Invarte pe degete milioane de euro si, totusi, Enrico Aidan prefera sa traiasca simplu, printre oameni obisnuiti. Managerul general de la Casa Vernescu le face des vizite acasa angajatilor, carora le "porunceste" sa-i gateasca traditionalii mititei, apoi recunoaste ca se linge pe degete.
„Taticul cazinourilor” a venit prima oara in Romania in anul 1983 si a tinut mortis sa-si extinda afacerile si aici, indragostin- du-se iremediabil de mancarea traditionala: „Eu ador mititeii. Pot sa mananc si cincizeci odata. Chiar am organizat si in Israel un festival de produse alimentare romanesti. Aici imi petrec tot timpul liber cu angajatii mei, merg la ei acasa, chiar daca e vorba despre femei de serviciu sau bucatari-sef, si abia astept sa mananc la ei, in special mititei”, a povestit Mr. Aidan pentru CANCAN. Desi face vizite regulate in Romania, interesant este faptul ca n-a fost niciodata implicat in vreun scandal. „Toata lumea vorbeste urat despre tigani. Eu l-am angajat aici pe unul care-mi stergea geamul la semafor in fiecare zi”, ne-a mai spus Aidan. (D.E./S.O.)