Acasă » Showbiz » Showbiz intern » La un pas de bataie! Boureanu, injurat de Turcu Jr.: „Nu stii sa tii femeia langa tine! Au luat-o toti pe Valentina!”

La un pas de bataie! Boureanu, injurat de Turcu Jr.: „Nu stii sa tii femeia langa tine! Au luat-o toti pe Valentina!”

De: Cancan 08/08/2014 | 20:24
La un pas de bataie! Boureanu, injurat de Turcu Jr.: Nu stii sa tii femeia langa tine! Au luat-o toti pe Valentina!

Un barbat cu o imagine impecabila, viata lui Cristi Boureanu s-a schimbat la 180 de grade dupa divortul de Pelinel. In ultimele luni, politicianul parca isi retraieste adolescenta, iar tovarasia cu fratele lui i-a adus numai scandaluri si belele.

Nopti pierdute in cluburi, distractii cu femei care vin si pleaca si conflicte la fiecare pas, toul “asezonat” cu aburi de alcool, asa poate fi descrisa viata lui Cristian Boureanu, de vara aceasta. Omul integru, fara vreo pata in ceea ce priveste viata publica, elegant si manierat, asa cum il cunoastem din timpul mariajului cu Valentina Pelinel, este acum o simpla amintire pentru cei care-l privesc de pe margine pe celebrul politician.

Boureanu a devenit un impatimit al cluburilor, dupa divortul de Pelinel
Boureanu a devenit un impatimit al cluburilor, dupa divortul de Pelinel

Dupa divort, barbatul parca-si retraieste adolescenta, comportandu-se ca un copil rebel, scapat de-acasa, iar modul lui de viata indica un declin la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Dincolo de faptul ca probabil sufera dupa Valentina Pelinel, din dorinta lui de a da uitarii necazurile, Boureanu a facut greseala de a se antura cu fratele lui, Sorin, prietenie care pare sa-i aduca numai belele.

 

Scandal dupa scandal in weekend, la mare

 

Boureanu a fost fotografiat foarte des delectandu-se cu sampanie
Boureanu a fost fotografiat foarte des delectandu-se cu sampanie

Nicodata nu stii ce surprize poate rezerva un om, iar Cristian Boureanu este exemplul perfect al persoanei care se poate transforma radical, in sens negativ. Politicianul a fost fotografiat de mai multe ori in ipostaze care nu-i fac cinste, de exemplu pierzand noptile prin cluburi in compania unor domnisoare “de consum”, care n-ar prea face invidios niciun barbat cu pretentii. Insa n-ar fi nimic de condamnat daca Boureanu nu si-ar face simtita prezenta, pe oriunde ar merge, din cauza conflictelor carora le da nastere sau in care este implicat. Asa s-a intamplat si in weekend, pe Litoral.

Boureanu a prins gustul petrecerilor
Boureanu a prins gustul petrecerilor

Mai exact, sambata seara, Cristi si Sorin Boureanu au rezervat o masa intr-un club de fite, cei doi sfarsind, potrivit surselor noastre, prin a fi condusi in afara localului, cu forta. Astfel, in doar cateva ore, se pare ca ar fi avut loc nu mai putin de sase scandaluri la masa lui Boureanu, la un moment dat fiind implicate si fetele care ii insoteau intr-o altercatie cu tipete si gesturi care atrageau atentia celorlalti petrecareti. Insa episodul remarcat de toti cei prezenti a fost acela in care Cristian s-a luat la cearta cu afaceristul Sorin Giurgiucanu (originar din Constanta, celebru pentru implicarea in dosarele cu retrocedari ilegale).

Sorin Boureanu a inceput sa iasa tot mai des cu fratele sau celebru
Sorin Boureanu a inceput sa iasa tot mai des cu fratele sau celebru

Din motive stiute numai de ei, cei doi s-au luat la harta, dupa cateva replici in contradictoriu politicianul reusind sa ii rupa tricoul afaceristului. Vazand ca gluma se ingroasa, Sorin Boureanu a intervenit si i-a luat apararea fratelui sau, dandu-i un picior in cap, dupa cum au observat martorii din club. Intr-un final, spiritele s-au calmat, insa a urmat o cascada de alte incidente, ce-i drept, mai putin grave, dar care se pare ca i-a determinat pe bodyguarzii clubului sa ia atitudine si sa conduca afara grupul vesel.

