Acasă » Showbiz » Showbiz intern » VIDEO Iulian Demeter, despre relatia cu Sylvia si divortul ei: „N-am avut timp sa ma indragostesc”! Cand a fost prima data in casa la ea si cum a ajuns sa joace fotbal cu Andrei dupa ce i-a „furat” nevasta!

VIDEO Iulian Demeter, despre relatia cu Sylvia si divortul ei: „N-am avut timp sa ma indragostesc”! Cand a fost prima data in casa la ea si cum a ajuns sa joace fotbal cu Andrei dupa ce i-a „furat” nevasta!

De: Cancan 07/06/2012 | 00:00
VIDEO Iulian Demeter, despre relatia cu Sylvia si divortul ei: N-am avut timp sa ma indragostesc! Cand a fost prima data in casa la ea si cum a ajuns sa joace fotbal cu Andrei dupa ce i-a furat nevasta!

Iulian Demeter a povestit la Cancan TV cum a ajuns sa fie amantul Sylviei. Fotomodelul a fost motivul pentru care Andrei, de la Alb Negru, a divortat de cantareata.

Sylvia si-a riscat mariajul cu Andrei Stefanescu in momentul in care a avut o aventura cu manechinul de 21 de ani, care a jucat cu ea intr-un videoclip. Invitat la Cancan TV, Iulian Demeter a povestit cum s-a iubit pe ascuns cu frumoasa cantareata si cum a reusit sa o faca sa uite ca e femeie casatorita.

„Nu mi-am dorit sa apar, dar am considerat ca sunt niste lucruri de clarificat. Azi, suntem aici sa vorbim. Nu am vrut sa creez un disconfort familiei mele si de asta am decis sa stau deoparte. Sylvia nu mi-a cerut sa nu apar”, a spus Iulian.

Fotomodelul a dezvaluit ca a ajuns sa o cunoasca pe Sylvia chiar prin intermediul sotului ei, care l-a sunat sa-i propuna sa joace in clipul artistei.

„Andrei m-a sunat sa ma intrebe daca nu pot sa-i ajut sa filmez pentru clipul Feel in Love. El mi-a explicat ca nu exista un buget destul de mare. Eu a acceptat. Mai exact, am filmat pe gratis”, a spus Iulian Demeter la Cancan TV.

„Trebuia sa joc un rol. Trebuia sa fim doi indragostiti pe plaja. Andrei nu a fost la filmari, am fost doar noi si echipa. Regizorul a cerut sa repetam acele scene pe plaja o zi intreaga”, a spus Iulian.

„Mi-am dat seama foarte tarziu ca m-am indragostit de Sylvia”

Intrebat daca atunci s-a indragostit de Sylvia, fotomodelul a spus ca nu.

„Eu atunci eram doar la un job. Nu am avut nicio legatura, nicio atractie. Aveam iubita in perioada aia. Nici ea nu cred ca a simtit ceva pentru mine”, a declarat el.

„Dupa ce s-a terminat videoclipul, la 3 saptamani, regizorul m-a sunat sa vin la vizionare. Atunci ne-am revazut. Am schimbat pareri despre videoclip, dar au fost pareri profesionale”, a marturisit acesta.

„Relatia mea de atunci a luat sfarsit. Am cazut de acord cu iubita mea ca trebuie sa luam o pauza. Sylvia nu a avut nicio legatura. Despartirea a fost o decizie pe care am luat-o eu cu iubita mea. Cu Sylvia, am facut schimb de numere de telefon la vizionarea videoclipului. Ne-am mai intalnit prin cluburi, prin intermediul prietenilor”, a explicat fotomodelul.

„Mi-am dat seama foarte tarziu ca m-am indragostit de Sylvia. A fost o chestie simultana, ca astfel nu se poate. O relatie, este mult spus. Fiecare om e liber in viata si trebuie sa-si asume greselile. Cred ca ea si-a asumat ce a fost intre noi si cred ca daca faci un lucru ti-l asumi”, a declarat Iulian.

„Am fost o singura data la ei acasa. Era ziua lui Andrei. Eram doar prieteni pe vremea aceea. Sylvia m-a intrebat ce sa ii cumpere si eu am ajutat-o. I-am sugerat sa-i cumpere o masa de biliard. Cand am fost acolo, Andrei nu era acasa, era doar Sylvia si soacra ei. Eram cu un prieten ca sa o ajut cu masa si soacra ei ne-a servit masa”, a spus Iulian.

