Acasă » Showbiz » Showbiz intern » VEZI aici finalistii „X Factor”! Unul dintre ei ar putea pleca acasa cu 200.000 de euro

VEZI aici finalistii „X Factor”! Unul dintre ei ar putea pleca acasa cu 200.000 de euro

De: Cancan 16/10/2011 | 00:00
VEZI aici finalistii X Factor! Unul dintre ei ar putea pleca acasa cu 200.000 de euro

Dupa o selectie riguroasa realizata de cei trei jurati ai emisiunii, Adrian Sina, Paula Seling si Mihai Morar, in colaborare cu cei doi specialisti invitati, Crina Mardare si Tonkins Anderson, urmatoarele nume au trecut in semifinala concursului "X Factor": Adrian Nour, Alin Vaduva, Andrei Balaceanu, Andrei Leonte, Argessis, Bianca Purcarea, Bogdan Medvedi, Cristian Parmac, Cristina Dobrescu, David Todoran, Duo Voice, Diana Hetea, Irina Florea, Iulian Vasile, Just Us, One Way, Ovidiu Nae, Sanziana Niculae, T&L, Valentin Alexiu, Refresh, X treme, Tania Kramar, Ionut Constantin, Vasi Bistrae si Kevin Magalhaes, ultimii trei concurenti fiind reuniti de juriul "X Factor" intr-un grup. Intre acestia, se afla castigatorul concursului "X Factor" si al marelui premiu de 200.000 de euro, oferit de Orange. Lupta de-abia acum incepe, o lupta dura a celor mai buni dintre cei buni!

1.Adrian Nour:Adrian Nour este actor si, tocmai cand se gandea sa incheie socotelile cu muzica, a auzit de „X Factor”. Tanarul de 30 de ani a venit la auditii in Bucuresti, unde a reusit sa impresioneze juriul cantand rock. Prestatia sa l-a facut pe Mihai Morar sa afirme: „Exista o mare posibilitate sa se fi nascut un star rock”. Adrian a trecut cu bine si de probele din tabara de pregatire si va merge mai departe in cea de-a treia etapa a show-ului.

2.Alin Vaduva:Alin Vaduva are 25 de ani, a venit la auditii in Constanta si a reusit cu vocea si look-ul sau sa impresioneze nu doar juriul, ci si sala plina ochi. Tanarul despre care Mihai Morar a spus ca el crede „ca este un artist cu mii de discuri vandute in strainatate” a interpretat la auditii piesele „I need a dollar” si „Feeling good”, reusind sa obtina nu doar 3 Da-uri din partea juratilor „X Factor”, ci si votul publicului.

3.Andrei Balaceanu:Andrei Balaceanu are 25 de ani, locuieste in Brasov si canta la trompeta de la 10 ani. Interpretare vocala face de doar cativa ani, dar asta nu l-a impiedicat sa cante dumnezeieste melodia lui Florin Chilian, „Zece”, si sa se califice in tabara de pregatire. Aici a confirmat ca merita sa mearga si mai departe, astfel ca ne vom revedea cu el si in Grupele Judecatorilor.

4.Andrei Leonte:Andrei Leonte are 21 de ani, este din Iasi, dar studiaza in Bucuresti. Andrei s-a facut remarcat inca de la auditii, cand a cantat aproape fara greseala piesa trupei The Script, „The man who can’t be moved”, venind pe scena cu poza lui Natalie Portman si recunoscand cu sinceritate ca a ales aceasta piesa pentru ca ar putea face si el pentru o fata ceea ce versurile melodiei spun.

5.Argessis:Trupa Argessis este formata din surorile Elena si Emanuela Popescu. Surorile din Costesti au venit la auditii in Bucuresti, unde au interpretat melodia lui Celine Dion si Barbara Streisand „Tell Him”, facandu-l pe Adrian Sina sa afirme „Sunteti cea mai buna formatie de fete din Romania”. Surorile au reusit sa treaca si de probele din tabara de pregatire si le vom vedea mai departe la urmatoarea etapa: Grupele Judecatorilor.

