Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Unul dintre ei va fi „Vocea Romaniei”! Ei sunt cei patru care se lupta in aceasta seara pentru marele premiu

Unul dintre ei va fi „Vocea Romaniei”! Ei sunt cei patru care se lupta in aceasta seara pentru marele premiu

De: Cancan 26/12/2013 | 14:03
Unul dintre ei va fi Vocea Romaniei! Ei sunt cei patru care se lupta in aceasta seara pentru marele premiu
Marius Marin a impresionat o tara intreaga pe scena de la "Vocea Romaniei"

Au intors scaunele juratilor in etapa auditiilor pe nevazute, iar apoi au impresionat publicul cu talentul lor. In aceasta seara, Sanziana Niculae, Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Marin se lupta pentru titlul de "Vocea Romaniei".

Shakira de Romania, asa cum este cunoscuta Sanziana Niculae, este o tanara de 19 ani, originara din Urziceni. Canta de la varsta de 5 ani si a colaborat de-a lungul timpului cu Bubu, fiul Crinei Mardare. A impresionat o tara intreaga atunci cand a postat pe internet mai multe melodii in care canta ca Shakira si, pana si artista a fost uluita cand a cunoscut-o.

Sanziana Niculae a facut furori la
Sanziana Niculae a facut furori la „Vocea Romaniei”

Acum aproape sase ani, tanara a starnit o adevarata isterie, atunci cand a facut publica prima ei melodie proprie, „Save me from fire”. Piesa a strans sute de mii de vizualizari pe youtube, cele mai multe venite din partea unor fani Shakira, care au fost ferm convinsi ca aceasta canta de fapt melodia. Ulterior, melodia a fost publicata si pe un cont din Brazilia, unde a strans 1.800.000 de vizualizari.

Sanziana este cunoscuta drept Shakira de Romania
Sanziana este cunoscuta drept Shakira de Romania

„Dragostea pentru muzica s-a nascut treptat, insa momentul in care am stiut ca viata mea e muzica si ca asta imi place cel mai mult sa fac a fost cand am descoperit-o pe Shakira. De atunci am inceput sa cant in fiecare zi, chiar si dupa reclamele de la televizor. Fratele meu imi facea rost de toate videoclipurile Shakirei si nu numai, iar eu nu ma puteam opri din a le analiza. Cantam, dansam, imitam tot ce vedeam si de fiecare data imi imaginam ca sunt eu in ele”, a marturisit Sanziana.

 

Adrian Nour are 32 de ani si este din Bucuresti. Este de profesie actor si in prezent colaboreaza cu mai multe teatre din Bucuresti, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul National si Teatrul National de Opereta si face parte din echipa lui Dan Puric. Canta inca din copilarie, dar primul „spectacol” cu public l-a avut in anul 2 de facultate. A facut parte din trupa „Avantgarde” si in 2011 a lansat si un album alaturi de acestia, insa formatia s-a destramat chiar in acel an. Intre timp, a compus un musical pe care abia asteapta sa il puna in scena.

Adrian Nour a fost marea surpriza de la
Adrian Nour a fost marea surpriza de la „Vocea Romaniei”

„Cant de cand ma stiu, dar pe o scena am urcat abia in anul 2 de facultate. Aveam 22 de ani. Cineva de pe scena unui club din Galati mi-a intins microfonul si am fredonat un refren. M-au chemat apoi pe scena sa mai cant inca o piesa. Nu mai cantasem cu microfon, nu stiam foarte multe piese. Peste putin timp am si devenit unul dintre solistii clubului. Am cantat acolo timp de 2 ani acompaniat de Puiu Cretu, un mare muzician din Galati, care mi-a devenit in scurt timp prieten si mentor.

Adrian Nour are 32 de ani si este actor
Adrian Nour are 32 de ani si este actor

Dansul a fost cel care mi-a calauzit primii pasi in muzica. El mi-a deschis apetitul pentru blues si jazz. Inca ma hranesc din incurajarile pe care mi le dadea pe scena. Simteam ca pot sa cant orice alaturi de el la pian. Comunicam atat de bine pe scena, incat nici nu mai trebuia sa vorbim despre ce piesa urma sa cantam”, a declarat Adrian.

 

La 33 de ani, Mihai Chitu are deja peste 15 ani de muzica in spate. Canta din copilarie, insa in perioada liceului si-a descoperit cu adevarat vocatia. De-a lungul timpului a facut parte din Trupa Inalta Societate, dar si din Directia 5, cu care a sustinut mai multe spectacole ca voce secundara. Pentru el, „Vocea Romaniei” este sansa de a ajunge acolo unde si-a dorit cu adevarat.

Mihai Chitu face parte din echipa lui Horia Brenciu
Mihai Chitu face parte din echipa lui Horia Brenciu

„Toata viata mea am fost autodidact, nu pot spune ca m-a descoperit cineva, parintii mei nu au nici o legatura cu muzica si aproape ce mi-am pus in cap am realizat sau macar am incercat.

Tanarul a cantat si alaturi de Directia 5
Tanarul a cantat si alaturi de Directia 5

Sunt un tip hotarat cand vine vorba de muzica si nu ma dau in laturi de la nimic. ‘Vocea Romaniei’ este de departe maximul unde poti evolua ca vocal, este cel mai tare show de televiziune muzical. Vreau sa castig concursul impreuna cu antrenorul meu”, a spus Mihai.

 

Gerard Butler de Romania. Asa a devenit cunoscut Marius Marin. Cantaretul de 33 de ani din Slobozia a cucerit publicul si telespectatorii cu vocea lui calda, iar doamnele au fost topite dupa el, din cauza asemanarii izbitoare cu Gerard Butler, celebrul actor scotian.

Marius Marin, pe scena de la
Marius Marin, pe scena de la „Vocea Romaniei”

La 6 ani intra la scoala de muzica si incepe sa studieze serios pentru viitor. Acum face parte din trupa „Celebration”, cu care canta la diferite evenimente locale, dar si in alte orase sau zone din tara.

Marius Marin a impresionat o tara intreaga pe scena de la
Marius Marin a impresionat o tara intreaga pe scena de la „Vocea Romaniei”

„Tatal meu a fost tot muzicant si ma lua cu el pe unde canta, pe la toate restaurantele. De la varsta de patru ani dadeam reprezentatii in bucataria noastra pentru toti prietenii parintilor. Casa mea a fost plina mereu de instrumente muzicale pe care eu si cateva vecine de varsta mea le faceam mereu auzite pe balcon, tragand de armonica, zdranganind chitara, cu gandul la ciocolata vecinei de alaturi, primita in dar cu rugamintea sa facem putina liniste”, si-a amintit Marius, din copilarie.

 

Aiana Dinu

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Zodiile care vor face bani mulți după Paște
Zodiile care vor face bani mulți după Paște
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Fiica lui Ilie Dumitrescu ATRAGE toate privirile! Mayra Daria, APARIȚIA SĂPTĂMÂNII
Fiica lui Ilie Dumitrescu ATRAGE toate privirile! Mayra Daria, APARIȚIA SĂPTĂMÂNII
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Se schimbă legea în ROMÂNIA. S-au anunțat NOILE REGULI pentru vechimea în muncă
Se schimbă legea în ROMÂNIA. S-au anunțat NOILE REGULI pentru vechimea în muncă
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja...
Vremea pune probleme în România. Urmează două săptămâni ciudate
Vremea pune probleme în România. Urmează două săptămâni ciudate
Surpriză! Pe ce dată va fi PAȘTELE ortodox în 2025. Foarte rar se întâmplă acest lucru
Surpriză! Pe ce dată va fi PAȘTELE ortodox în 2025. Foarte rar se întâmplă acest...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Gabriela Cristea, un nou scandal legat de cunoscuții cozonaci. Vedeta și-ar fi păcălit, din nou, clienții: „Urât gestul. Mai bine asumă-ți greșeala”
Gabriela Cristea, un nou scandal legat de cunoscuții cozonaci. Vedeta și-ar fi păcălit, din nou,...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...