Acasă » Alte sectiuni » FacebookSpecial » Declaratii contradictorii, personaje dubioase, reactii bizare. Ce nu se leaga in cazul lui Ionut, copilul sfasiat de caini?

Declaratii contradictorii, personaje dubioase, reactii bizare. Ce nu se leaga in cazul lui Ionut, copilul sfasiat de caini?

De: Cancan 18/09/2013 | 11:57
Declaratii contradictorii, personaje dubioase, reactii bizare. Ce nu se leaga in cazul lui Ionut, copilul sfasiat de caini?

Au trecut 16 zile de atunci, insa in loc ca circumstantele mortii micutului sa se lamureasca, s-au nascut tot mai multe semne de intrebare in acest caz...

Nu se stie cum, cei doi micuti, in varsta de 4, respectiv 6 ani, au parasit perimetrul parcului Tei, unde-i dusese bunica lor sa se joace, si au ajuns pe un teren viran.

Din nou, in conditii inca neelucidate, Ionut si-a gasit sfarsitul intr-un mod sangeros. “Doar talpile i-au ramas intregi, in rest si scapul si fata i-au fost smulse…”, a explicat, socat, medicul legist care l-a vazut.

Langa cadavrul sfartecat, politistii ajunsi in zona au gasit o haita de maidanezi. Unul, parca, murdar de sange. Potrivit procurorilor, acesta a fost de altfel singurul din cei 8 caini din zona de la care s-au ridicat proble ADN.

Autopsia si declaratiile fratelui sau mai mare, martor se pare la toata nenorocirea, au indreptat ancheta spre o concluzie pe cat de dureroasa, pe atat de contestata de tot mai multi: Ionut a sfarsit in coltii cainilor.

Multe teorii s-au nascut, in ultimele zile, in jurul mortii mezinului familiei Anghel. Astfel, in vreme ce reprezentantii asociatiei care avea in grija maidanezii considerati criminali spun ca micutul a fost ucis de un caine de lupte, politicianul C.V. Tudor sustine ca Ionut a fost violat si ucis de un pedofil. Niciuna din aceste doua teorii nu a fost inca probata, insa nici contestata de vreo concluzie a procurorilor.

Intre timp, insa, declaratiile parintilor si bunicii lui Ionut ridica tot mai multe semne de intrebare. In primul rand, unde au disparut cele doua personaje cu care s-a intalnit Andrei dupa ce a fugit de caini: portarul si barbatul care l-a dus la bunica lui, in parc.

Unde au disparut barbatii care l-au salvat pe Andrei?

 

Ionut

“Cand Andrei a ajuns la poarta, un portar i-a dat drumul. Dar el nu i-a spus ca mai are un frate in urma, ca poate se ducea inapoi si il salva pe Ionut…”, spunea bunica, la patru zile de la incident. Tot ea vorbeste si despre un “tanar inalt” care l-a adus pe Andrei in parc, atunci cand ea isi cauta disperata nepotii. “Sa aveti grija de copil, ca l-am gasit la Bamboo”, spune femeia ca i-ar fi zis barbatul, inainte de a se face nevazut.

Ciudat este ca, acelasi barbat, isi aminteste batrana, a mai precizat: “Daca nu deschidea portarul poarta, il mancau si pe el cainii”. Intrebarea care se pune e: daca Andrei nu spusese nimanui ca fratele lui fusese atacat de caini, cum de stia acest barbat ce a patit Ionut? Sa admitem, insa, ca Andrei i-a spus ca fratele lui fusese atacat de caini. In acest caz, de ce nu au sesizat Politia nici portarul, nici acest tanar?

Mai mult, de ce barbatul a refuzat sa mearga la Politie, in conditiile in care declaratia lui ar fi facut lumina in acest caz?

Andrei a avut reactia unui copil mai mare

Si reactia lui Andrei, atunci cand si-a revazut bunica, este ciudata. “Primele lui cuvinte au fost “Bunica, iti spun ceva, dar nu ma bati. Ionut gata, nu mai e, a murit! Cinci caini erau pe el, il tarau, am vazut eu, dar eu am scapat. L-am lasat si am fugit. Nu sunt de vina eu” Atat a putut sa spuna. Nu cunosteam parcul prea bine, nu s-a auzit nimic”, a povestit bunica a doua zi dupa nenorocire.

Ionut

Cum si-a dat seama un copil de numai 6 ani ca fratele lui e deja mort? Un lucru e clar: Andrei este mai matur decat alti copii de varsta lui, sunt de parere specialistii. “Copilasul a stiut sa discearna intre bine si rau, a stiut sa incurajeze emotional intr-un moment in care e greu sa pui alti copii de varsta lui, ca sa faci comparatie, insa clar a dat dovada de multa maturitate. A inteles imediat ca fratele sau a murit, pentru ca, desi varsta e mica, constiinta morala I s-a dezvoltat.

Ce mi se pare interesant este ca Andrei, in momentul in care se spune ca si-a anuntat bunica ca fratele lui a fost ucis, a consolat-o pe femeie avand un puternic sentiment de culpabilitate, a stiut ca bunica se va simti vinovata de tragedie.

Ea fost inteleasa de copil, ca va pati ceva rau… Nu ma indoiesc ca cel mic isi va schimba declaratiile. Parintii lui sunt niste oameni foarte coerenti, si cred ca baiatul nu va povesti dezarticulat ce a vazut. Acum este normal sa fie traumatizat, sa aibe cosmaruri, insa familia este in general o resursa de renastere si impreuna pot depasi acest moment”, a explicat psihologul Hanibal Dumitrascu.

Neconcordante in declaratiile bunicii

O alta neconcordanta in declaratii este legata de relatia bunicii cu copiii ei. A doua zi dupa tragedie, batrana spunea: “Copiii au zis ca nu mi-l mai dau mie pe Andrei, ca sa am grija de el. Sunt suparati”. Doua zile mai tarziu, tot ea spunea: “Copiii nu am simtit ca ma invinovatesc pe mine deloc pentru ce s-a intamplat. Dimpotriva…”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...