 

Cristian Boureanu si Sandra petrec foarte mult timp impreuna

Dar seara nu s-a incheiat aici, nici pe departe! Fie ca n-a vrut sa se duca la odihna, fie ca nu a nimerit locul in care era cazat, fostul sot al Valentinei Pelinel a nimerit cu masina pe proprietatea patronului unui celebru lant hotelier, afaceristul de origine libaneza Mohamad Murad. Evident ca, la prima vedere, acesta s-a enervat ingrozitor si, daca nu l-ar fi recunoscut pe politician, mai mult ca sigur ca ar fi izbucnit un alt scandal monstruos. De data aceasta, insa, notoroietatea a jucat rolul de inger pazitor pentru Cristian.

 

A continuat scandalurile si in Bucuresti

 

Nici nu s-a intors bine in Capitala, ca Boureanu a si inceput sa ia la rand petrecerile desfasurate in cluburile de aici. Miercuri seara, s-a distrat la o terasa de pe malul Lacului Herastrau insa, cum scandalurile se tin de el mai ceva ca scaiul, iata ca recidiva la acest capitol a fost inerenta.

Inainte de Sanda, Boureanu s-a distrat cu Flore Salalidis, prima femeie cu care a iesit dupa divort
Inainte de Sanda, Boureanu s-a distrat cu Flore Salalidis, prima femeie cu care a iesit dupa divort

Astfel, toate bune si frumoase pana in momentul in care politicianul a inceput sa intre in polemici cu Adi, fiul cel mare al lui Vasile Turcu. Au fost de ajuns doar cateva replici in contradictoriu pana in momentul in care totul a degenerat intr-un scandal in toata regula, Adi reprosandu-i lui Boureanu inclusiv detalii despre viata lui personala si casnicia cu Pelinel, dupa cum ne-au povestit cei prezenti acolo. Aprins si nervos, Adi Turcu i-a adresat cuvinte dure lui Boureanu, menite sa ii intinda nervii la maximum si, totodata, sa-l faca de ras: „Ba, tu te-ai inventat acum! Nu stii sa tii femeia langa tine! Au luat-o pe Valentina toti din oras!”

 

CITESTE SI:

Scene pline de erotism! Boureanu si noua cucerire, dansuri lascive pe versuri perverse

Cristian Boureanu se consoleaza dupa despartirea de Valentina cu doua bombe sexy

 

Boureanu si-a tinut ascuns fratele, pana acum

Fratii Boureanu sunt aproape nedespartiti, dupa divortul politicianului
Fratii Boureanu sunt aproape nedespartiti, dupa divortul politicianului

Pana de curand, nu s-a stiut mai nimic de Sorin, fratele lui Cristian Boureanu, cei doi neavand o relatie apropiata nici pe departe. Iata, insa, ca divortul politicianului i-a apropiat, cei doi fiind acum vazuti impreuna mai tot timpul. De altfel, recent, Cristian si Sorin au si fost fotografiati impreuna intr-un parc din Capitala, avand o discutie serioasa si aprinsa, dupa cum se poate vedea din imagini. La randul lui, Sorin are o relatie cu un manechin pe nume Raluca Hurmuzache, care a castigat, in anul 2010, locul al treilea la concursul „Miss Romania”.

Cristian Boureanu neaga legatura cu Sandra

Fostul sot al Valentinei Pelinel a intrat in conflict si cu Sandra, domnisoara care a declarat ca intre ea si politician se leaga o poveste de iubire. Astfel, el nu neaga ca o cunoaste, dar tine sa sublinieze ca nu are niciun fel de relatie amoroasa cu blonda.

Cristian Boureanu neaga orice legatura cu Sandra
Cristian Boureanu neaga orice legatura cu Sandra

„In ultima luna o domnisoara cantareata Sandra N ,apare pe toate televizoarele si vorbeste de o relatie imaginara cu Cristian Boureanu!
NU a existat,NU exista si NU va exista.
E trist cum cineva se poate folosi de numele tau in mass media din Romania.
Am intalnit-o intamplator si m-a rugat sa facem o poza pt Facebook.O cunosc de cand avea 10 ani asa ca am acceptat.INSPIRAT,am mai luat un prieten in poza…
ATAT!
Sper ca Sandra sa se linisteasca si sa se apuce de cantat si mai putin de anunturi matrimoniale…
Succes!”
, a explicat Cristian Boureanu. 

Adi, fiul cel mare al lui Vasile Turcu catre Boureanu: 

„Ba, tu te-ai inventat acum! Nu stii sa tii femeia langa tine! Au luat-o pe Valentina toti din oras!”

 

D.E.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Zodii cu mare noroc de Florii. Vor trăi bucurii explozive
Zodii cu mare noroc de Florii. Vor trăi bucurii explozive
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....