Acasă » Știri » Știri interne » Iubita lui Lazarus, luata cu japca

Iubita lui Lazarus, luata cu japca

De: Cancan 18/05/2009 | 00:00
Iubita lui Lazarus, luata cu japca

DE GROAZA. Cei patru scandalagii au incercat sa patrunda cu forta in spalatoria in care s-au refugiat fetele. Cel cu spatele, in tricou deschis, tine in mana un briceag cu maner fluorescent (medalion) DECLARATIE. Andreea Podarascu, iubita lui Luis Lazarus, a mers impreuna cu acesta la politie pentru a relata cele intamplate MISTER. Acesta este tanarul despre care un politist sustine ca este „baiatul deputatului” RAZBOINIC. Tanarul din imagine i-a amenintat pe toti cu familia sa, sustinand ca face parte dintr-un clan cunoscut in Capitala UMILINTA. Unul dintre politistii care s-au ocupat de caz si despre care una din fete sustine ca l-ar chema Serban a fost scuipat si stropit cu suc de agresori MARTURII. Agresorii au ajuns in cele din urma la Sectia 2 pentru a da declaratii. Pe fundal se vede politista care ar fi luat-o la rost pe iubita lui Luis Lazarus. SALVATORUL. Patronul spalatorei Charlie, poreclit in zona Don Antonio, este omul care le-a adapostit pe fete si a intervenit pentru a-i calma pe agresori Sambata, in jurul orei 11.00, zece manechine au fost atacate de patru indivizi incoerenti, extrem de duri in gesturi si in limbaj. Printre fetele agresate s-a aflat si Andreea Podarascu, iubita omului de televiziune Luis Lazarus. Politistii chemati prin apel 112 au fost scuipati si umiliti de cei patru, care au acceptat sa mearga la Sectia 2 sa dea declaratii, abia dupa ce patronul unei spalatorii din zona a apelat la o firma de paza si protectie. Diana Beciu Totul s-au petrecut in jurul orei 11.00, in apropierea benzinariei OMV din cartierul Baneasa, in imediata apropiere a hotelului Phoenicia. Fetele isi fixasera benzinaria ca punct de intalnire, ele urmand sa mearga pe o strada laturalnica din apropiere la un casting pentru un job. Locuind in zona si fiind familiarizata cu cartierul, Andreea Podarascu a venit cu masina personala, asteptand in imediata apropiere a benzinariei sosirea celorlalte fete. Din senin, patru tineri care pareau sub influenta alcoolului i-au inconjurat autoturismul, iar unul dintre indivizi a reusit sa patrunda in interiorul autovehiculului prietenei lui Lazarus. In exclusivitate pentru CANCAN, Andreea Podarascu a acceptat sa povesteasca clipele de groaza prin care a trecut. „Unul dintre agresori a intrat in masina si mi-a smuls cheile din contact. Am vrut sa dau telefon, dar mi-a tras mobilul din mana. Ceilalti trei stateau in jurul masinii si incercau sa ma intimideze si sa ma faca sa merg cu ei. Norocul meu a fost ca intre timp au aparut celelalte fete cu care urma sa merg la casting, ele distragandu-le atentia. M-au lasat pe mine si au inceput sa se lege de ele. Am reusit sa-mi recuperez cheile si, desi doi dintre agresori se pusesera in fata mea, am reusit intr-un tarziu sa misc masina. Am mers aproape 50 de metri pana la o spalatorie, unde se refugiasera celelalte fete”, a povestit Andreea.

Agresorii i-au scuipat si au aruncat cu suc pe politisti!

Cei patru indivizi nu s-au oprit aici. Au incercat sa intre in spalatoria Charlie din Baneasa, moment in care un paznic din zona si patronul firmei, cunoscut in zona sub apelativul de Don Antonio, au reusit sa ii calmeze cat de cat pe agresori. Intre timp una din fete sunase la politie, iar in circa 30 de minute a aparut un echipaj. De aici povestea a capatat accente tragi-comice. „Politia mi-a dat de inteles ca unul dintre ei este fiul unui deputat. „A avut el o mica problema cu un permis, dar a rezolvat-o imediat. Sunt si ei un pic beti, se intampla”, mi-a spus unul dintre oamenii legii. Ceea ce mi s-a parut socant este ca, in momentul in care au vazut aparitia echipajului, cei patru au inceput sa devina si mai violenti. Unul dintre ei, mai brunet, spunea ca el face parte din nu stiu ce clan si ameninta pe toata lumea. Noua ne-a zis ca stie unde stam si ne va cauta, dar cel mai rau i-a amenintat pe politisti. I-a scuipat, a aruncat cu suc pe ei, i-a umilit in ultimul hal, refuzand sa se suie in masina si sa mearga la sectie pentru a da declaratii. Vazand ca politistii nu fac fata, patronul spalatoriei a sunat la o firma de paza. Doar asa cei care ne-au agresat au fost convinsi sa mearga la Sectia 2, cea care se ocupa de acest caz”, a povestit Andreea Podarascu.

Le-a cerut sa ia amprente de pe telefonul ei

La scurt timp prietena lui Lazarus, insotita de acesta, a mers si ea la aceeasi sectie pentru a da o declaratie. „Am ramas socata cand o femeie politist a venit si aproape s-a rastit la mine: „Domnisoara, ce te tot agiti atat, tu n-ai patit nimic, uite, unul din ei e lovit”. Mai mult, unul dintre agresori le-ar fi spus politistilor ca eu am fost iubita lui. Nu l-am vazut in viata mea, nici pe el, nici pe ceilalti. Le-am cerut politistilor sa-mi ia amprente de pe telefonul mobil, pentru a se dovedi ca nu mint cu nimic. Dupa ce am dat declaratia, mi-au spus ca ma vor suna ei”, a precizat Andreea.

Cine este „baiatul deputatului”?

O alta fata implicata in incident, dar care a preferat sa nu-si dezvaluie identitatea, sustine ca, dupa ce le-a luat datele agresorilor, politistii au venit si le-au dezvaluit ca unul dintre acestia ar avea un dosar penal legat de o incalcare a legii inmatricularilor auto. „Unul din politisti, pe care il chema Serban, mi-a spus ca masina agresorilor, un Volskwagen cu nr. B-96-WSI, apartine baiatului deputatului. Cand l-am rugat sa-mi dea numele acestuia, s-a echivat si mi-a zis ca nu poate, pentru ca e confidential. Mi-a spus doar ca este implicat intr-un dosar penal pentru numere expirate”, a povestit fata. CANCAN a verificat numarul masinii, iar autovehiculul este inmatriculat pe numele unei femei. MARTURII. Agresorii au ajuns in cele din urma la Sectia 2 pentru a da declaratii. Pe fundal se vede politista care ar fi luat-o la rost pe iubita lui Luis Lazarus

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii