Acasă » Știri » Sport » România – Danemarca, meciul din preliminariile CM 2018. Cele mai tari faze

România – Danemarca, meciul din preliminariile CM 2018. Cele mai tari faze

De: Cancan 26/03/2017 | 18:15
LIVE TEXT: România - Danemarca, meciul din preliminariile CM 2018

Românii sunt trup şi suflet astăzi alături de naţionala României, care va juca împotriva Danemarcei, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă va ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă, într-un live text de excepţie.

UPDATE 23:54 Keşeru: ”O seară tristă ca şi rezultat. Din punct de vedere contabil, rezultatul e trist. Ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Frustrările cele mai mari le am eu pentru că am avut ocaziile şi le-am ratat”.

UPDATE 23:52 ”Nu e foarte bună această seară. Cred că rezultatul din această seară ne-a îndepărtat de locurile fruntaşe. E o seară tristă. Ştiam foarte clar ce ne aşteaptă. Ştiam foarte bine că trebuie să câştigăm, dar nu a fost să fie. Cred că dacă am fi deblocat puţin partida ar fi fost alt joc. Este o echipă puternică, dar nu una de speriat”, a declarat Chiricheş.

UPDATE 23:40  Supărare pentru că am avut ocazie. În primele 15 minute ne-au dominat. Păcat, o victorie ne apropia de primul loc. Primele 75 de minute am avut un meci bun, însă apoi nu ştiu ce s-a întâmplat. A fost un sistem bun, păcat că nu am reuşit să înscriem”, a declarat Cristi Săpunaru.

UPDATE 23:36 România – Danemarca s-a încheiat cu scorul de 0-0.

UPDATE 23:28 A ieşit Chipciu şi a intrat Andrei Ivan.

UPDATE 23:18 Latoplevici a fost înlocuit în teren cu Rotariu.

UPDATE 23:06 Keşeru a fost înlocuit de Denis Alibec după o a treia ratare în faţa porţii Danemarcei.

UPDATE 22:51 Lovitură liberă pentru Naţionala României.

UPDATE 22:40 Pauză. 0-0 În partida România – Danemarca.

UPDATE 22:13 Încă o dată Keşeru ratează. Nu a anticipat bine acea centrare a lui Romario Benzar.

Cheşeru a ratat două ocazii
Cheşeru a ratat două ocazii

UPDATE 22:05 Ocazie mare, ratată de Keşeru în minutul 18 al partidei cu Danemarca.

UPDATE 21:45 A început partida România – Danemarca din preliminariile Campionatului Mondial 2018! Baftă, băieţi!

UPDATE 20:30 FRF a anunţat echipa de start a României -Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Tosca – Benzar, Marin, Pintilii, Latovlevici – Stanciu – Chipciu, Keseru. Chiriches e capitanul Romaniei in aceasta seara.

Banca de rezerve: Pantilimon, Nita – Moti, Rotariu, Popa, Budescu, Alibec, Bicfalvi, Prepelita, Ivan, Hanca, Grigore

UPDATE 20:27 Poliţiştii clujeni au depistat şi au ridicat în cursul zilei de joi nu mai puţin de 40 de articole pirotehnice interzise, care au fost plasate de către doi bărbaţi în incinta Cluj Arena. Din informaţiile obţinute, acestea urmau a fi folosite la meciul din această seară cu Danemarca. Cei doi s-au ales cu dosare penale, iar poliţiştii au efectuat o serie nouă de controale. În urma verificărilor efectuate azi, cu doar câteva ore înainte de meci,oamenii legii au descoperit alte 20 de petarde. Articolele pirotehnice au fost ridicate de către poliţişti în vederea continuării investigaţiilor, iar de această dată nu au identificat autorul, potrivit digisport.ro.

UPDATE 20:20 Membrii naţionalei Danemarcei au plecat spre stadion pentru confruntarea cu România.

UPDATE 19:27 Belodedici şi Vlădoiu au făcut o plimbare la pas prin Cluj, înainte de partida cu Danemarca.

Belodedici şi Vlădoiu, plimbare prin Cluj înainte de partida cu Danemarca
Belodedici şi Vlădoiu, plimbare prin Cluj înainte de partida cu Danemarca

UPDATE 18:40  Vremea la Cluj-Napoca este una propice, cu soare, iar starea gazonului este una impecabilă, cu doar câteva ore înainte de fluierul de start al partidei de pe Cluj Arena, contra Danemarcei. ”Vremea va fi potrivită la ora de start. Ne referim la temperaturi de 4,5 grade. A ieşit soarele aici la Cluj-Napoca”, potrivit digisport.ro.

UPDATE 17:59 Nicolae Stanciu şi-a făcut un nou prieten înainte de meci. În timpul plimbării, mijlocaşul lui Anderlecht s-a întreţinut cu unul dintre jandarmii care au asigurat siguranţa tricolorilor pe parcursul ieşirii de aproximativ 15 minute, potrivit prosport.ro.

