cea mai scumpă nuntă a unei românce, vreodată! Casă de piatră și numai bine!

Mici discuții au apărut, la un moment dat, din cauza Andreei Esca. Ea a filmat tot evenimentul și l-a pus pe Instastory, lucru care nu a fost pe placul mirilor, care doreau un eveniment discret. Știrista de la Pro TV nu s-a putut, însă, abține. Din fericire, lucrurile nu au escaladat, mai ales că și prietenele Anei Maria Geoană au început să filmeze și să pună, la rândul lor, cadrele pe rețelele sociale.

5.5 milioane de dolari a cheltuit familia mirelului cu organizarea nunții
5.5 milioane de dolari a cheltuit familia mirelului cu organizarea nunții

(NU RATA: SPATE GOL SI PIELEA FINA, ANA GEOANA E DIVINA! CUM S-A AFISAT FETITA FOSTULUI PREMIER LA DOAR 19 ANI, PE MALUL LACULUI HERASTRAU!)

Cine este ginerele lui Mircea Geoană

Garrett Cayton provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, spitalelor. Ginerele lui Mircea Geoană este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului. Acesta și-a dobândit averea din imobiliare. Totodată, socrul mare are o afacere mega-profitabilă în domeniul tehnologiei audio.

De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a declarat Garrett Cayton, anul trecut, pentru GÂNDUL.RO, când și-a oficializat logodna cu fiica lui Mircea Geoană.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul unic în ultimii 228 de ani
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume nu mă credea”
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani
Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Dragoş, un tânăr tătic de 23 de ani, a murit înecat în Lacul Snagov. A lăsat în urmă o fetiţă de doar 2 anişori
Dragoş, un tânăr tătic de 23 de ani, a murit înecat în Lacul Snagov. A...
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă cu doua tipe superbe!!!
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă...
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot ajuta să faci față caniculei
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot...
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
Oana Roman, anunţ „matrimonial” pe Facebook, îşi caută un soţ care să o ducă pe Coasta de Azur: „Divorțată după un mariaj mega toxic”
Oana Roman, anunţ „matrimonial” pe Facebook, îşi caută un soţ care să o ducă pe...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de 100.000 de euro
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de...
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în joc
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în...
Andrei Voica, câștigătorul Masterchef 2015, a ajuns bucătarul Naționalei României la Euro 2024
Andrei Voica, câștigătorul Masterchef 2015, a ajuns bucătarul Naționalei României la Euro 2024
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată la tribunal! Rebecca este cercetată pentru sechestrarea unui tânăr
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata...
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Singura femeie cu care Ion Țiriac s-a căsătorit. De ce nu a rezistat mariajul. Lucruri mai puțin știute despre miliardarul român
Singura femeie cu care Ion Țiriac s-a căsătorit. De ce nu a rezistat mariajul. Lucruri...
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis...
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii au făcut dezvăluirea
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii...
×