Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Doar în filmele cu mafioţi întâlneşti aşa ceva! Acuzaţii şocante pentru familia lui PEPE: ”Răpiri, sechestrări şi spălări de bani!”

Doar în filmele cu mafioţi întâlneşti aşa ceva! Acuzaţii şocante pentru familia lui PEPE: ”Răpiri, sechestrări şi spălări de bani!”

De: Cancan 05/09/2016 | 00:00

De când i-a spus adio fostei soţii, Pepe pare că a scăpat de dracu'... şi a dat de ta-su'. A fost primit cu braţele deschise în numeroasa famile Pastramă, formată din mulţi membri înstăriţi, cu afaceri prospere şi infracţiuni care se pedepsesc, în general, cu până la 15 ani de închisoare. Lipsire de libertate, înşelăciune, fals şi uz de fals sunt doar câteva dintre abilităţile membrilor familiei Pastramă. Mână în mână cu avocaţi care au aceleaşi îndeletniciri, acelea de a înşela, aceştia au fost folosiţi şi pe post de „sperietori” ai celor ţepuiţi. Bătrânii erau ţintele „agenţilor imobiliari” ai clanului Pastramă, pe care îi deposedau de apartamente prin mijloace bine puse la punct. Vă prezentăm în exclusivitate ancheta bombă realizată de jurnaliştii de investigaţii CANCAN.RO cu privire la afacerile familiei din care face parte şi celebrul cântăreţ.

„Sechestrată şi furată de samsarii de case” sau „Răpită şi tratată ca un animal. Schema clanului Pastramă pentru a fura un apartament!”, sunt doar câteva dintre titlurile care spun aproape totul despre activităţile celor din clanul Pastramă. În ultimii ani, acest nume s-a asociat şi de cântăreţul Pepe, după ce a schimbat-o pe Querida cu Raluca, fiica celui supranumit de presă liderul clanului Pastramă. Naşul de cununie a aflat chiar în emisiunea lui cum a ajuns cântăreţul în familia celor cărora poartă şi numele de „temuţi interlopi”: „Am cântat acum 6-7 ani la o nuntă unde erau câţiva care se numeau Pastramă. Am făcut cunoştinţă cu ei, ne vedem prin oraş, dar atâta tot, mă cunosc cu toată lumea”, spunea Pepe.

Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe
Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe

 
E posibil ca Pepe să nu fi ştiut chiar tot arborele genealogic al familiei Pastramă care are ramificaţii în mai multe zone infracţionale, dar şi mondene. Bărbatul chipeş şi elegant din imaginea de mai sus este Florin Pastramă, verişorul soţiei lui. A devenit celebru cu mult timp înaintea Ralucăi, în urmă cu nouă ani, când jurnaliştii de la Gândul au scris despre el scenarii desprinse din filmele cu mafioţi. Mai mulţi notari, poliţişti şi oameni de afaceri au fost ţepuiţi cu peste trei milioane de euro, culmea, de o avocată. Deşi îmbrăca straiele de apărător al legii, Roxana Jianu le vindea acestora imobile, chipurile, scoase la executări silite.

După ce primea banii, ca să scape de presiunile celor păgubiţi, intervenea Florin Pastramă, expert în ameninţări cu moartea. Altfel, era şoferul şi garda de corp a avocatei. Clanul Pastramă este aşa de temut încât avocata a dat câteva ţepe imobiliare chiar şi la câţiva cămătari din Bucureşti, mai scriu cei de la Gândul. Tot Pastramă era folosit şi la spălatul banilor proveniţi din ţepe, prin intermediul unei agenţii imobiliare controlată de clan. Printre prietenii de atunci ai lui Florin, se afla şi… Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea ar fi „ajutat“ în anumite situaţii clanul Pastramă
Mihaela Borcea ar fi „ajutat“ în anumite situaţii clanul Pastramă

Mihaela Borcea se numără printre prietenii mai vechi ai lui Florin Pastramă
Mihaela Borcea se numără printre prietenii mai vechi ai lui Florin Pastramă

Cu o silueta de invidiat, Mihaela părea preferata lui Florin pe ringul de dans al unui club de fiţe din capitală. Florin a reuşit, însă, să treacă de la postura de şofer şi bodyguard la cea a unui “dezvoltator pentru viitor”. La a doua apariţie în presă, într-o revistă glossy, Florin este descris ca un rege al imobiliarelor: “dotat cu o capacitate intelectuală care funcţionaeză continuu la cote maxime, completată de fler pentru investiţii şi veleităţi antreprenoriale incontestabile, Florin Pastramă dezvoltă necontenit un business imobiliar de succes, moştenit de la tatăl său.”. Cu altfel de “moşteniri” necuvenite e posibil să fi reuşit chiar la ridicarea unui bloc, în Colentina. Dezvoltatorul Florin Pastramă vinde apartamente cu preţuri începând de la 60 mii euro.

Florin Pastramă era descris ca un rege al imobiliarelor
Florin Pastramă era descris ca un rege al imobiliarelor

Fratele lui, Ştefan Pastramă, nu e străin de faptele comise de Florin şi nici de afacerile cu imobiliare întrucât este administratorul unei agenţii. Pe lângă faptele enumerate, Ştefan mai are în C.V. şi titulatura de lider al unui grup care sechestra bătrâni şi îi deposeda de apartamente prin metode halucinante. Îi răpeau şi îi ţineau într-o magazie mizeră, într-un sat din Călăraşi, până când reuşeau să le vândă apartamentele în baza unor certificate medicale psihiatrice false. Asta s-a întâmplat şi cu o bătrână de 91 de ani. „Cum aţi ajuns aici? Nu ştiu, m-au dus de colo-colo… ce aţi mâncat azi? Pâinişoară şi cu pepene.”, spunea bătrâna.

Vecinii păreau să ştie mai multe despre afacerile acestora: „Îi ia apartamentul! Îi minte că are grijă de ei, şi îi bagă acolo, vai de capul lor. Deci, ştia toată lumea cu ce se ocupă. Ştie… da’ ce să-i facă?”

 

Clanul Pastramă ar fi sechestrat bătrâni, pe care i-a deposedat de apartamente
Clanul Pastramă ar fi sechestrat bătrâni, pe care i-a deposedat de apartamente

Anchetatorii au descins la vila impunătoare a familiei Pastramă. Se întâmpla chiar în momentul în care Pepe începuse să-şi facă planuri de însurătoare cu studenta la drept, Raluca Pastramă. Apropo de justiţie, judecătorii îi ştiu pe cei din clanul Pastramă din zecile de procese care le-au fost intentate pentru revendicări imobiliare sau anulări ale contractelor de vânzare-cumpărare.

Chiar şi socrul lui Pepe, Nelu Pastramă, de profesie avocat, deţine o agenţie imobiliară. Un apropiat al familiei a dezvăluit pentru Cancan.ro că nici Pastramă – tatăl n-ar fi departe de abilităţile celor doi nepoţi: „Familia Pastramă a venit la Bucureşti cu o căruţă trasă de un cal şchiop. Ei au facut bani din spălat sticle. Mergeau din bloc în bloc şi băteau la uşi, cereau o sticlă cu apă pe motiv că le este sete şi apoi fugeau cu ea. Din asta au început să facă bani. Ei au făcut bani mulţi din alte lucruri. Domnul Pastramă dă bani cu camată. Asta face! Cere 20% dobândă pe lună. El s-a îmbogăţit cu escrocherii imobiliare, iar acum este un avocat respectabil care se ocupă de cămătărie”
 

(Raul Mirescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...