Acasă » Știri » Sport » Fotbal » Ruinati de neveste

Ruinati de neveste

De: Cancan 06/03/2011 | 00:00
Ruinati de neveste
Noroc. Claudiu Niculescu a fost salvat de la pierzanie de catre actuala sa sotie, Diana

S-au luptat din copilarie cu un program strict, si-au julit genunchii pe coclauri pentru ca mai tarziu sa guste din munca depusa ani la randul. Sunt fotbalistii romani care prin talentul lor au ajuns sa joace la cele mai bune echipe din tara sau din Europa pentru ca apoi totul sa se naruie din pricina unor alegeri nefericite in viata personala. Este cazul jucatorilor care au avut de suferit dupa ce si-au incurcat destinul cu unele consoarte care si-au pus amprenta decisiv intr-un mod negativ pe carierele lor si nu numai.

„Caprioara” s-a inmuiat dupa divort

Daca pe teren a trait satisfactii inca neatinse de catre un alt fotbalist roman, Miodrag Belodedici nu s-a bucurat de acelasi succes si in viata sentimentala. Cel poreclit „Caprioara” a fost insurat vreme de 10 ani cu Sandra, femeia care avea sa-i daruiasca ulterior si o fiica, pe nume Zandalee. Povestea dintre „Belo” si Sandra poate fi lejer un scenariu de film sud-american. Cu putin timp inainte sa plece in Iugoslavia, fundasul s-a certat cu Balint pentru atentia Sandrei, la acea vreme iubita atacantului. Surprinzator, Belodedici si Sandra au fugit impreuna in strainatate, casatorindu-se intre timp. Dupa 10 ani de casnicie, partenera lui „Belo” a intentat actiune de divort pe un motiv absolut incredibil, dupa atata timp petrecut impreuna: nepotrivire de caracter. De fapt, apropiatii spun ca Sandra nu ar mai fi rezistat stilului de viata linistit si departe de lumea mondena cu care era obisnuit Belodedici, aceasta dorind sa fie mai mult in centrul atentiei. Prietenii „Caprioarei” spun ca fostul stelist ar fi fost devastat multi ani de divortul de Sandra, cu greu putand sa isi revina din punct de vedere sentimental.

Rapus de nevasta si de soacra

Din golgheterul Romaniei si idolul tribunelor la Espanyol, Claudiu Raducanu a ajuns sa-si castige existenta pe coclaurile ligilor inferioare din Spania. Milioane de euro stranse intr-o cariera de fotbalist au disparut din buzunarele lui Claudiu cu largul concurs al sotiei sale. De fapt, in cazul lui Raducanu nu a fost nevoie doar de o singura femeie ca sa il puna la pamant, ci de doua. Pe langa fosta sotie Alice, fotbalistul a trebuit sa se lupte si cu soacra sa. Necazurile lui Raducanu au inceput cand fotbalistul a decis ca toate castigurile sale sa ajunga intr-un cont la care avea acces mama sotiei sale. Si cand lumea ii era mai draga, fostul stelist a primit o dubla lovitura, care l-a pus la pamant. In decurs de cateva zile, acesta a aflat ca Alice l-a inselat, pentru ca apoi tot fosta partenera a lui Raducanu sa intenteze divort. Si pana sa-si revina din soc, jucatorul si-a dat seama ca toate lichiditatile din cont s-au evaporat, iar proprietatile achizitionate din banii castigati din fotbal erau trecute pe numele fostei sale sotii si al mamei acesteia.

Niculescu a cazut in patima jocurilor de noroc

Claudiu Niculescu s-a casatorit in anului 1998 cu Lidia, femeia care avea sa-i daruiasca fotbalistului un baiat, Alexandru, si o fetita, Rebeca. Insa, dupa sase ani de casnicie, cei doi au divortat, copiii ramanand in custodia mamei. Initial, la acea vreme Claudiu Niculescu a fost aratat cu degetul de catre fosta sa sotie ca fiind responsabil pentru divort in urma escapadelor sale amoroase. Dar, conform unor apropiati ai cuplului, iesirile in decor ale fostului dinamovist nu ar fi fost decat raspunsuri disperate la un gest incredibil al Lidiei. Aceasta l-ar fi inselat pe Niculescu chiar cu un coleg de echipa, mai exact mijlocasul Stefan Grigorie. Se spune ca fosta doamna Niculescu ar fi petrecut chiar si o vacanta in compania lui Grigorie, pentru care, la un moment, era pregatita sa lase tot si sa se marite cu el. Cand a aflat de „grozavia” sotiei sale, Niculescu ar fi fost aproape sa isi piarda mintile, cazand in patima jocurilor de noroc pentru o buna perioada de timp. Episodul i-a daunat atacantului si in viata profesionala, nu numai in cea sentimentala. Unalt caz, tras parca la indigo, este si cel al fostului international Dan Petrescu. Actualul tehnician a ales sa se desparta de Dana, sotia lui la acea vreme, dupa ce aceasta ar fi avut o aventura cu Radu Niculescu.

