Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Florin Calinescu s-a inchis in casa, protejat de bodyguarzi. Nu a gasit puterea sa zboare la Praga

Florin Calinescu s-a inchis in casa, protejat de bodyguarzi. Nu a gasit puterea sa zboare la Praga

De: Cancan 25/04/2012 | 00:00
Florin Calinescu s-a inchis in casa, protejat de bodyguarzi. Nu a gasit puterea sa zboare la Praga
Masura. O armata de bodyguarzi vegheaza pentru liniştea lui Florin Calinescu

Drama cumplita in familia actorului Florin Calinescu. Luca, fiul sau cel mic, in varsta de 24 de ani, si-a luat zilele spanzurandu-se, in noaptea de duminica spre luni, in camera unui hotel din Praga. Vestea a cazut ca un trasnet, socul fiind de neindurat pentru Florin Calinescu. Acesta s-a baricadat in casa, devastat de durere, si, in ciuda eforturilor celor din jur, pare sa nu se poata aduna ca sa se ocupe de repatrierea trupului fiului sau, de pregatirile pentru inmormantare si de ceremonia funerara, care nu este exclus sa aiba loc duminica, pe 29 aprilie, chiar de ziua lui.

Dupa pierderea unei fiice de doi ani si jumatate, Florin Calinescu primeste, pentru a doua oara, cea mai teribila lovitura pe care o poate incasa un crestin de la viata ? Luca, fiul lui cel mic, a incetat din viata. Tanarul, care peste cateva saptamani urma sa absolve „John Moores” University din Liverpool, unde studia filmul, si care pusese deja mana pe un contract in cinematografie, fiind cooptat in echipa unui scurtmetraj, s-a spanzurat intr-o camera de hotel din Praga. Tragedia are loc la sapte ani de cand Florin Calinescu si-a inmormantat sotia, dupa ce aceasta a pierdut lupta cu cancerul, si la peste 25 de ani de cand artistul isi ducea la groapa primul copil – pe Ioana, o fetita plapanda, care s-a nascut cu o malformatie la inima si s-a prapadit la doar doi ani si cateva luni. Urmarit de dramele sale si intamplarile nefericite, peste care a reusit sa treaca de fiecare data cu ajutorul unei retete numai de el stiute, de aceasta data, se pare ca Florin Calinescu a capitulat in fata suferintei. De la auzul vestii terifiante, artistul s-a baricadat in propria casa, a rupt orice contact cu exteriorul, si asta in ciuda eforturilor facute de fiul sau, Petru, singurul care i-a mai ramas, si zecile de prieteni care s-au aratat dispusi sa-i vina in ajutor. Nu a gasit, se pare, puterea sa se urce in avion si sa zboare la Praga. Pentru ca este o persoana discreta si trece printr-un moment delicat, apropiatii au angajat o firma de paza si protectie, care a trimis o echipa de patru gorile in fata locuintei artistului. Bodyguarzii au primit directive clare – sa asigure linistea familiei, sa mascheze cat de mult accesul spre imobil si sa nu lase autoturisme straine sa parcheze sau sa stationeze in fata locuintei, unde au voie doar persoane foarte apropiate.

Fiul lui Florin Calinescu, Luca, s-a sinucis la Praga! Afla ce s-a intamplat!

Ipoteze-soc – sinucidere din dragoste sau razbunare? Spre finalul zilei in care s-a aflat si in Romania despre moartea lui Luca Calinescu au aparut si primele ipoteze legate de motivele care l-au determinat pe tanar sa-si curme viata intr-un mod atat de brutal. Persoane din cercul cunoscutilor sai din Timisoara, orasul natal al lui Florin Calinescu, circula zvonuri conform carora sinuciderea ar avea cauze sentimentale. Se pare ca, atunci cand venea in tara, Luca mergea intotdeauna in orasul de pe malul Begai, unde avea o iubita cu care se afisa in diferite cluburi. Unii tind sa puna sinuciderea pe seama unui esec sentimental. Pe de alta parte, psihologii pun gestul tanarului, care si-a luat viata chiar in saptamana aniversarii tatalui sau, pe seama unei depresii legate de ceva ce nu a mers in relatia cu parintele sau. Decizia lui ar putea fi interpretata ca un mesaj pe care tanarul a dorit sa il transmita tatalui prin actul sinuciderii. Aceasta varianta insa ar fi contrazisa de relatia dintre Florin si Luca. Apropiatii lor vorbesc doar la superlativ despre modul in care actorul si-a crescut copiii si despre sacrificiile pe care le-a facut pentru a le pune lumea la picioare. Primele rezultate ale autopsiei: nu a consumat droguri sau alcool In cursul zilei de ieri, legistii cehi au realizat autopsia, iar rezultatele preliminare au aratat ca nu exista nicio urma de stupefiante sau alcool in corpul tanarului, ceea ce ar putea demonstra ca Luca era perfect constient cand a decis sa se sinucida. Trupul tanarului de 24 de ani a fost gasit in camera sa de hotel, din Praga, de catre colegii sai de pe platourile de filmare. Mezinul lui Calinescu a ales sa se sinucida prin spanzurare si nici pana in acest moment nu se stie daca a lasat sau nu un bilet de adio in care sa-si explice gestul. Trupul sau urmeaza sa fie repatriat dupa ce politia va finaliza cercetarile, iar familia va primi toate avizele necesare din partea statului ceh.

Dramele din viata lui Florin Calinescu! In 7 ani si-a pierdut sotia, fiul si parintii!