6.Bianca Purcarea:Bianca este din Buzau, are 18 ani si, in ciuda vocii puternice, a lasat juriul si publicul cu gura cascata interpretand la auditii o melodie cu o sensibilitate aparte: „Canco del mar”. Tanara a facut parte din trupa de backing vocals ce i-a insotit pe Paula si Ovi la Eurovision, a participat la mai multe festivaluri din tara si strainatate si a fost in seara show-ului preferata celor mai multi fani „X Factor” de pe Facebook.

7.Bogdan Medvedi:Bogdan are 19 ani si este originar din Republica Moldova. S-a mutat de cativa ani in Romania si a venit la auditiile din Iasi. Provine dintr-o familie in care muzica e mai mult decat o pasiune, parintii lui cantand jazz. Desi a jucat fotbal de performanta, Bogdan a ales muzica. Tanarul a impresionat juriul cu una dintre melodiile lui Bruno Mars.

8.Cristian ParmacCristian Parmac este somer si isi castiga existenta cantand in diverse baruri si cluburi. A venit la auditiile din Constanta si s-a facut remarcat interpretand o melodie din repertoriul lui Mika. Juratii au pariat pe el si nu s-au inselat, tanarul repetand figura frumoasa de la auditii si in tabara de pregatire, asigurandu-si astfel un loc in urmatoarea etapa a show-ului.

9.Cristina DobrescuCristina are 18 ani si a fost, cu siguranta, una dintre surprizele auditiilor. Desi este studenta la Jurnalism, este agent de asigurari in Constanta. Ea a cantat melodia celor de la AC/DC, „You shook me all night long”, facand o „treaba murdara”, dupa aprecierea lui Mihai Morar.

10.David Todoran:David are 28 de ani si a venit la auditiile din Cluj. A fost printre ultimii concurenti prezentati in concurs, dar s-a facut remarcat cu melodia deloc usoara a trupei Kings of Leon, „Sex on Fire”. Vocea sa buna, dar si energia debordanta de care a dat dovada pe scena l-au propulsat in tabara de pregatire, unde s-a descurcat tot atat de bine, incat sa se numere printre semifinalisti.

11.Duo Voice:Duo Voice a fost printre primele trupe care s-au facut remarcate la „X Factor”. Elena Hutu si Sicilea Marcus au cantat la auditii „I’ll be there”, melodia lui Mariah Carrey si Trey Lorenz, si l-au facut pe Morar sa spuna „X Factor va vrea”. Cu toate acestea, ochiul critic al lui Adrian Sina a observat ca Elena nu se ridica la acelasi nivel de pregatire ca si colegul sau, insa le-a dat sansa sa arate ca pot mai mult la Bootcamp. In tabara de pregatire, Elena a fost surpriza placuta. Cei doi au reusit sa treaca si de proba de coregrafie si se numara printre semifinalisti.

12.Diana Hetea:Diana Hetea este una dintre concurentele care au sanse sa castige „X Factor”. Are 32 de ani si a venit la „X Factor” convinsa ca niciodata nu este prea tarziu sa iti indeplinesti visul. A ales sa cante la auditii melodia „No One”, a Aliciei Keys, si a facut-o pe Paula Seling sa recunoasca faptul ca nu mai are ce sa o invete pe frumoasa banateanca, iar pe Adrian Sina sa ii ceara un autograf.

13.Irina Florea:Irina Florea are 16 ani, dar o voce foarte puternica. Tanara din Jimbolia a venit la auditii in Timisoara si a convins juriul ca merita sa mearga mai departe cantand „This boots are made for walking”. Telespectatorii au fost si ei impresionati de Irina, prestatia ei din emisiune facand in mai putin de o saptamana 50.000 de vizualizari pe site-ul emisiunii si pe Youtube.

14.Iulian Vasile:Iulian Vasile a demonstrat inca o data ca aparentele insala. Tanarul cu look de lautar a uimit juriul, prezentatorii, publicul din sala si telespectatorii cu abordarea sa originala asupra piesei „I feel good”, dar si cu dezinvoltura sa de pe scena. Pus sa cante la tabara de pregatire „Save tonghit”, Iulian s-a descurcat suficient de bine incat sa treaca in etapa urmatoare.

15.Just usTrupa Just Us, formata din cinci constanteni cu voci puternice, a impresionat la prima urcare pe scena nu doar juriul, ci si fanii „X Factor” de pe Facebook, care si-au exprimat dorinta de a-i vedea pe cei cinci printre finalisti.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...