Helga l-a terminat psihic

La 31 de ani, Claudiu Dragan se poate lauda cu trei titluri de campion cu Dinamo plus doua Cupe ale Romaniei, asezonate cu o selectie la nationala, in care a si marcat. Chiar si cu un asa palmares, aradeanul a dat senzatia ca nu a „explodat” niciodata. Din toamna trecuta, acesta s-a reintors acasa, unde imbraca tricoul „Batranei Doamne”, UTA. Mediocritatea in care s-a zbatut fostul atacant al lui Dinamo si-ar gasi explicatia in esecul sentimental de care a avut parte in mariajul sau cu fosta sa sotie, Helga, exact cand cariera sa se afla pe val. Dragan a aflat ca partenera sa de viata l-a inselat cu cumnatul lui Claudiu Niculescu, Raoul Popa. Atacantul a fost tarat apoi fara voia sa intr-un imens scandal sexual dupa ce amantul sotiei sale si Gabriel Vasile, viitorul sot al Lidiei Niculescu, o santajau pe Helga ca sa nu faca publica infidelitatea acesteia. Vazandu-se prins intr-o situatia fara iesire la acea vreme, fotbalistul a clacat psihic si a disparut departe de apropiati, de fotbal, de tot, nimeni nestiind de el zile la rand. Nici macar incercarile disperate ale sotiei sale de a-l imbuna, cu ajutorul lui Mircea Radu la emisiunea „Din Dragoste”, nu l-au intors din drum pe Claudiu. Fotbalistul a decis atunci sa mearga mai departe fara femeia care i-a distrus cariera.

A pierdut tot ce a castigat

Se spune despre Sabin Ilie ca ar fi fost cu mult mai talentat decat fratele sau mai mare, Adrian. Cu toate astea, „Cobra” a ajuns sa fie idolul tribunelor la Valencia, a jucat in finala Ligii Campionilor, in timp ce Sabin s-a zbatut prin Liga I, o perioada prin Turcia, pentru a-si cunoaste apusul carierei undeva in China. Apropiatii fotbalistilor spun ca diferenta dintre cei doi frati a facut-o stabilitatea sentimentala de care Sabin nu a avut parte decat pentru putin timp, dupa care fotbalistul ar fi fost „jumulit” de catre femeia cu care are doi copii, Melissa si Ionut. O vila din zona Pipera plus mai multe conturi au fost ani de-a randul subiecte de disputa intre cei doi fosti soti, de la divortul pronuntat in 2005. Si nu o singura data, fostul international s-ar fi plans prietenilor ca Leta l-a lasat fara mai nimic. Dezamagirile pe plan sentimental urmate de cele profesionale l-au dus pe Sabin in patima jocurilor de noroc, unde ar fi pierdut sume importante de bani.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare...
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de a ajunge la divorț: „Fetițele simțeau”
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de...
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în...
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de ce nu cânți? Să-l ucidem”
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de...
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului...
Când se face radierea auto din oficiu?
Când se face radierea auto din oficiu?
Detalii cutemurătoare ies la iveală în cazul tinerilor înghițiți de viitura din Italia! Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos
Detalii cutemurătoare ies la iveală în cazul tinerilor înghițiți de viitura din Italia! Ce au...
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de...
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează gravitatea ripostei ruse
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le diferenția
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le...
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am un răspuns. După 8 ani!"
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am...
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Ion Țiriac, super lovitură în TRANSILVANIA. Ce vrea să facă celebrul miliardar
Ion Țiriac, super lovitură în TRANSILVANIA. Ce vrea să facă celebrul miliardar
Economia se prăbușește de la zi la zi. Milioane de oameni rămân pe drumuri
Economia se prăbușește de la zi la zi. Milioane de oameni rămân pe drumuri
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant din Dubai: Am făcut multe greşeli
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant...
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape...
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să scoată piesele din colecţie până la obţinerea acordului din partea comunităţilor românești
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să...
Mihai Albu, diagnosticat cu o boală necruțătoare. Cum se simte celebrul designer după ce a aflat că are cancer
Mihai Albu, diagnosticat cu o boală necruțătoare. Cum se simte celebrul designer după ce a...
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci de oameni și-au pierdut viața aici. Harta punctelor negre
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci...
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva...
×