Acasă » Showbiz » Showbiz intern » VIDEO Moment fabulos la CancanTV – Bianca si Bote fata in fata! El s-a dat la ea in draci, iar ea s-a fastacit ca o adolescenta „El imi da mereu mesaje cu ‘te vei intoarce’!”

VIDEO Moment fabulos la CancanTV – Bianca si Bote fata in fata! El s-a dat la ea in draci, iar ea s-a fastacit ca o adolescenta „El imi da mereu mesaje cu ‘te vei intoarce’!”

De: Cancan 22/05/2012 | 00:00
VIDEO Moment fabulos la CancanTV - Bianca si Bote fata in fata! El s-a dat la ea in draci, iar ea s-a fastacit ca o adolescenta El imi da mereu mesaje cu 'te vei intoarce'!

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au fost in acelasi platou al unei emisiuni TV si au avut un schimb de replici foarte spumos, pe diferite teme, de la tinutul de mana, pana la iubitul actual al Biancai.

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-au intalnit in aceasta seara pe aceeasi canapea la emisiunea CANCAN TV de la Kanal D. De cum au intrat in direct, cei doi si-au facut si cateva complimente, mai ales ca nu s-au mai vazut de luni bune. „Il gasesc bine. Nu s-a ingrasat, arata bine. Nu cred ca e cazul sa ne complimentam acum”, a spus Bianca Dragusanu. „Ea stie ca arata bine”, i-a spus Botezatu.

La un moment dat, cei doi s-au contrazis pe tema jignirilor pe care Catalin Botezatu i le-ar fi adus.

Bianca: „Ai avut perioade in care ai fost foarte rau cu mine, perioade in care m-ai jignit. Tu te-ai certat mereu singur sau cu mine. Ati vazut si in filmuletul acela in care spunea ca sunt proasta”

Botezatu: „Nu te-am jignit niciodata. Eu am spus ca nu trebuie sa te lasi filmat niciodata”

Intrebat de Adrian Artene ce lucru nu i-a spus niciodata Biancai dupa despartirea lor, Catalin Botezatu a marturisit la CANCAN TV: „I-am multumit intotdeauna Biancai pt ca a aparut in viata mea. Iubirea mea a fost una asumata, frumoasa, neinteleasa. Daca nu suntem impreuna, suntem neintelesi. Ne-am certat din cauza voastra, a presei. In momentul acela eram poate cel mai frumos cuplu din showbiz. Pana la un moment dat, eu am stiut sa manageriez relatia. De la un punct, a depins de ea”.

Intrebata daca ii este dor de Catalin Botezatu, Bianca a spus ca l-ar fi anuntat daca simtea asa ceva: „Nu pot sa fac afirmatii de genul ca mi-ar fi fost dor de el. Daca mi-ar fi fost dor de el il anuntam, ii spuneam mi-e dor de tine”.

Un telespectator le-a cerut celor doi invitati de la CANCAN TV sa se tina de mana pe parcursul emisiunii.

Bianca: „Imi pare extrem de rau, dar nu pot sa fac acest gest pentru ca eu sunt implicata intr-o relatie cu un barbat pe care il iubesc foarte mult. Si ar insemna tradare fata de el. Il respect si nu pot sa fac asta”

Botezatu: „Nici eu nu pot sa fac asta”

Bianca: „Tu ai putea sa faci asta, cu usurinta, ca te cunosc”

Botezatu: „Dar nu cu tine. Nu o sa fac gestul acesta cu tine in public”

Intrebati daca vor pleca acasa impruna, Bianca a marturisit ca va veni iubitul ei dupa ea.

Botezatu: „Daca tot mi-ai facut suprizua asta, probabil ca…”

Bianca: „Nu, pentru ca vine Adrian dupa mine. Intre mine si Catalin mai poate sa existe doar o prietenie frumoasa si atat”.Botezatu: Ma deranjeaza cand cineva isi da mesaje in direct.

Bianca: „Nu i-am putut raspunde lui Adrian pe timpul pauzei. Nu inteleg de ce ma certi tu acum! Esti tata? Cine esti?”

