Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Cum a vrut Ramona Gabor sa-l dea gata pe milionarul bulgar Alexandrov: „Mi-a spus ca sora ei e faimoasa”

Cum a vrut Ramona Gabor sa-l dea gata pe milionarul bulgar Alexandrov: „Mi-a spus ca sora ei e faimoasa”

De: Cancan 15/09/2011 | 00:00
Cum a vrut Ramona Gabor sa-l dea gata pe milionarul bulgar Alexandrov: Mi-a spus ca sora ei e faimoasa
Rasfat. Chavdar Alexandrov adora luxul si nu-si refuza nicio placere

CANCAN TV a aflat amanunte incredibile despre milionarul bulgar cu care Ramona Gabor a fost fotografiata pe iaht si, mai mult, a reusit sa vorbeasca cu acesta. Chavdar Alexandrov a povestit amuzat cum a cunoscut-o pe Ramona si ca aceasta s-a laudat ca are o sora celebra.

CANCAN TV a reusit sa discute cateva minute cu Chavdar Alexandrov, milionarul bulgar devenit una dintre tintele preferate ale presei tabloide din Romania, in ultimele zile. La inceput uimit, cand a auzit ca a devenit vedeta peste noapte in Romania, el a inceput sa rada, dupa care a replicat: „Nu, nu, nu, nu vreau sa spun nimic. Aveti poze, eu nu declar nimic! Sa va spuna Ramona. O stiti pe fata foarte bine, sa povesteasca ea”. Dupa ce a cerut o jumatate de ora, in care sa citeasca ce s-a scris despre el, milionarul bulgar a povestit, intr-o engleza imprecisa, primele impresii despre intalnirea cu Ramona: „Am cunoscut-o in restaurant, intr-un mod normal. Am facut cunostinta, am vorbit. Nu mai tin minte daca ne-am cunoscut direct, sau mi-a facut cineva cunostinta cu ea. Nu mai stiu exact”. Intrebat daca stia ca fotomodelul are un iubit acasa, el a raspuns sec: „Nu m-a interesat daca avea sau nu iubit in Romania. Nu-mi amintesc daca mi-a spus asta atunci. Parca mi-a spus ceva ca sora ei e faimoasa, dar nu mai tin minte nici asta”. Pus sa raspunda daca Ramona Gabor i-a fost prezentata ca o prostituata de lux, Alexandrov a fost categoric: „Nu, nu mi-a fost prezentata ca o prostituata de lux. Povestea asta nu e adevarata. Si nici cate zile a stat pe barca mea nu va pot spune!”, a incheiat enigmatic bulgarul. CITESTE AICI ALTE AMANUNTE PICANTE DE LA CANNES Dedesubturile amorului de pe iahtul bulgarului: de ce a facut Ramona sex cu milionarul doar o singura data?

A luat-o pe Ramona pentru 4.000 de euro Detalii incredibile ies la iveala despre aventura avuta de Ramona Gabor cu bogatasul bulgar Chavdar Alexandrov, pe vasul acestuia, la Cannes. Conform surselor CANCAN, la inceputul acestei veri, OTV-ista Madalina Radu a sunat mai multe manechine sa le propuna sa mearga cu ea la Cannes, pe vasul lui Chavdar Alexandrov. In cele din urma, Madalina le-a convins pe Ramona Gabor, Cristina Pana si Mihaela Moise sa petreaca o vacanta pe iahtul bulgarului. Acolo a inceput si amantlacul dintre milionarul bulgar si Ramona Gabor, care a cedat destul de greu argumentelor barbatului. Pana la urma, „vecinul de la sud de Dunare” a facut o singura data sex cu sora Monicai Gabor, oferindu-i un „cadou” de aproximativ 4.000 de euro. La scurt timp insa, in presa de la noi a aparut informatia legata de vizita celor patru fete pe iahtul lui Alexandrov. Bulgarul a considerat ca Ramona a dat subiectul si pozele in presa. „Nu esti serioasa, au aparut poze pe barca mea, e inadmisibil!” i-a transmis „gospodin” Chavdar.

