Acasă » Povesti celebre » Camelia Sucu – povestea unei femei de succes! “Cu sufletul nu-mi fac planuri. Dar cu siguranta voi mai iubi”

Camelia Sucu – povestea unei femei de succes! “Cu sufletul nu-mi fac planuri. Dar cu siguranta voi mai iubi”

De: Cancan 27/05/2013 | 19:46
Camelia Sucu – povestea unei femei de succes! “Cu sufletul nu-mi fac planuri. Dar cu siguranta voi mai iubi”

Mereu zambitoare si aparent fragila, Camelia Sucu a reusit, in timp, sa spulbere toate prejudecatile din mediul de afaceri. A demonstrat ca si blondele care stau pe tocuri de 20 de centimetri stiu sa faca bani.

Camelia crede ca a ajuns in topul celor mai bogate femei dintr-un motiv foarte simplu: „are in sange” competitia. Iar tatal lei spune ca de mica ii placea cartea. „Avea o ambitie extraordinara. Statea pana noaptea ca sa invete sa fie printre primii”, povesteste el.

camelia sucu

Putini stiu insa ca a invatat pe branci si datorita faptului ca mama Cameliei a pus mereu presiune pe ea. Voia ca fata sa devina mandria familiei si sa urmeze drumul clasic in viata: facultate, cariera si mai apoi ..sa se marite. Camelia a respectat partial „invoiala” de acasa. A intrat la o facultate de prestigiu, cea de medicina dar a „sarit” peste etapa cariera pentru ca …s-a indragostit.

S-a casatorit in facultate

Camelia povesteste ca a fost insa vrajita de ochii albastri a lui Dan Sucu. Simtea ca EL este alesul. Avea doar 19 ani, iar el 21. S-au iubit cu pasiune si un an mai tarziu s-a nascut prima lor fiica, Ioana. Asta nu a impiedicat-o pe Camelia sa-si continue studiile. Invata pe branci dar a reusit sa fie mama si sotie model. Nimeni nu stie de unde a gasit resurse sa mai faca ceva in plus. A devenit medic. Era respectata si iubita de pacienti. Aflata in plina glorie Camelia decide insa ca poata mai mult. Impreuna cu sotul ei a pornit o afacere. Chiar daca pasea intr-o lume necunoscuta si nu avea garantia succesului Camelia simtea ca impreuna cu sotul ei sunt o echipa imbatabila.

camelia sucu

Tocmai de aceea a renuntat la halatul alb de medic si a intrat in business-ul cu mobila. In cativa ani au reusit sa cladeasca un imperiu. A urmat un alt eveniment important in viata familiei Sucu. Camelia a ramas din nou insarcinata. In 1991 venea pe lume cea de-a doua fiica, Cristina. Camelia adora rolul de mama chiar daca responsabilitatile erau de-a dreptul coplesitoare pentru orice femeie. Si mai mult, a reusit sa devina cea mai buna prietena a copiilor ei. Si asta pentru ca avea o singura dorinta: sa-si faca fetele fericite.

“E un model”

Fiica cea mica a Cameliei Sucu, Cristina, este un mare “fan” al mamei ei. „Cred ca ar trebui sa fie un model pentru oricine. Nu vorbesc pt ca e mama noastra, ci pentru ca e o femeie extraordinara. Chiar e. E o femeie foarte ambitioasa si foarte puternica. Eu vreau sa fiu ca ea. Nu stiu daca o sa pot, dar o sa incerc”, spune Cristina in emisiunea “Doamne de poveste” de la Acasa Tv.

Camelia Sucu alaturi de fiicele ei, Cristina si Ioana
Camelia Sucu alaturi de fiicele ei, Cristina si Ioana

In paralel, afacerea se dezvolta. Firma de mobila ajunsese sa valoreze peste o suta de milioane de euro. Din exterior parea ca familia Sucu a gasit secretul succesului si al fericirii. Dar totul are un pret. Pe masura ce banii se inmulteau, crestea si distanta dintre cei doi soti.

Singura, dupa 20 de ani

In anul 2004, Dan Sucu s-a mutat de acasa. Dupa aproape 20 de ani de casnicie Camelia ramanea singura. Au urmat trei ani de procese complicate in dosarele de divort si partaj ale milionarilor.
„Probabil ca undeva in viata cu totii gresim..ce-I prea mult strica. Am invatat nu fara lacrimi ce e dezamagirea, pentru ca atunci cand primesti insuficient pentru a te incarca si tu…A fost o mare dezamagire”, spune Camelia care, in timpul procesului de divort, a mai primit o lovitura: Dan Sucu s-a logodit cu noua lui iubita, prezentatoarea Tv Diana Lascarescu. Si in plus logodnica era insarcinata. Cand s-a pronuntat divortul Dan Sucu era deja tata si…. mire.

Averea ei – fetele

Camelia a ramas singura, cu mai putini bani in cont insa tot foarte bogata. I-a vandut fostului sot partea ei de afacere pentru 40 de milioane de euro. A pastrat si divizia de retail de mobila de lux a companiei. Si cel mai important : a ramas cu fetele. Cu ele imparte absolut totul, inclusiv hainele. “Ma bucur cand imi cer ajutorul..sa le imbrac. Mama, am venit! Eu sunt stilistul lor personal!” se mandreste Camelia Sucu.

camelia sucu

 

“Cu siguranta voi mai iubi!”

Camelia nu exclude ca in viata ei sa reapara iubirea. “Te mai mariti? Da, de ce nu? Cu sufletul nu mi-am facut niciodata planuri. A fost sa fie, s-a intamplat. La fel si acum…ca se intampla sa mai fie o rochie alba sau nu..cu siguranta voi mai iubi”, a declarant ea in emisiunea “Doamne de poveste”. Chiar daca e ocupata, isi gaseste timp si pentru ea insasi. A fost in America special pentru a-i cunoaste pe Hillary si Bill Clinton, este interesata de tot ce e nou in moda, face sport, este prezenta la evenimente si, nu in ultimul rand, face acte de caritate. In 2012, Cameliei Sucu a avut parte de o surpriza foarte placuta. Cristina, fiica ei cea mica, s-a casatorit la doar 21 de ani. Poate ca fata urmat modelul mamei. A fost o nunta ca-n povesti, care a emotionat-o pana la lacrimi pe soacra mica. Mama implinita si un afacerist de succes, Camelia Sucu are in interiorul ei un munte de optimism. “Vreau ca prin aparitiile mele sa transmit o usoara unda de optimism, sa redau increderea ca toti putem face ceva, ca munca nu e un tabu. Ca ce am construit poate fi un exemplu ..in special pentru tineri”, puncteaza femeia de afaceri.

Bucurestenii mananca fructe de la ea

In plina criza, Camelia Sucu si-a diversificat afacerile, si a cumparat celebra „Piata de Gros”, de la Stat, pentru 3,8 milioane de euro.

Totodata, ea a declarat in ultimii ani ca vrea sa-si diversifice afacerile, a mai investit in ferme de vaci si a depus proiecte pentru a atrage bani europeni atat pentru ferme, dar si pentru dezvoltarea Pietei de Gros.

La bratul unui manechin

„Regina Mobilei” a incercat sa-si refaca viata sentimentala, dupa divortul zguduitor care a luat prin surprindere toata lumea buna. Camelia Sucu a fost surprinsa anul trecut la bratul lui Alexandru Baculea, un fost manechin divortat de asemenea.

Camelia Sucu si fostul manechin Alexandru Baculea au fost surprinsi impreuna anul trecut
Camelia Sucu si fostul manechin Alexandru Baculea au fost surprinsi impreuna anul trecut

In 2008, dupa o relatie de lunga durata, s-a casatorit cu Simona Haraga, un manechin de talie internationala. Relatia lui Baculea cu sotia sa a fost fragmentata de tot felul de despartiri, pentru ca, dupa vreo doi ani si jumatate de casnicie, pirostriile sa se raceasca decisiv. Cei doi s-au desparţit. Baculea a fost director de evenimente la Radio Europa FM, de la care a plecat recent din cauza unui scandal financiar. Asa cum se vede in poze, este un barbat inalt, genul sportiv. Pasiunea pentru vanatoare pare sa se indrepte acum catre Camelia Sucu.

(G.A.)
 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut o ultimă dorință bizară
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut...
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”
De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au...
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie de chimicale, iar legumele vor fi foarte gustoase
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie...
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se...