Inmormantat la Cernica Dupa ce trupul sau va fi repatriat, Luca Calinescu va fi inmormantat spre finalul acestei saptamani. Inmormantarea, care, ca o ironie, nu este exclus sa se petreaca duminica, in ziua aniversarii lui Florin Calinescu, va avea loc, se pare, la Cimitirul Cernica, in cavoul familiei, unde se odihneste si Anamaria Calinescu, sotia actorului. Pana ieri, niciun membru al familiei nu s-a interesat si nu a discutat cu preotii despre inmormantare, ritual din care, cel mai probabil, va lipsi slujba din biserica, interzisa sinucigasilor. Mai mult decat poate un om indura In sapte ani, Florin Calinescu si-a pierdut aproape toata familia. In martie 2005, Anamaria, sotia lui, s-a stins din viata dupa ce a pierdut lupta cu o boala necrutatoare. In 2010, la diferenta de numai doua luni, l-au parasit si parintii. Acum, Luca si-a incheiat si el socotelile cu viata. Sirul acestor tragedii a inceput dupa ce viata il incercase crunt o data. In urma cu mai bine de 25 de ani, Florin Calinescu si-a plans fiica, primul lui nascut, care a incetat din viata la doi ani si jumatate. Angajatii, marcati de drama patronului Pe langa profesia de actor, pe care o face cu multa daruire, Florin Calinescu detine si cateva afaceri. Printre acestea se numara si taverna La Calinescu, local amplasat in zona Tineretului din Capitala. Ieri, reporterii CANCAN au mers la fata locului si au constatat ca unitatea era deschisa, clientii se simteau in largul lor, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, iar angajatii isi vedeau de treaba. „Este o situatie delicata. Nici noua nu ne vine sa credem. Vom decide astazi (n.r. – ieri) daca o sa inchidem localul pentru cateva zile sau nu”, ne-a declarat, vizibil marcat, Nicu Mirea, managerul carciumii si bunul prieten al lui Florin Calinescu. Petru Calinescu: „Vreau sa va rugati cu mine!” La cateva ore bune dupa ce www.cancan.ro a publicat in exclusivitate vestea mortii lui Luca Calinescu si modul halucinant in care tanarul si-a pus capat zilelor, Petru, fratele acestuia, a transmis un mesaj adresat celor care sunt alaturi de familia sa greu incercata: „Apreciez mesajele voastre si condoleantele din acest moment. Inca nu pot sa vorbesc despre ceea ce s-a intamplat. Sper ca va veti ruga alaturi de mine si vom spera impreuna pentru o lume mai buna. O sa aiba loc o ceremonie la finalul acestei saptamani in Bucuresti si sper sa regasesc pe cativa dintre voi acolo, o sa postez detaliile atunci cand le voi afla. Pace si dragoste”, a scris Petru Calinescu in mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Fiul lui Florin Calinescu era obsedat de tema depresiei! Vezi ce filme regiza si producea la Universitatea din Anglia!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro
El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de ani mai în vârstă ca ea!
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce...
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Robert Fico a reușit să vorbească pentru prima dată, după atentat, însă i s-a amânat operația! În ce stare se află, acum, premierul Slovaciei
Robert Fico a reușit să vorbească pentru prima dată, după atentat, însă i s-a amânat...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Experiment pentru MODIFICAREA climei, oprit ÎN ULTIMA CLIPĂ!
Experiment pentru MODIFICAREA climei, oprit ÎN ULTIMA CLIPĂ!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul...
Ce să pui în chiftele ca să iasă ca la restaurant. Greșeala pe care multe bucătărese o fac în momentul în care prepară rețeta
Ce să pui în chiftele ca să iasă ca la restaurant. Greșeala pe care multe...
Cuvântul din limba română pe care puțini îl pronunță sau îl scriu corect. Și tu îl folosești des în conversațiile de zi cu zi
Cuvântul din limba română pe care puțini îl pronunță sau îl scriu corect. Și tu...
A venit vestea cea mare pentru cei cu MAȘINI DIESEL. S-a întâmplat chiar astăzi, 17 MAI
A venit vestea cea mare pentru cei cu MAȘINI DIESEL. S-a întâmplat chiar astăzi, 17...
Fetița Zurli dă cărțile pe față. Dureros ce a spus despre Mirela Retegan. E clar că a plecat cu scandal. ''Nu a fost ușor pentru mine''
Fetița Zurli dă cărțile pe față. Dureros ce a spus despre Mirela Retegan. E clar...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris situaţia drept extrem de dificilă
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris...
SE PLĂTESC 1.000 de lei direct de la stat. Banii intră în cont cu o condiție simplă
SE PLĂTESC 1.000 de lei direct de la stat. Banii intră în cont cu o...
Cum vor fi monitorizate telefoanele. Informația face înconjurul lumii
Cum vor fi monitorizate telefoanele. Informația face înconjurul lumii
Cine i-ar fi ajutat pe copiii criminali ai vrăjitoarei Sidonia să scape din pușcărie. Interlopii s-ar fi lăudat că au plătit o sumă uriașă, în euro
Cine i-ar fi ajutat pe copiii criminali ai vrăjitoarei Sidonia să scape din pușcărie. Interlopii...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă
Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista
Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează...
Ce pățești dacă ai băut o sticlă de apă din supermarket înainte să o plătești. Ce spune regulamentul, de fapt
Ce pățești dacă ai băut o sticlă de apă din supermarket înainte să o plătești....
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
×