29 de pasageri au fost evacuați dintr-un autocar cuprins de flăcări

Publicat: 12/10/2018 | 20:00

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la un autocar care transporta 29 de oameni către o cabană din zona Izvoru Crișului, județul Cluj, aceștia fiind evacuați de șofer. Nu s-au înregistrat victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că focul a fost lichidat de pompieri în 20 de minute. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU LA O HALĂ DIN CRAIOVA! AU INTERVENIT CINCI AUTOSPECIALE)

„Un incendiu a izbucnit, vineri, la bordul unui autocar în localitatea Izvorul Crișului, 29 de pasageri fiind evacuați de șofer când a simțit miros de fum. Nu s-au înregistrat victime. A intervenit o autospecială de stins incendii de la Detașamentul de Pompieri Huedin și una a Serviciului voluntar pentru situații de urgență a Primăriei Izvoru Crișului. Operațiunea de stingere a focului a durat 20 de minute”, a spus Biriș.

Autocarul transporta un grup organizat pentru un sejur la o cabană. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune tehnică la alternatorul din blocul motor al autocarului. (VEZI ȘI: 13 PERSOANE EVACUATE ÎN URMA UNUI INCENDIU PRODUS LA O BUTELIE, ÎNTR-UN APARTAMENT DIN HUNEDOARA)

Citește și...