Cum s-a distrat seicul din Qatar la Mamaia

m.cancan.ro

OSPITALITATE. Pilotii care au luat parte la cursa de la Mamaia s-au bucurat si ei de frumusetea recunoscuta a romancelor FERICIT. Seicul se simte bine intre fetele de la "Playboy" Privilegiu. Vedeta Antenei 1 a fost invitata de Hassan Bin Jabor Al-Thani la bordul bolidului sau pe apa Una-Maria Voicu Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Mamaia pentru a asista la prima editie a Formulei 1 pe apa desfasurata pe lacul Siutghiol. Spre deosebire de colega sa de televiziune, Roxana Ionescu, Crina a fost mai inspirata si si-a facut aparitia inca din prima zi, adica de vineri, fapt care i-a permis apropierea de echipajele participante. Evident, si pentru blonda de la pupitrul stirilor atractia evenimentului a constituit-o tot seicul Qatarului, prezent in competitie cu doua barci, Qatar 95 si Qatar 96. Fondator al Formulei 1 pe apa si membru in guvernul Qatarului, Hassan Bin Jabor Al-Thani nu a ramas insensibil la farmecele blondei de la Antena 1 si a invitat-o la bordul bolidului sau, Qatar 96, desi, in general, vizitele persoanelor care nu fac parte din echipaj nu sunt agreate. Timp de aproape o ora, Crina a fost acaparata de seic, dornic sa o initieze in tainele pilotajului. Din pacate, Roxana Ionescu, mare fan al acestor curse pe apa, nu a avut parte de aceeasi onoare, intrucat, sambata dimineata, cand a ajuns ea la Mamaia, pilotii erau deja in focul calificarilor.

Iepurasii "Playboy", in fiecare zi in cortul lui

Crina nu a fost singura romanca la ale carei farmece a vibrat seicul. Pe parcursul celor trei zile de competitie, Al-Thani si-a asigurat compania catorva dintre iepurasii "Playboy", prezenti si ei la Class 1. Potrivit unor surse din stafful organizatoric, seicul si-a ales cateva dintre modelele "Playboy" pentru a-l insoti pe el si pe ceilalti membri ai echipajelor sale de-a lungul timpului petrecut la antrenamente. De asemenea, fetele l-au condus pana la apa si la startul concursului oficial. Iepurasii "Playboy" au fost invitati in fiecare zi in cortul seicului (cort de competitie instalat prin desfacerea unor tiruri special echipate), unde au luat masa in compania acestuia si a colegilor lui. Al-Thani avea asigurate serviciile unui bucatar personal, care a gatit numai din produsele aduse cu ei. Seicul si ceilalti membri ai echipajelor nu au consumat nimic din Romania, inclusiv bauturile si tacamurile folosite fiind tot din "bucataria de campanie" proprie. Persoane din stafful Class 1 sustin ca, la Mamaia, a fost prezenta si sotia seicului, insa nimeni nu a putut certifica acest lucru. Seicul Qatarului, detronat pe lacul Siutghiol - CANCAN, 03-09-2007 Parada seicilor si VIP-urilor, la Mamaia - CANCAN, 01-09-2007 Roxana Ionescu s-a lansat cu ski-jet-ul pe Dunare - CANCAN, 31-08-2007
vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
qfqre

25 de lucruri pe care nu ar trebui sa i le permiti iubitului. Ce e INTERZIS intr-o relatie adevarata

Daca te iubeste cu adevarat si te respecta, nu ar trebui sa faca si sa spuna lucrurile de mai jos:
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj