Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Cine a spus ca nu poti manca bucate ales daca tii post? Ce retete senzationale ti-au pregatit Chef Bontea si Chef Scarlatescu

Cine a spus ca nu poti manca bucate ales daca tii post? Ce retete senzationale ti-au pregatit Chef Bontea si Chef Scarlatescu

De: Cancan 07/04/2014 | 20:09
Cine a spus ca nu poti manca bucate ales daca tii post? Ce retete senzationale ti-au pregatit Chef Bontea si Chef Scarlatescu

Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, doi dintre chefii de la "MasterChef" ti-au pregatit doua retete perfecte pentru postul Pastelui: tofu cu sos de soia si fasole chinezeasca  si paste cu pesto de busuioc si rucola.

Chef Sorin Bontea

Sorin Bontea, jurat “MasterChef”

Tofu cu sos de soia si fasole chinezeasca

Pentru sos avem nevoie de
: ghimbir proaspat, usturoi, putin ulei de floarea soarelui.

Se calesc toate, apoi se adauga sosul de soia, putin zahar se lasa sa fiarba. Se leaga cu putin amidon.

Tofu se taie cubulete, se da prin faina si se prajeste in ulei.

Fasolea chinezeasca se blanseaza putin si apoi se monteaza farfuria, se stropeste cu ulei de susan si se presara putina ceapa verde tocata marunt.

Chef Sorin Bontea

____________

CITESTE SI:

A confundat „Romanii au talent” cu „Masterchef”! Mihai Petre l-a umilit in ultimul hal

Povestea incredibila a domnului judecator de la Masterchef! Cati bani are el de fapt in conturi magistratul bucatar!

____________


Catalin Scarlatescu, jurat „MasterChef”

Paste cu pesto de busuioc si rucola

Se fierb pastele (fara ou) in multa apa cu sare (la 1 kg de paste avem nevoie de 3 l de apa).

Recomand sa folositi la aceasta reteta paste scurte (fusili, penne rigate sau casarecce). Busuiocul proaspat si rucola se taie foarte, foarte fin si se pun in blender cu ulei de masline extravirgin (cam 200 ml).

Chef Catalin Scarlatescu

Separat se prajesc cativa muguri de pin in cuptor, cat sa le dam culoare. Jumtatae din mugurii de pin copti se dau la blenduit cu ulei, busuioc si rucola, cealalata jumatate se pastreaza.

Cand s-au fiert pastele se amesteca bine de tot intr-un bol cu sosul pesto si apoi se pun pe deasupra mugurii de pin. Sare si piper se pun dupa gust, la final, macinate proaspat.

A.P

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×