„Doar eu cu Sylvia, ne intalneam la mine acasa. Mai veneau si alti prieteni. Nu ieseam impreuna in exterior. Nu se intampla ca Andrei sa sune cand era cu mine”, a spus el.

Iulian a declarat ca a jucat fotbal cu sotul cantaretei: „Dupa filmarea videocliplului, am mers cu Andrei la un meci de fotbal, la nationala artistilor. Am fost invitat de Cornel Pasat, nu de Andrei. Eu nu eram cu Sylvia atunci. Eu nu am purtat nicio discutie despre mine si Sylvia cu Andrei”.

„Au fost informatii in presa ca m-a ajutat sa-mi deschid saormerie, nu e adevarat. Familia mea munceste din greu. Sylvia nu m-a ajutat cu banii. Nici eu nu i-am facut cadouri. Andrei a sustinut ca are probe cu noi doi intalnindu-ne. Relatiile noastre nu mers in parale. Dupa ce el a iesit in presa, eu cu Sylvia nu am mai continuat. Am ramas prieteni. Sylvia nu mi-a spus niciodata ca si-ar lasa sotul pentru mine, iar eu nici nu am avut timp sa-mi doresc asa ceva. Din ziua in care s-a anuntat divortul, noi nu ne-am mai vazut. Vorbeam doar la telefon. Ea suferea, orice femeie care trece printr-o astfel de situatie, sufera. Nu ma consider vinovat, nici ea nu e vionovata. A fost un proces al unor intamplari neplanificate. Nu poti sa-ti planifici sentimentele. Eu nu am apucat sa ma indragostesc de ea. Dragostea pentru mine e un cuvant mare, am nevoie de mult timp ca sa cladesc iubire”, a spus el.

„Nu consider ca eu sunt motivul pentru care ei s-au despartit”

„Sylvia nu a dat de inteles ca s-a indragostit cu mine. Totul s-a racit dupa ce Andrei a aparut in presa”, a mai spus acesta.

„Nu am nicio iubita. Cu Sylvia am vorbit chiar azi la telefon, i-am spus ca vin la Cancan TV. Sunt tanar si vreau sa-mi traiesc viata. In septembrie fac 21 de ani. Pe mine m-a interesat Sylvia ca om, nu ca artist”, a mai spus acesta.

„Eu nu am ce sa-i spun lui Andrei, nu am ce sa-i impartasesc. Nu imi e teama de el. Cum spun batranii, nu trebuie sa-ti fie teama numai de Dumnezeu, sunt un tip care crede foarte mult in Dumnezeu”, a spus acesta.

Intrebat daca are vreun regret ca a destramat o familie, Iulian a ezitat sa dea un raspuns: „toate se intampla cu un motiv. Nu pot sa spun ca sunt suparat, nu consider ca sunt motivul pentru care s-au despartit”.

„Nu ne spuneam ca ne iubim. Nu mi-am dorit sa ma casatoresc sau sa am copii. Nu am simtit diferenta de varsta dintre noi, sunt 8 sau 10 ani intre noi. Daca ar fi sa ma intalnesc cu Andrei nu cred ca ar fi nicio problema”, a declarat Iulian Demeter.

Fotomodelul a mai explicat ca DJ Rynno nu ascuns relatia lui cu Sylvia, asa cum Andrei l-a acuzat.

Si-a lasat problemele in urma si a pozat provocator! Sylvia a trecut la incitat barbati pe net in haine sutien si chiloti. Ti se pare mai sexy dupa divort?

VIDEO Andrei de la Alb Negru si-a uitat sotia, a trecut la fosta iubita! Vezi ce spune Sylvia despre aceasta posibila relatie!

Sylvia nu a renuntat la Iulian Demeter: „In aceasta perioada mi s-a parut normal sa tinem legatura”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de ea
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Ritualul pe care îl are Loredana Groza înainte de a urca pe scenă. Obiceiul la care diva nu renunță niciodată
Ritualul pe care îl are Loredana Groza înainte de a urca pe scenă. Obiceiul la...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar