Se opune demolării stadionului Dinamo: „Este o emblemă a orașului. Sunt legat sufletește de această arenă”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Regional » CANCAN prezinta o inregistrare video bomba. Prefectul de Timis a propus o suma mare de bani unui reporter al ziarului nostru sub acoperire: „25 de mii…, nici nu mai stiu cat e functia”

CANCAN prezinta o inregistrare video bomba. Prefectul de Timis a propus o suma mare de bani unui reporter al ziarului nostru sub acoperire: „25 de mii…, nici nu mai stiu cat e functia”

De: Adrian Nicolae 22/01/2009 | 00:00

CANCAN prezinta astazi inregistrarea video cu politicianul filmat in timp ce propunea o suma mare de bani unui reporter al ziarului nostru sub acoperire pentru a fi mentinut intr-un post extrem de important. Respectivul personaj este prefectul de Timis, Ovidiu Draganescu, acesta propunandu-i reporterului CANCAN sub acoperire, despre care credea ca este aghiotantul presedintelui Traian Basescu, 25.000 de euro pentru a nu fi schimbat din functie. Reporterul CANCAN a aflat ca prefectul de Timis cauta o relatie la nivel inalt, deoarece avea informatii ca urmeaza sa fie schimbat, intalnirea fiind mijlocita de un ziarist freelancer sub acoperire. Discutia si negocierea pentru banii pe care Draganescu a fost dispus sa-i dea in schimbul mentinerii sale pe functie a avut loc in restaurantul hotelului Reghina Blue din Timisoara.

Draganescu a venit la intalnire cu prietena lui, pe care a lasat-o la alta masa. Prefectul de Timis avea doua obiective in momentul intalnirii cu acela pe care el il credea „aghiotantul presedintelui”. In primul rand vroia o „extensie” de minimum 30 de zile pentru a nu fi schimbat din functie, iar dupa, sa plece pe o alta functie, undeva la Ministerul Apararii. Un alt domeniu vizat de prefect era cel al sigurantei nationale. Iar pentru a rezolva aceste lucruri, Ovidiu Draganescu a pus la bataie 25.000 de euro pe care-i avea in banca. Suma pe care era dispus sa i-o dea reporterului CANCAN, despre care prefectul stia ca vine din zona puterii si este aghiotantul lui Traian Basescu. Politicianul i-a spus reporterului ca a fost coleg cu Emil Boc si ca „domnul presedinte il stie”. Ziaristul de la CANCAN a plecat, la un moment dat, pentru circa 15 minute din restaurant, astfel incat politicianul sa-i spuna freelancerului ce suma este dispus sa scoata din banca pentru a-si pastra functia. Dupa ce prefectul a spus ce bani este dispus sa plateasca, reporterul CANCAN a revenit si i s-a comunicat suma, convenind sa se intalneasca in cateva zile pentru a „inchide treaba”.

Cititi aici stenograma discutiei dintre prefectul de Timis Ovidiu Draganescu si reporterii sub acoperire

R (ziaristul freelancer sub acoperire): Se grabeste, e pe fuga.

C (ziaristul CANCAN sub acoperire) : Ma asteapta nevasta mea la Lugoj, soacra mea este din Lugoj.

P (Ovidiu Draganescu): Plecati spre..

C: Eu am venit din Lugoj incoace

P: A, sunteti din Lugoj?

C: Soacra mea

R: Deci Ovidiu, sa discutam deschis fara nici un fel de..Ne cunoastem bine, am mai ajutat si alta lume, asa ca …

C: Inteleg ca sunteti prieteni de mai multi ani

R: Da. Ne stim de ceva vreme in batraneti frumoase, aventuri frumoase.

P: Aveti si ceasul portocaliu, cu rosu, asa..

C: Am inteles ca pot sa va ajut

P: Pai acuma e vorba ca ne schimba. S-a modificat legea printr-o ordonanta de urgenta. Acum fiind Parlamentul in vacanta, se pot modifica legi de catre Guvern printr-o ordonanta de urgenta pe care dupa aia s-o dezbata. Si s-a modificat in sensul ca numai exista mobilitatea prefectilor care sunt inalti functionari publici si acuma prevede revocarea. S-a adaugat cuvantul asta, revocare. Adica efectiv te scoate si te trimite acasa. Chestie care na…daca ramane asa atunci poate sa te revoce, nu te mai schimba, nu te mai intreaba unde te duci, te duci la Teleorman, la Bacau. Si atunci ce s-ar putea face mai departe?

C: Pai se pot face. Dar din cate am inteles eu trebuie sa mai prelungim un pic perioada.

P: Da, as fi vrut sa nu fie…mai ales ca eu aici sunt prieten cu anumiti oameni de la PD. Si in caz ca trebuie sa te retragi la vatra, hai la noi. Pot sa vin la voi, dar e putin rusinos. Voi ma scoateti, voi ma asa ceva si eu dupa aia vin. Unde ti-e un pic de onoare macar. Daca te-au dat afara, te-au dat afara.

C: Eu pot sa va ajut. Am inteles ca aveti nevoie o extensie. De cate zile, de cate luni? Ca pot sa fie si luni.

P: Prima transa, sau a doua. Inseamna ca eu am fost printre primele tinte. Adica nu neaparat primele tinte, dar nu s-a tinut cont. Fiind mai spre sfarsit, atunci s-a remarcat o apropiere. Si ar fi mai natural atunci.

C: Cred ca v-a facut …(ziaristul freelancer sub acoperire) brefingul. Adica de unde vin si ce pot sa fac. Adica v-a explicat.

P: Mi-a spus ca din zona puterii.

C: Da.

P: Mai mult nu.

C: Exact de ce aveti dumneavoastra nevoie. Ideea e in felul urmator. Ca nici eu nu am prea mult timp. Pot sa va ajut cu extensia asta dar sa-mi spuneti ce perioada. Primul val, al doilea val, nu pot sa vorbesc in valuri. Sa-mi spuneti o perioada macar.

P: O luna macar.

C: Macar o luna incepand de cand?

P:Incepand de acum, de cand s-a modificat legea. Ca de acuma o sa inceapa. Ca daca-i saptamana viitoare, ceea ce-i posibil sa se aleaga in plen, atunci na, s-a terminat totul.

C: Deci cel putin o luna aveti nevoie extensie.

P: Da. Acum extensia ca extensia daca e posibil. E mai important atat pentru viitor daca chiar facem extensia o luna..

C: Pe viitor ce va intereseaza?

P: Ori ministerul Apararii, am fost parlamentar opt ani, am lucrat la Comisia de Aparare, am fost coleg cu domnul Stanisoara, am fost coleg si cu Emil Boc.

C: Eu n-am treaba pe partea cu Emil. Eu intru la domnu’ presedinte, sunt aghiotantul lui. Pot sa fac niste chestii.

P: Acolo se hotareste totul, evident.

P: Deci aici a fost si-un coleg din Timisoara, secretar de stat la Aparare, domnul Oancea, care a fost primarul Timisoarei. Si el a candidat acuma la PDL, a plecat cu Stolojan.

C: Ar fi doua chestii separate. Prima ar fi extensia asta de 30 de zile de care aveti nevoie. Sa fie de 30 de zile sau mai mare? Ca poate sa fie si mai mare de 30 de zile.

P: Pai nu, ca normal ar fi sa fie impreuna. Sa reusim ceva sa nu stau sa prelungesc prea mult, ca se imparte absolut tot.

C: Deci astea 30 de zile sa ramaneti pe functie si dupa aia sa plecati pe functie in alta parte.

P: Domn’ presedinte ma stie si stia. El mi-a si zis odata cand a fost aici in vizita “Domne inscrie-te mai repede la PDL”. Nu stiam atunci ca urma sa se uneasca.

C: Ati vorbit cu domnul Basescu.

P: Pai de mai multe ori. La inundatii n-am vorbit cu el de atatea ori.

C: Si ce v-a spus? Deci atunci stie despre cine vorbim.

P: Stie despre cine e vorba.. Dar i-am zis domne’, momentan sunt prefect acolo, sa vedem. PDL-ul a vrut la un moment dat sa-mi propuna sa candidez la Primaria Timisoarei, nu s-au inteles intre ei, sunt mari certuri la ei.

C: Si cum o rezolvam noi? Despre ce bani vorbim?

P:Undeva in domeniul apararii, siguranta nationala.

C: Despre ce bani vorbim noi?

P: Nu stiu asta.

C: De asta ne-am intalnit, nu? De asta ati vrut sa ne intalnim, sa vorbim de aranjamente.

P: E, dumneavoastra stiti. Tre sa fac eu o propunere sau cum?

C: Nu eu trebuie sa fiu ajutat, dumneavoastra trebuie sa fiti ajutat.

P: N-am mai facut propuneri din astea, va spun sincer.

C: Am inteles.

R: Cerere si oferta. Pe merit nicaieri..Spune tu ce poti face, ce poti oferi.

P: Acum sa vedem daca este posibil.

R: Daca omul este aici si asta, posibil este.

P: Asta e o chestie tare…pe mine ma depaseste.

C: Ce va depaseste?

P: Negocieri de genul asta.

C: Eu nu negociez, eu am venit pentru dumneavoastra. Negocierea inseamna ca exista o oferta si dupa aia negociezi. Eu am venit sa vorbesc cu dumneavoastra. Acum dumneavoastra nu spuneti absolut nimic. Ce pot sa ma duc mai departe sa spun, ce sa fac? Daca nu putem sa vorbim acum ne intalnim altadata, cu alta ocazie si mai discutam.

P: Vroiam sa vad daca chiar s-ar putea rezolva.

C: Pai va dati seama ca eu am lasat-o pe nevasta-mea sa vin de la Lugoj ca m-a chemat R. Am venit sa vorbesc cu dumneavoastra. Am inteles ca 30 de zile aveti nevoie acum, nu peste 3 luni.

P: Asta-i drept. E adevarat.

C: Pai atunci ce sa fac?

C: Discutam, ce scrii pe hartie? Treaba e sa stim cum stam. Repede. Hai, maine rezolvam.

P: Si oricum nu se dau azi, maine, ceea ce …E vorba de timp asa. Contract scris.

C: Nu domne’ Nu la punga, nu?

P: Poate cate firme care fac contracte diverse

.C: Bine. Atunci innecam discutia aici si cum facem?

P: Pai cu R ma mai vad diseara..

C: Asa..

P: Si vorbim prin R.

C; Da, repede, repede, ca sa..

P: Trebuie sa ma uit eu exact, ca nu am trecut la monitor inca cum arata treaba aceea. Si ordonanta..

C: N-are nici o legatura cu ce vorbiti dumneavoastra.

P: Unii de prin tara zic ca cica ar fi nominalizati cativa si sa nu fiu chiar eu printre primii castigatori.

C: Daca va uitati pe ea vorbim luni dupa masa.

P: Oricum, momentan nu se poate aplica la nici o persoana pana nu trece de Monitorul Oficial.

P: Acuma sa vedem exact si care-i pozitia….ca poate la vot pe astia pe toti o sa ne considere niste liberali daia veritabili care toti trebuie rejectati.

C: Eu am venit aici ca sa nu va bagati dumneavoastra in oala cu toti. Am venit aici ca sa rezolvam o problema pentru dumneavoastra.

R: Ovidiu, cum ne stim noi doi asa ma stiu eu cu el, da? Deci nu este nici un fel de…poti discuta cu el.

C: Eu as fi vrut sa..Ca tot am venit, sa vorbim. Daca va bagati in oala cu ceilalti ca ne considera pe toti, vorbiti la plural, atunci ar trebui sa lasati lucrurile sa mearga in sensul in care va bagati laolalta cu ceilalti. Daca vreti sa rupeti randurile si sa va rezolvati dumneavoastra problema. De aia am si venit eu aici sa rezolv problema si din momentul acela sa nu se mai vorbeasca de dumneavoastra ca laolalta cu ceilalti. Sa fiti considerati toti liberali si ce spuneti acolo. Dar asta este alta discutie.

C: Ideea e in felul urmator. Dumneavoastra le stiti dar nu spuneti ce vreti exact. Ce sa facem, despre ce vorbim?

R: Asta vreau, asta ofer. Asta-i discutia.

P: Stiu, n-am mai avut discutii de genul asta, tu mi-ai zis acuma daca se poate si altceva.

R: Da, traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor.

C: Nu e chiar asa cu Romania asta. Aveam o discutie..

R: Vin campanile, trebuiesc bani acolo si o campanie se sustine greu.

P: Aici la mine e mai avantajos sa figurez eu pentru respectivul.

R: Pentru ce?

P: Pentru PD

R: Pai e avantajos si pentru tine si pentru partid, dar ce poti face in sensul asta? Pui umarul la campanie

P: Poate si candidez.

R: Candidezi. Dar in afara sa-ti sustii candidatura, mai trebuie sa sustii si altele.

R: Si cat e pe zona campania?

P: Aicea e putin. Un candidat a avut pe colegiu 20-30.000 de euro pentru toata campania. La Bucuresti acolo zice ca sub 200 de mii nici nu se poate. Aici nu costa asa mult. Nici televiziunile nu sunt asa scumpe, nici ziarele.

C: Sa vorbim de extensia aia. Dupa aia, cu postul si celelalte e alta socoteala.

R: Bun, si extensia asta facuta cum? Pe prietenie, pe ce, pe servicii, pe dastea? Extensia, zi odata pentru extensie.

P: Numai deschide discutia ca nu vreau sa vorbim acuma.

R: Ovidiu, zi o vorba despre extensie atunci.

C: Ce extensie? Extensie de par, de picioare?

R: Vrei sa-mi spui doar mie sau sa-i spun eu? Sau sa-i spui doar lui Cristi? Cum?

P: Sunteti in Bucuresti saptamana viitoare?

P: Ne cheama la bilantul…asta de la inceputul anului. Cam pe acolo.

C: In Bucuresti eu n-o sa vin sa ma intalnesc cu dumneavoastra asa..Poate in mod oficial sa veniti la mine la birou. Dar in Bucuresti e presa, sunt alte situatii.

R: Ce e ma? E aghiotant la Basescu. Cristi Gherasim. Face si desface. Omu care poti sa faci orice cu el.

P: Poate n-o sa vrea sa-mi ia nici un ban. Cat sa-i dau?

R: Tu stii ce posibilitati ai. Nu-i dai inainte, ii dai dupa ce te vezi cu sacii in caruta. Tu-mi zici o suma, eu ii spun, care-i problema?

P: Cat sa fie oare?

R: Nu stiu. Pai tu stii ce se poate face acolo, si alea si alea. Vrei sa facem cativa pasi, sa iesim ?

P: In viata mea n-am dat nici un leu la nimeni.

R: Da de luat ai luat?

P: Nici n-am dat nici n-am luat. Noroc ca mai am in banca niste bani.

R: Pai zi tu sa-i spun, uite asta, asta.

P: Pai spune el..

R: Nu spune el ma, tu nu vezi ca e fitos, e de acolo de unde vine. Stie ca are painea si cutitul in mana. Ce sa spuna el? Zi tu, uite atat si atat, si eu ii spun.

P: Habar n-am ma…Zic 25 de mii, ce-i aia..Preturile de aici sunt c.. pe langa alea din Bucuresti. Nici nu mai stiu cat e functia.

R: Zici 25 de mii sau ce?

P: Atata mai am in banca, 25 de mii, ce mi-a mai ramas de la casa. Dar cred ca lui…La pretul de 25…La 25 esti portar.

R: Pai si n-ai un prieten pentru chestii de genul asta?

P: Acuma nu te mai cauta astia

R: Pai ii zic 25.

P: Si cand ii dam?

R: Dupa ce te-o fi terminat. Dupa ce esti numit.

P: Da, sunt in banca, ii aduc extras de cont sa vada ca sunt acolo.

R: Lei sau euro?

P: 25 de mii de euro.

R: Bine, ii spun asta si …ce trebuie..Vezi, cat esti calare pe cal nu-ti faci treburile tale. Ca zici ca eu sunt baiat bun, sunt baiat cuminte, dar nu e asa, intelegi? Ca vin momente din astea in care uite, ai nevoie de un prieten, asa. Ii spun vorba asta, da? Ii spun lucrul asta. Ce-l costa pe el sa puna o vorba. 25 de mii mai sunt bani. Nu mai sunt bani 25 de mii? Cat alergi pentru 25 de mii. Tu ai fost prea cuminte. Cunosc altii, prefecti ca si tine, si-au facut tot.

P: Stii cum e, noi ca prefecti nu… N-am avut nici o licitatie, nici un drum, nimic.

R: O semnatura de-a ta e..Cred ca esti cel mai sarac prefect din toata tara asta.

P: Sunt singurul care stau la bloc.

R: Da, tu ai mancat, ai baut, ai fu….

P: Atat. Parfumuri si toale.

R: Si ceilalati au pus acolo, au pus acolo. Cunosc prefecti care nu dadeau o semnatura fara sa…

P: Am dat mii si mii de semnaturi

R: Si?

P: Cum sa-i cer bani la om. Te denunta a 2 zi.

R: Oofff, off. Cred ca daca sapte mandate ai fi stat prefect tot asa ai fi fost.

P: Toate serviciile erau in mana pesedistilor. Erau numiti dinainte.

R: Si de ce nu i-ai schimbat cand ai venit?P: N-aveai cum. R: Cum n-aveai cum?

P: N-aveai nici o putere. Nu-l poti schimba nici pe ala de la Finante, ca-l numeste ministrul.

R: Pai si nu trebuia colaborat. Stai, eu sunt aici…

P: Cam asa era legea, fara avizul meu nu puteau sa puna…S-au pi… pe el.

R: Puteai sa schimbi, sa pui pe cine vrei tu.P: NuP: Putin, nu. Rade de mine. R: De ce?

P: Daca-i zic suma asta

R: De ce sa rada de tine? Ma, dupa parerea mea…Cat e cursul acuma?

P: 42

R: Si cat vine in lei?

P: Eu am in banca euro.

R: Nu esti tu Cocos, nu esti tu ca sa ai zeci de milioane

P: Ou..

R: Pai cocosul are lei?

P: A, cocosul lu..

R: Asta zic. No bine, eu asa ii spun. Da ce repede si-a luat viteza.

P: S-a cam suparat, nu?

R: Eu ti-am zis ca prietenul meu e un baiat bun, un baiat dulce.

P: Na, aici nu e stilul ala ca la Bucuresti, acolo oamenii sunt obisnuiti de mici.

R: Si aici cum sunt obisnuiti?

P: Nu chiar asa. Spre exemplu, toti care au prins posturi n-au dat nici un ban. Sunt in partid, astea-s ierarhii. Nu-s pe bani.

R: Cati si-au facut banii pe spatele tau..Pe spatele semnaturilor tale.

P: Treaba lor acuma. Mai bine dorm linistit decat sa..

R: Corect. Sa-l sun sa vad cum e.

P: I-am strans ma si o sa vad exact ce fac.

R: Atunci, daca mai e nevoie de mine…luni dimineata. Astia cand se dau? Dupa ce…ca sa plateasca la Bucuresti?

C: Da

R: Mai vreti sa va vedeti? Daca vreti, venim mai tarziu.

C: Eu nu mai pot ca trebuie sa plec.

R: Poate vine la Lugoj. Cat faci pana la Lugoj? Stabiliti cum..

P: Si va confirm eu dupa aia atunci..

C: Da, daP: Ati fost cu presedintele pe aici, nu?..

P: M-ati vazut ca eram cu dansul..

R: Ce-am ras atunci de tine cand te-am vazut la televizor.

P: Era frig

R: Asta-I viata.

P: Am fost cu presedintele de 8 ori. Prima oara se vedea asa la departare ca o mare cand mergi spre Constanta. ..Inundatii

R: Daca n-ai avut grija, vezi..

C: Cam subtire domnu prefect 25 de mii. Cam de vara.

P: Tot ce dispun.

C: Am inteles.

R: Un prieten, suni un prieten.