Atunci a fost momentul sa actioneze Cristina Pana. Imediat dupa ce fetele s-au intors in tara, fosta „pupaza” a lui Bahmu, care nu prea avusese loc de Ramona, a luat legatura cu Alexandrov pe Facebook. Acesta a invitat-o din nou pe Riviera Franceza, repetandu-se practic scenariul de la prima deplasare, dar cu Cristina in rol de prim-solista. Incredibila poveste nu se incheie insa aici. Acum cateva saptamani, Cristina Pana a mers pentru a treia oara in Franta, de data asta la Saint Tropez, pe iahtul altor persoane. Acolo, Cristina stia ca bulgarul se afla prin apropiere si au schimbat cateva vorbe prin SMS. Chavdar a chemat-o in vizita pe iahtul sau, iar „pupaza” a urcat din nou in barca acestuia cu inca doua prietene. Cand le-a vazut, Alexandrov nu a stat pe ganduri. „Cat? Cat vreti?” le-a intrebat milionarul pe prietenele Cristinei. Fetele „s-au socat” de atitudinea directa a bulgarului si au decis sa paraseasca imediat ambarcatiunea. Ca sa nu se intoarca cu mana goala, Cristina le-a rugat pe amicele ei sa o mai astepte un pic, pentru ca vrea sa discute ceva cu Chavdar in privat.

La un interval de circa cinci minute, „pupaza” s-a intors destul de sifonata, cu rujul intins pe toata fata. Dupa ce batuse apropouri pe tot parcursul sejurului ca nu are bani de shopping, dupa vizita pe iahtul bulgarului, Cristina a inceput sa dea iama in magazinele de fite din port. Interesant este ca Chavdar a rugat-o recent pe Madalina Radu sa-i gaseasca fete noi si frumoase pentru o croaziera de o saptamana la Ibiza, pentru o petrecere pe cinste, asa, ca de final de sezon. Cel mai ravnit burlac din Bulgaria Chavdar Alexandrov este unul dintre cei mai bogati afaceristi din Bulgaria, „vanat” de fotomodele, cantarete si vedete TV. Inconjurat intotdeauna de femei frumoase, milionarul care conduce un Ferrari este renumit pentru petrecerile extravagante pe care le organizeaza pe iahtul lui, cel mai mare din Bulgaria. Bulgarul nascut pe 7 noiembrie 1975 s-a lansat in afaceri in ’98, cand a fondat in orasul natal, Burgas, compania Alexandrov Group si a dat lovitura in domeniul imobiliar, vanzand mai multe terenuri care apartineau familiei sale. Devenit milionar, Chavdar s-a extins rapid, atat in domeniul turistic si cel al constructiilor, cat si in vanzarile de iahturi, el fiind un impatimit al ambarcatiunilor de lux. Corporatia pe care o conduce detine casele de vacanta Sunny Day din Nessebar si Sunny Beach, precum si o companie aviatica si una care livreaza iahturi in toata Bulgaria. Este cel mai cunoscut afacerist din tara vecina, mai ales datorita opulentei sale. Petrecerile organizate de Chavdar pe iahtul lui de 31 de metri, la care au fost invitate manechine celebre, sunt de notorietate, iar plimbarile milionarului cu bolidul lui Ferrari nu mai impresioneaza pe nimeni. In „ograda” milionarului se mai afla si un avion Learjet 60 cu sase locuri, fabricat in 1998, pe care acesta l-a scos la mezat. Avionul, care apare pe un site de anunturi, costa 2.390.000 de dolari. Chavdar, care este liderul Federatiei de Iahting din Bulgaria, mai detine si functia de presedinte al Asociatiei pentru Incurajarea Investitiilor Straine din tara natala si, in 2007, a intrat in politica, infiintand partidul Dela (Fapte – n.r.). A fost acuzat ca ar fi incercat sa fraudeze alegerile din Nessebar si a intrat in conflict deschis cu un alt afacerist. La scurt timp, hotelul Iceberg din Bansko al milionarului a fost mistuit de doua incendii izbucnite din senin, la cateva luni distanta unul de altul. Atunci, Chavdar a evitat sa se afiseze singur in public si, pe langa femeile frumoase care-l insoteau, avea intotdeauna in preajma sa mai multi bodyguarzi.

Tradata de iubita lui Luis Lazarus! A „turnat-o” pe RamonaPartenera de petrecere a Ramonei Gabor face dezvaluiri de pe iaht! „A fost o aventura, dar sunt sigura ca se va impaca cu Badalau!”Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro si castiga premii de exceptie!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...