Nicolae Stanciu şi-a făcut un nou prieten înainte de meci
sursa foto: prosport.ro
Nicolae Stanciu şi-a făcut un nou prieten înainte de meci
sursa foto: prosport.ro

UPDATE 17:38 Clujul este ”împăienjenit” de susţinători ai Naţionalei. În timp ce suporterii au început să se îndrepte către stadion ”înarmaţi” cu steaguri cu drapelul, alţii se relaxează la un suc şi o vorbă.

Clujul este ”împăienjenit” de susţinători ai Naţionalei
Clujul este ”împăienjenit” de susţinători ai Naţionalei

UPDATE 16:48 Romario Benzar, unul dintre titularii Naţionalei, are un motiv dublu să dea tot ce poate în teren. Fotbalistul îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. El împlineşte 25 de ani şi a primit şi o veste minunată: a devenit tată. Iubita lui a născut un băieţel.

Romario Benzar
Romario Benzar

UPDATE 16:14 Organizatorii le-au pregătit mai multe surprize spectatorilor care vor umple până la refuz tribunele stadionului ”Cluj Arena”. Astfel, fanii vor găsi pe fiecare scaun câte un exemplar din programul de meci. Păstrându-l, au şansa de a câştiga mingea oficială de joc semnată de tricolori. Marţi, 28 martie, va fi anunţată pe frf.ro seria programului câştigător, potrivit digisport.ro.

UPDATE 16:08 Gabi Balint şi Bogdan Stelea s-au relaxat înainte de partida România-Danemarca la o masă. Cei doi foşti sportivi au fost însoţiţi la masă de o brunetă.

UPDATE 14:28 – Hotelul unde au fost cazaţi jucătorii naţionalei, City Plaza Hotel, este unul care oferă condiţii luxoase celor care îl aleg, oferindu-le posibilitatea elevilor lui Daum de a se bucura de sală, piscină, dar şi alte servicii.

Aşa arată hotelul unde sunt cazaţi jucătorii români.
Aşa arată hotelul unde sunt cazaţi jucătorii români.

UPDATE 14:15 – Din nefericire, se pare că vremea de la Cluj nu este una propice desfăşurării unui meci de fotbal, fiindcă jucătorii români vor avea de înfruntat şi o ninsoare care nu pare să se oprească prea curând, devenind tot mai puternică pe măsură ce trec minutele rămase până la începerea partidei.

Condiţiile atmosferice de la Cluj nu sunt propice pentru un meci de fotbal, însă câţiva suporteri români au venit totuşi la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii naţionalei.
Condiţiile atmosferice de la Cluj nu sunt propice pentru un meci de fotbal, însă câţiva suporteri români au venit totuşi la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii naţionalei.

Cu toate acestea, câţiva suporteri ai echipei naţionale şi-au făcut curaj şi au mers la hotelul în care au fost cazaţi idolii lor, City Plaza, pentru a îi încuraja.

Condiţiile atmosferice de la Cluj nu sunt propice pentru un meci de fotbal, însă câţiva suporteri români au venit totuşi la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii naţionalei.
Condiţiile atmosferice de la Cluj nu sunt propice pentru un meci de fotbal, însă câţiva suporteri români au venit totuşi la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii naţionalei.

UPDATE 13:27 – Nume grele din fotbalui românescu au ajuns la Cluj, pentru a susţine echipa naţională a României. Printre aceştia se numără Bogdan Stelea, Ciprian Marica şi Bogdan Mara.

Bogdan Stelea a ajuns la Cluj, cu avionul, pentru a susţine echipa naţională a României.
Bogdan Stelea a ajuns la Cluj, cu avionul, pentru a susţine echipa naţională a României.

Cum va arăta ”naţionala” în această seară pe ”Cluj Arena”

                                          Tătăruşanu

                   Săpunaru – Chiricheş (căpitan) – Toşca

                Benzar – Pintilii – Răzvan Marin – Latovlevici

        Chipciu                                                                    Stanciu

                                               Alibec

UPDATE 13:03 – Echipele probabile:

România: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Toşca – Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici – Chipciu, Alibec, Stanciu

Danemarca: Schmeichel – Ankersen, Kjaer, Christensen, Durmisi – Delaney, Eriksen, Kvist – Braithwaite, Cornelius, N. Jorgensen

UPDATE 12:55 – Daum a anunţat numerele pe care fotbaliştii români le vor purta pe tricouri în partida din această seară. Din lista iniţială absentează doar Gheorghe Grozav, jucătorul lui Terek Groznîi:

1. Costel Pantilimon
2. Romario Benzar
3. Alin Toşca
4. Cosmin Moţi
5. Dorin Rotariu
6. Vlad Chiricheş (care va fi şi căpitanul ”tricolorilor”)
7. Alexandru Chipciu
8. Mihai Pintilii
9. Adrian Popa
10. Constantin Budescu
11. Denis Alibec
12. Ciprian Tătăruşanu
13. Claudiu Keşeru
14. Iasmin Latovlevici
15. Răzvan Marin
16. Florin Niţă
17. Eric Bicfalvi
18. Andrei Prepeliţă
19. Andrei Ivan
20. Sergiu Hanca
21. Dragoş Grigore
22. Cristian Săpunaru
23. Nicolae Stanciu

UPDATE 10:54Întâlnirea cu Danemarca de duminică este cel de-al zecelea meci direct disputat de cele două echipe, cele nouă jucate până acum fiind încheiate cu patru victorii pentru România, două egaluri şi trei victorii ale danezilor, golaveraj 17-14. Două campanii de calificare cu duel direct au susţinut cele două reprezentative, pentru EURO 2004 şi pentru Cupa Mondială din 1990.

 

Mara speră că foştii lui colegi vor face un meci bun
Mara speră că foştii lui colegi vor face un meci bun

UPDATE 10:45 – Danemarca a anunţat lotul cu care a venit la Cluj. Nu lipseşte nicio vedetă din echipa nordicilor. Partida România – Danemarca, din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, va avea loc pe 26 martie, la Cluj.

Portari: Frederik Ronnow (Brondby), Jonas Lossl (FSV Mainz 05), Kasper Schmeichel (Leicester City)

Fundaşi: Andreas Bjelland (Brentford FC), Andreas Christensen (Borussia Monchengladbach), Daniel Wass (Celta Vigo), Henrik Dalsgaard (Zulte Waregem), Jannik Vestergaard (Borussia Monchengladbach), Mathias Jorgensen (FC Copenhaga) – momentan incert, Peter Ankersen (FC Copenhaga), Riza Durmisi (Real Betis), Simon Kjaer (Fenerbahce)

Mijlocaşi: Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Jens Stryger Larsen (Austria Viena), Lasse Schone (AFC Ajax), Thomas Delaney (Werder Bremen), William Kvist Vitved (FC Copenhaga)

Atacanţi: Andreas Cornelius (FC Copenhaga), Martin Braithwaite (Toulouse FC), Nicolai Jorgensen (Feyenoord)

 

UPDATE 10:30 – Selecţionerul Christoph Daum a anunţat lotul pentru meciul cu Danemarca din preliminariile CM 2018 Rusia, programat pe 26 martie, ora 21:45, pe stadionul Cluj Arena. Tehnicianul german a făcut-o într-un mod inedit, în direct pe facebook. Lotul este alcătuit din 24 de fotbalişti:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Florin Niţă (FC Steaua Bucureşti)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheş (Napoli), Alin Toşca (Betis), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogorets), Iasmin Latovlevici (Karabukspor)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege), Andrei Prepeliţă (FC Rostov), Mihai Pintilii (FC Steaua Bucureşti), Eric Bicfalvi (FC Ural), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Sergiu Hanca (Dinamo), Dorin Rotariu (Club Brugge), Constantin Budescu (Astra)

Atacanţi:  Andrei Ivan (CSU Craiova), Adrian Popa (Reading), Denis Alibec (FC Steaua Bucureşti), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Claudiu Keşeru (Ludogorets), Gheorghe Grozav (Terek Groznyi).

De asemenea, selecţionerul a anunţat şi lista adiţională de 7 jucători la care va apela în cazul în care unul dintre tricolorii din lot va deveni indisponibil.

Lista adiţională: Florin Niţă (FC Steaua Bucureşti) – Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Tamaş (FC Steaua Bucureşti), Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Adrian Stoian (Crotone), Gheorghe Grozav (Terek Groznyi)

iprian Marica a ajuns la Cluj, pentru a susţine echipa naţională a României
iprian Marica a ajuns la Cluj, pentru a susţine echipa naţională a României

Florin Andone (Deportivo) este suspendat pentru meciul cu Danemarca din cauza cumulului de cartonaşe. ”Îi suntem recunoscători lui Ovidiu pentru tot ceea ce a făcut şi ştim că dacă avem nevoie, îl putem chema oricând”, a explicat Christoph Daum.

”Nu văd aceste fapte ca pe o renunţare la mine. Domnul Daum a decis că altcineva este mai în formă decât mine de data aceasta. Nu este nicio problemă. Este decizia dânsului şi o accept, chiar dacă sunt dezamăgit. Orice fotbalist din campionatul intern sau din străinătate îşi doreşte să să fie convocat la naţională. Viaţa merge înainte, mă voi pregăti în continuare şi mai bine. Poate data viitoare voi fi chemat. Când sunt în activitate mă voi gândi la echipa naţională. Această decizie de a nu fi convocat mă motivează în plus, să trag tare să revin la lot”, a declarat Ovidiu Hoban.

UPDATE 10:15Cluj Arena va găzdui astăzi, 26 martie, partida tricolorilor din preliminariile CM 2018 din Rusia. Toate biletele puse în vânzare s-au epuizat rapid.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...