P: Mai ales acum sunt sigur ca ar raspunde toti prietenii. Cred ca jumate din oras stie ca deja m-au schimbat. Mai sunt inca.

R: Acum pe ultima suta de metri da semnaturi acolo. Pe bune.

P: Pare usor asa de la distanta.

R: Ce, e greu sa dai o semnatura?

P: Pai nu-i de semnaturi, da-ti dai seama, nu pot sa trafichez niciuna. Ar trebui sa spui “Uite, eu nu semnez decat asa. In secunda 2 te-ar ridica.

R: Pai nu le spui tu, le dai de inteles. Si ei se simt.

P: Cum?

R: Nu mai are pixul pasta, trebuie pasta. (…) Discutia se termina astfel

R: Ii spui, am 25 de mii in banca, l-ai ofertat..

P: Sa nu rada de mine, sa nu se supere, 25 de mii..

R: I-am spus lu…ce-am discutat. 25 de mii de euro.

C: Bine domne, ne auzim la telefoane.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Lucrează de 12 ani în presa centrală și este autorul unor investigații jurnalistice centrate pe domeniul Justiției, dar și pe conexiunile dintre mediul politic și cel de afaceri. S-a alăturat echipei CANCAN în anul 2019, în prezent fiind citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Cum arată Miss Arad, femeia care l-a zăpăcit pe cel mai scump fotbalist român!
FOTO. Cum arată Miss Arad, femeia care l-a zăpăcit pe cel mai scump fotbalist român!
Un român care transporta mașina pe platformă a luat amendă pentru un motiv BIZAR
Un român care transporta mașina pe platformă a luat amendă pentru un motiv BIZAR
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări ale acestui ingredient
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări ale acestui ingredient
Lista victimelor din Nashville a fost dată publicității de către autoritățile americane
Lista victimelor din Nashville a fost dată publicității de către autoritățile americane
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
Nimeni NU scapă! Obiceiul pe care îl avem cu toții contribuie MASIV la DEMENȚĂ
Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni
Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a...
Cutremur în dosarul CARACAL! Gheorghe DINCĂ a primit decizia: Nu mai am semne de întrebare
Cutremur în dosarul CARACAL! Gheorghe DINCĂ a primit decizia: Nu mai am semne de întrebare
S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Cine este bărbatul care le-ar fi spart casa
S-a aflat motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Cine este bărbatul care le-ar fi...
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare. Fanii vedetei au observat: "Vine bebe"
Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare. Fanii vedetei...
Maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
Maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
Subiecte simulare Biologie BAC 2023. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii? Barem de corectare
Subiecte simulare Biologie BAC 2023. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii? Barem de corectare
Toaletele japoneze: o soluţie ecologică şi confortabilă pentru igiena personală
Toaletele japoneze: o soluţie ecologică şi confortabilă pentru igiena personală
Vestea dimineții despre Horațiu MĂLĂELE! Este anunțul momentului despre iubitul actor român
Vestea dimineții despre Horațiu MĂLĂELE! Este anunțul momentului despre iubitul actor român
„Influencerița” Ana Morodan se dă victimă, după o noapte de arest. Povestea lacrimogenă din Africa pe care o folosește ca să se scuze
„Influencerița” Ana Morodan se dă victimă, după o noapte de arest. Povestea lacrimogenă din Africa...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Un pensionar austriac a angajat un român de 30 de ani, ca să aibă grijă de el. IREAL ce i-a făcut tânărul, în timp ce bătrânul dormea
Un pensionar austriac a angajat un român de 30 de ani, ca să aibă grijă...
Mama Niculinei Stoican a vorbit pentru prima oară despre tatăl fiicei ei:
Mama Niculinei Stoican a vorbit pentru prima oară despre tatăl fiicei ei: "Mi-a fost profesor...
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Concurentul care a slăbit 17 kilograme în 2 luni și jumătate, la Survivor România 2023
Concurentul care a slăbit 17 kilograme în 2 luni și jumătate, la Survivor România 2023
Dedeman oferă la preț foarte bun un televizor smart Philips cu rating excelent
Dedeman oferă la preț foarte bun un televizor smart Philips cu rating excelent