Ce notă a luat Mihai Trăistariu la matematică? Artistul și-a făcut publică diploma de bacalaureat: „Pentru curioși…”

De: Cancan
Publicat: 27/06/2018 | 10:46

Mihai Trăistariu a reuşit de-a lungul timpului să cucerească publicul cu vocea sa. Chiar dacă în ultimul timp, a împărtășit fanilor și fotografii în lenjerie intimă, acesta se pare că a trecut la lucruri serioase şi a arătat prietenilor virtuali ce băiat bun a fost la şcoală.

Artistul a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie cu diploma sa, să vadă toată lumea ce note a luat la exemenul de Bacalaureat, şi într-adevăr, Mihai se poate mândri cu aşa note.

Doar la Limba Română și la Limba Engleză nu a reușit să ia nota maximă fostl component al trupei „Valahia”. În rest, totul a mers perfect, Trăistariu dezvăluind pe pagina sa de Facebook că a fost olimpic la matematică. “Pentru curiosi … Ca tot e azi proba de mate la Bac…”, este mesajul pe care Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a avut o copilărie nefericită

Mihai Trăistariu a făcut niște dezvăluiti cutremurătoare de pe vremea în care era copil. Artistul a asistat la niște scene care l-au marcat pe viață. „Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu.”, a mărturisit Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.