23 de ani a ravnit la o iubita demna de familia Prigoana! Acum, ca a gasit-o Silvius o rasfata in fel si chip!

Publicat: 24/01/2014 | 00:35

Dupa ce a umblat din floare-n floare, cu domnisoare dornice de afirmare, Silvius Prigoana a schimbat putin strategia. Si-a facut iubita noua si o tine cat mai departe de ochii curiosilor.
Momentan, o invata cum e traiul de lux.

Despre Silvius Prigoana nu se poate spune ca este vreun norocos in ale relatiilor amoroase. Din contra…”palmaresul feminin” pana la varsta de 23 de ani nu-l recomanda mai deloc. Noroc cu numele de Prigoana…doar asa a reusit sa dea gata cateva domnisoare.

De cateva luni in schimb, soarele trage sa rasara si pe strada lui. Pare sa-si fi gasit, in sfarsit, o iubita demna de familia Prigoana. Inalta, satena si, am zice, cam din aceeasi generatie, domnsioara il insoteste acum pe Silvius peste tot…

Silvius si-a luat iubita si la petrecerile de familie
Silvius si-a luat iubita si la petrecerile de familie

Fie pe la petreceri cu „viitorii socri” sau in oras…la o scurta plimbare.

De altfel, asa i-am si zarit zilele trecute…impreuna, la ceas de seara, in cautarea locatiei ideale pentru o cina usor tarzie. Au dat mai intai cateva ture prin oras „la bordul” bolidului de lux pe care Silvius l-a primit „mosternire” de la tatal sau.

Silvius si iubita lui au dat mai intai cateva ture prin oras la
Silvius si iubita lui au dat mai intai cateva ture prin oras la „bordul”unui bolid de lux

Apoi, s-au oprit…la fast food. E clar ca n-aveau prea mult timp la dispozitie…

Cu o ochii in permanenta la masina parcata neregulamentar, cei doi si-au potolit rapid foamea
Cu o ochii in permanenta la masina parcata neregulamentar, cei doi si-au potolit rapid foamea

Cu ochii in permanenta la masina parcata neregulamentar fix in fata restaurantului, cei doi si-au potolit rapid foamea.

Silvius Prigoana
Silvius Prigoana

Dovada ca dupa nici 15 minute, Silvius isi ducea deja iubita acasa. Pe drum s-au mai oprit putin si pe la benzinarie pentru cateva cumparaturi. Au incheiat apoi seara…fiecare la casa lui.

La sfarsitul serii, Silviu si-a condus iubita acasa
La sfarsitul serii, Silviu si-a condus iubita acasa

Pana acum, Silvius Prigoana a dat numai peste domnisoare…sa le spunem „deloc cuminti”. Ba pasionate de videochat sau sedinte foto deocheate, toate l-au tinut pe fiul afaceristului dintr-un scandal amoros in altul.
E drept, nici despre el n-am auzit numai de bine. I s-a dus vestea in oras ca nu-i prea generos cu fetele…asa l-ar fi invatat tata. Cel putin asa spunea Simona, una dintre fostele lui iubite: “Cand ieseam, plateam eu si uneori imi cerea bani si pentru el. Nu a venit nici macar odata cu o floare la mine.”

“I-am spus ca daca ii plateste ceva ii crap capatana. De unde sa aiba? N-are serviciu. Are banii de la tata pt sucul lui! nu de sucul lor.”, a explicat Silviu Prigoana.

Alexandra Florescu
 

Citește și...