Ce destin surprinzator a avut Mica, „printesa" blonda de la Abracadabra! S-a lasat de actorie, a studiat la Oxford, iar acum e lector universitar

m.cancan.ro
Pe Michaela Niculescu cu toti o stim drept Mica de la Abracadabra. A interpretat mereu doar rolurile pozitive si toate fetitele isi doreau sa fie printese la fel ca ea. Chiar si acum, dupa sapte ani de cand proiectul a luat sfarsit, personajele au ramas intiparite in memoria publicului, desi ucenicii Magicianului au luat-o pe alte drumuri. Mica a fost singura care a renuntat la showbiz si a ales o cariera diferita.

"Abracadabra" a fost un adevarat fenomen printre pustii din generatia „dupa Revolutie". Timp de 13 ani, incepand cu anul 1991, „Abracadabra" a creat povesti si a inspirat o sumedenie de tineri. Daca o parte dintre ucenicii Magicianului, Marian Ralea, au ramas in aceeasi industrie, o parte dintre ei fiind in continuare actori sau regizori, Mica sau Michaela Niculescu a ales o cariera diferita.

In varsta de 32 de ani, Mica a preferat sa urmeze o facultate de Limbi si Literaturi Straine in locul celei de Actorie si mai mult, a obtinut un doctorat summa cum laude la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca producator la Pro Tv, redactor si traducator la editura Humanitas, Michaela se dedica momentan activitatii in educatie, fiind lector universitar.

In paralel, Michaela nu a renuntat la pasiunea pentru muzica, iar de ceva vreme isi doreste sa-si infiinteze o trupa muzicala. Intre timp, pentru a exersa si mai ales pentru a-si pune in valoare talentul, merge si canta live intr-un club din Capitala.

Desi a fost plecata o perioada buna de vreme din tara, Mica a pastrat legatura cu fostii colegi si s-au intalnit ori de cate ori au avut ocazia. Magicianul face in continuare parte din viata ei, cerandu-i parerea si sfaturi de viata de fiecare data cand are nevoie.

Ultima data cand „Abracadabra" s-a reunit aproape complet, a fost la nunta lui Ducu Ion cu Diana Dumitrescu. Dana Rogoz, Andreea Caranda si Michaela Niculescu au profitat de petrecerea lui Ducu pentru a depana amintiri si pentru a povesti cum mai decurge viata lor. In varsta de 32 de ani, Mica nu vrea sa faca inca pasul catre casatorie desi este logodita cu un tanar din Focsani, stabilit in Bucuresti.

Dana Rogoz: "In Romania am realizat, pana la 26 de ani, ce nu as fi reusit in nicio alta tara"

Dana Rogoz face pe Mos Craciun! Le da fostelor colege de facultate hainele pe care ea nu le mai poarta!

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Pomul.ro va fi promovat la televiziune, radio si pe internet, asa ca adauga anuntul tau acum pentru a putea avea clienti reali!!! (17.6.2015, 06:56:45)
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Daca vinzi sau oferi un serviciu adauga anuntul tau pe www.Pomul.ro pentru a avea clienti pentru afacerea ta!
Andreea (14.3.2013, 16:50:33)
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Cutremurator si socant!
Lia (12.3.2013, 12:48:49)
Pacat de ea! Ingerii ne parasesc unul dupa altul (Laura Stoica, Madalina Manole)! Pacat! Suntem prea rai iar Dumnezeu ne lasa fara ingeri!
First page < Back Forward > Last page