Botezatu: „Si daca m-ar fi inselat tot as fi iubit-o. Si daca as fi avut certitudinea, as fi vrut s-o transform doar intr-o banuiala.”

Bianca: „Era gelos. E normal. Cand iubeste e normal”

Totul a luat o intorsura destul de suprinzatoare, iar Bianca a simtit imediat ca Bote ii face avanturi.

Bianca: „El imi face tot felul de propuneri, care au tot timpul de sensuri. Te astept. Te vei intoarce. De multe ori nu mai cred. Este foarte frumos ce spune, e magulitor pentru mie, dar s-ar putea sa nu-l mai cred. Tu te dai acum la mine? Eu am o relatie”

Botezatu: „Macar din bun simt atunci cand isi schimba numarul imi da mesaj ca ala e numarul ei”

Bianca: „Tu te dai la mine si nu vreau sa-l fac gelos pe Adi. Cand eram impreuna l-am banuit ca ma insela. Imi dadeam ori motive sa-l banuiesc. De un infinit de ori. Dar nu mai e important de ce a fost atunci in relatia noastra. Astept sa ma inviti la nunta ta”

Botezatu: „Si eu la nunta ta. E important ca acum macar ma inviti, pana acum ziceai ca nu a inviti. De ce as avea nevoie de o femeie, cand eu am cine sa-mi gateasca, sa-mi spele. Eu pe Adrian Cristea il admir, e un martir, ca reuseste sa te suporte. E foarte greu de suportat. A noastra nu era deloc monotona”

Bianca: „Catalin exagereaza nu sunt fitoasa, sunt un om linistit. Vezi de ce l-am lasat? Daca era bun il tineam. Niciun om nu este fericit daca este singur. Orice om are nevoie de cineva care sa-i spuna „Mi-e dor de tine”, „Cand vii acasa?”. Toate lucrurile pe care le fac eu cu Adrian Cristea ma fac fericita. Nu pot sa-l adoptez eu. Eu calc, spal, sunt femeie de casa. Nu cred ca m-as impaca cu Catalin daca ma despart de Adrian. Ciorba reincalzita nu are niciun gust”

Dupa ce lucrurile s-au mai linistit si Catalin Botezatu a luat mana de pe ea, Bianca Dragusanu a trecut la amenintari cu bataia.

Bianca: „Fii cuminte. El se comporta ca un copil acum, care a primit o jucarie. Se rasfata. Eu nu sunt jucaria nimanui. A trecut atatia ani, nu mai stiu ce faceam, va pot spune ce fac acum cu Adrian. Nu e cazul sa fie asa acum. Daca tu esti singur, eu nu sunt. Danseaz, canta”

Botezatu: „Nu sunt catel. Pe mine nu m-ai dresat. Am dansat cu ea…are niste miscari. Daca Bianca ar vrea sa danseze cu mine, ar trebui sa renunte la Cristea in momentul asta”

Bianca: „Fereasca Dumnezeu de femeia care se indragosteste de el. E schimbator, e bolnav. Nu stiu cum sa-l tratez”

Botezatu: „Vrei sa fii asistenta mea?”

Bianca: „Relatia noastra este una de prietenie. Face copilarii. Se vede ca se simte bine in prezenta mea si eu in a lui. Nu mai lasa sa se inteleaga altceava”

Cei doi nu-si dau nicio sansa de impacare si chiar daca iubit foarte mult, vor ca totul sa ramana in trecut, Bianca avand acum o alta relatie care o face fericita.

Botezatu: „Eu nu fac declaratii in genunchi, o iau direct. Noi nu o mai luam de la inceput, daca o s-o luam vreodata”

Bianca: „Nici nu se pune problema. Eu am o relatie.”

Dialog de infarct la Cancan TV! Bote: „Bianca nu e fericita! Daca as vrea as putea sa o am maine, cu orice pret, as lua-o pe sus! Vreau sa te manipulez”

Botezatu a dat foc relatiei dintre Bianca si Cristea: A atins-o pe picioare, a luat-o in brate si s-au tinut de mana: „Esti in calduri, fi cuminte!”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei și și-a rupt piciorul
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...