Au facut TESTUL ADN! Afla daca Angelica Constantin si Marian Mexicanul sunt frati si de ce femeia a fost rasa in cap

m.cancan.ro
Angelica Constantin

"Te iubesc ca pe un frate", este declaratia mamei naturale a fiicei Luminita Anghel, care sustine ca este sora lui Marian Mexicanul. Cei doi a facut un test ADN, singurul care spune daca acestia sunt rude.

Angelica sustine ca ar fi sora geamana a manelistului Marian Mexicanul. Potrivit acesteia, cei doi ar fi fost despartiti la nastere.

Angelica Constantin spune ca ar fi aflat ca are un frate geaman chiar de la matusa care a crescut-o. Aceasta matusa, sora cu mama Angelicai, ar fi aflat adevarul de la medicul care i-ar fi adus pe presupusii gemeni pe lume. Informatia ar fi fost confirmata si de celelalte proaspete mamici din spitalul unde a venit pe lume Angelica.

Testul ADN a demonstrat ca cei doi nu sunt frati.

Angelica si-a cerut scuze in fata lui Marian Mexicanul si a familiei acestuia.

Luni, mama biologica a fiicei Luminitei Anghel a pus un pariu cu Marian. Potrivit acestei provocari, daca se demonstreaza ca nu sunt frati, ea trebuie sa se tunda ca Rihanna.

Marti, in platoul emisiunii a fost adus un frizer, care a tuns-o pe Angelica.

R.N.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
andreea raicu
Cristi Tanase Primele reactii ale lui Dodel, dupa ce a aflat ca fosta lui iubita s-a prostituat! A pus capul in pamant si…
denisa bambi Denisa de la Bambi, la un pas sa ramana mutilata pe viata! A folosit un leac babesc periculos!
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Este femeia cu cel mai frumos chip: nici prietenul ei nu se poate abtine. Fata ei atrage atentia tot timpul: FOTO

Nu si-au putut dezlipi mainile unul de pe celalalt, barbatul fiind hipnotizat de perecehea minuscula
Pe acelasi subiect
Angelica Constantin

Mama biologica a fiicei Luminitei Angel sustine ca este sora geamana a unui manelist. Cu cine pretinde aceasta ca se inrudeste

Angelica Constantin revine pe micile ecrane ale romanilor. Mama biologica a fetitei Luminitei Anghel a stranit un nou scandal. Aceasta sustine ca ar fi sora geamana a unui cunoscut manelist.

Luminita Anghel

Luminita Anghel, fata in fata cu mama Mariucai. Angelica Constantin: "Nu am nascut-o ca sa v-o dau dumneavoasta"

Luminita Anghel a dezvaluit ca Angelica Constantin, mama fetitei pe care o are in grija, i-ar fi cerut bani. Mariuca a ajuns in grija cantaretei cand avea putin peste doi ani.

xxx (19.6.2013, 14:20:09)
alti tigani? Dar incetati odata cu cu astia! Ne facem rau noua insine! Nu suntem o tara de ciori! Vreau sa vad la TV romani frumosi, educati, care au ce arata sau e spune. Este tara plina de ei! Aratati-i pe ei! Incetati naiba odata!
Ela (19.6.2013, 13:31:44)
Este clar ca acesta femeie are probleme psihice ceea ce justifica oarecum comportamentul ei, dar comportamentul celor de la acces direct ce il justifica? Daca facea pariu ca isi taie un deget oare il duceau pana la capat?Mi se pare cumplit sa umilesti pe cineva in acest fel mai ales in direct la o ora la care se uita si copii.Ce exemple promoveaza ei?Ma uimeste ca nimeni nu a oprit acest lucru.Rusine sa le fie mai ales ca ei au difuzat si incurajat acest circ.
derailed (19.6.2013, 12:40:12)
inca o regie de cacao marca antena 1 de var inchide odata CNA infectia de trust de prasa intact
shoubizul rromanesc (19.6.2013, 11:24:27)
apoi manca-v-as trompeta voastra....a haparut halta vedetha in pheisajul monden rromanesc...havem o gramada de vedete si ho gramada de rezerve...cand e nevoie mai schoatem cate hhhuna ca havem valoare....se stie!!!
alyna (19.6.2013, 10:46:05)
din cate stiu eu rezultatele unui test adn nu iese asa r p d .antena 1 ne ia inca o data de prosti cu regiile lor de kkt.nu stiu cum \'\'distinsa\'\' domnisoara gherghe se preteaza atat de jos si continua sa prezinte jegul asta de emisiune.
Alex (19.6.2013, 10:39:37)
Tiganie in direct.....vai, ce-am spus, dupa legea impusa de marea comunitate europeana pot fi amendat cu 7000de ieuroi!!! Nu le ajunge legea 61 ? Daca ei ne jignesc sunt amendati dupa legea 61 2 sau 3 milioane, daca noi ii jignim gata tata ne luam cele 7000 in dar amenda! Se pare ca restul sunt discriminati acum , dar de\', asta-i tara in care traim!!!
nu mi-a placut decat sa mut postul (19.6.2013, 10:24:19)
nu mi-a placut deloc acest subiect, ba mai mult sa vad o femeie ce se lasa tunsa in asa hal... incet incet o sa vand televizorul...
TOATA ROMANIA (19.6.2013, 10:13:38)
NU SINT EI TIGANI BORITI SI URIT MIROSITORI VINOVATI CI ASTA DE LA TELEVIZIUNI CREZIND CA FAC REITING CU EI NU AM DAT PA ALT PROGRAM MA DERANJART MIROSU CULOAREA FIGURILE AROGANTA PROSTIA FAM MARIAN MEXICANU PARCA ERAU DIN FAM REGALA A MARI BRITANI SI EI SARACI LAUNLOC DACA AVEAU 12 CLASE IAR VIZAVI DE CIARA AIA PROASTA PRESUPUSA SORA ,GLONTU CEA MAI BUNA SOLUTIE IN REST STIRILE SUNT STIRI SI TREBUIESC MAI INTAI CERNUTE SI DEZINFECTATE
antichitati (19.6.2013, 10:11:17)
www.shop-antique.ro
livia (19.6.2013, 08:58:08)
si uite asa o mai tineti doua luni cu prostiile voastre de stiri. Pe cine intereseaza oare?
First page < Back Last page