Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Milionarul nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR îşi asumă relaţia cu ”Regina Instagramului”!

Milionarul nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR îşi asumă relaţia cu ”Regina Instagramului”!

De: Cancan 10/06/2016 | 00:00
Milionarul nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR îşi asumă relaţia cu ”Regina Instagramului”!

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a povestit toate detaliile despre cea mai nouă cucerire a milionarului, Larisa Tănăsoiu, dar şi despre escapada acestora la Snagov, (citeşte toată povestea AICI), iată că dezvăluirile se confirmă, ba mai mult decât atât, cea ce părea o relaţie la două capete a devenit un adevărat patrulater adulterin!

UPDATE 12.40
Soţul Cristinei Spătar a făcut prima declaraţie. El spune că este foarte bine în acest moment şi că pozele în care a apărut nu semnifică nimic. Legat de de soţia sa, Cristina, bărbatul spune că aceasta a făcut multe greşeli. ”Nu comentez de Cristina, ea a făcut multe greşeli.

Regina R&B a jurat în faţa altarului să-i fie alături soţului la bine şi la greu, dar el nu s-a ţinut de promisiune!

Cristina Spătar a trecut printr-o perioadă delicată, din cauza problemelor pe care le-a avut în mariaj. Soţul său a fost fotografiat de mai multe ori în compania unor diverse domnişoare, iar acest lucru a afectat-o foarte tare pe cântăreaţă. Chiar şi aşa, a încercat să-şi salveze căsnicia şi a urmat îndeaproape sfaturile duhovnicului său, care i-a sugerat să nu pună capăt mariajului. În mod sigur cei mai afectaţi ar fi fost copiii ei, care sunt la vârsta la care au nevoie de prezenţa ambilor părinţi. ‘’Încerc pe cât posibil să-I ţin departe de această situaţie. Ei petrec mult timp cu bona, au diverse activităţi şi sunt destul de mici şi nu prea înţeleg ce se petrece. Oricum nu am ce să comentez, pentru că soţul meu le acordă atenţie ţi se ocupă de ei‘’, a povestit Cristina.

Soţul milionar a pus ochii pe noua senzaţie de pe Instagram, nimeni alta decât Larisa Tănăsoiu, fosta asistentă păcătoasă a lui Capatos

Cea mai nouă cucerire a soţului milionar este nimeni alta decât Larisa Tănăsoiu, fostă „asistentă păcătoasă” din emisiunea lui Capatos şi actuala bombă sexy pe Instagram! Aceasta are mii de followeri şi îşi promovează adesea şi site-ul propriu. Larissa, aşa cum îşi scrie ea numele, are 26 de ani, s-a născut în Râmnicu Vâlcea, însă de câţiva ani s-a mutat în Bucureşti. „Îmi plac oamenii şi îmi place să interacţionez cu ei, sunt o fire sociabilă şi mă împrietenesc foarte uşor cu cei care au aceleaşi interese ca mine. Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regula, ceea ce mi-a atras şi destule antipatii, deoarece puţini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul.” scria ea pe blogul personal. Mai mult decât atât, se pare că bomba sexy de pe Instagram este atât de mândră de noua relaţie, încât nu s-a ferit să posteze fotografii şi filmuleţe din escapada sa amoroasă cu milionarul care nu este nici acum burlac.

Larisa deja a prins curaj şi postează fotografii din escapadele amoroase cu milionarul, la fel cum face şi acesta, semn că relaţia lor devine tot mai serioasă.
Larisa deja a prins curaj şi postează fotografii din escapadele amoroase cu milionarul, la fel cum face şi acesta, semn că relaţia lor devine tot mai serioasă.

După escapada de la Snagov, milionarul s-a distrat în club cu iubita

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a fotografiat pe cei doi îndrăgostiţi în club, la ora 00:20, în data de 9 iunie, semn că soţul Cristinei Spătar nu se mai fereşte să-şi asume relaţia, mai ales că şi Cristina pare să fi mers mai departe, cu toate că cei doi menţin în continuare aparenţele de dragul celor doi copii. Aceştia erau afectuoşi unul cu celălalt, cu atât mai mult cu cât Larisa deja a început să îşi posteze imagini pe conturile sale de Facebook şi Instagram din locurile prin care ajunge alături de iubitul său, fără să pară deranjată de faptul că acesta nu este burlac.

Milionarul nu se mai fereşte să se afişeze cu Larisa.
Milionarul nu se mai fereşte să se afişeze cu Larisa.

Deşi este căsătorit cu Cristina şi într-o relaţie cu Larisa, milionarul i-a promis unei a treia femei că va divorţa pentru ea

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România v-a oferit detaliile despre inedita şi interzisa poveste de amor, un cititor ne-a trimis pe [email protected] informaţii despre o a treia femeie din viaţa milionarului. Aceasta se numeşte Silvana Radu, locuieşte în Bucureşti, dar este originară din Bacău. Se pare că, în timp ce jonglează deja la două capete, milionarul căsătorit i-ar fi promis Silvanei că va divorţa pentru ea de Cristina Spătar. Însă, dacă este să ne luăm după cum evoluează situaţia, mai degrabă ar părea să fie dispus să devină burlac pentru bomba sexy Larisa, cea cu care s-a afişat şi în club.

Atât Larisa, cât şi Silvana, au postat fotografii realizate în biroul soţului Cristinei Spătar.
Atât Larisa, cât şi Silvana, au postat fotografii realizate în biroul soţului Cristinei Spătar.

Johnny Depp i-a „suflat-o” pe Angela

Aşa cum vă explicam mai sus, milionarul este prins de fapt într-un… patrulater adulterin! Tot în acelaşi mail primit pe [email protected], cititorul CANCAN.ro ne-a anunţat că soţul Cristinei Spătar ar fi fost implicat într-o aventură şi cu nimeni alta decât Angela Elena, cea care nu îşi mai putea dezlipi mâinile de pe sex simbolul de la Hollywood, atunci când acesta a ajuns la Bucureşti împreună cu trupa The Hollywood Vampires. (citeşte toată povestea AICI),

Încurcate sunt căile inimii, mai ales cu verigheta pe deget

Nu este prima dată în showbiz când un bărbat căsătorit are aventuri extraconjugale şi nici prima dată când un cuplu minden alege să păstreze aparenţele de dragul copiilor, dar suntem curioşi cum se descurcă milionarul cu nu mai puţin de 4 femei! Dacă mai au şi alţi cititori detalii despre buclucaşa poveste de amor în patru, îi aşteptăm să ne scrie pe aceeaşi adresă: [email protected]!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist celebru se iubește
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa și vei economisi bani
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este gravă”
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
×