Acasă » LIFE STYLE » Utile » Legumele fierte, mai bune cu bicarbonat

Legumele fierte, mai bune cu bicarbonat

De: Cancan 13/03/2010 | 00:00
Legumele fierte, mai bune cu bicarbonat

Fiecare femeie priceputa in prepararea gustarilor are micile ei secrete pe care le tine ascunse bine.

Friptura de vita capata un miros mult mai placut daca o ungi cu putin mustar inainte sa o prepari. l Carnea la gratar va fi mai frageda daca o vei unge cu otet amestecat cu ulei inainte sa o pui la prajit. l Ficatul va fi mai fraged daca il tii doua-trei ore in lapte pana sa-l prajesti. l Pestele prajit iese foarte gustos daca il tii zece minute in lapte, inainte sa-l dai prin faina si sa il pui in ulei bine incins. l Cartofii prajiti vor fi crocanti daca, inainte de a-i pune in uleiul incins, ii stergi de apa cu un servet. l Legumele si zarzavaturile isi vor pastra culoarea daca, in apa in care le vei fierbe, vei pune un praf de bicarbonat de sodiu, cam o jumatate de lingurita la un kilogram de legume.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×