Acasă » Știri » Știri interne » A vrut sa candideze la presedintie, dar acum il sustine pe el! Ce spune Sorin Oprescu despre cel care i-a castigat incredere

A vrut sa candideze la presedintie, dar acum il sustine pe el! Ce spune Sorin Oprescu despre cel care i-a castigat incredere

De: Cancan 27/09/2014 | 15:51
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, il sustine pe Victor Ponta

Putea sa candideze la presedintie, dar a ales sa il sustina pe Victor Ponta. Sorin Oprescu a decis asta dupa ce actualul premier l-a convins ca merita sa detina cea mai importanta functie in stat. Si primarul Capitalei nu este singurul convins de asta.

Toata lumea se astepta ca Sorin Oprescu sa candideze independent in alegerile prezidentiale, dar primarul general al Capitalei a surprins pe toata lumea anuntand ca nu se va inscrie in cursa pentru Cotroceni. A facut acest gest pentru a sustine un om in care are toata increderea: Victor Ponta.

Actualul premier l-a convins ca e cel mai potrivit pentru a deveni presedintele romanilor in cei 15 ani de cand se cunosc si in care a “crescut” practic sub ochii lui. “Este unul dintre baietii care a crescut in ultimii 15 ani foarte mult. Are calitati de conducator in mod cert si sunt convins ca si poporul isi va dea seama de asta”, a declarat Sorin Oprescu, pentru CANCAN.ro.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, il sustine pe Victor Ponta
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, il sustine pe Victor Ponta

Multipla campioana la atletism Gabriela Szabo este un om pentru care performanta a devenit cel mai important tel. Asa ca, obisnuita sa faca mereu lucrurile aproape perfecte, aceasta a decis sa il sustina in alegeri pe Victor Ponta pentru ca “e printre candidatii extrem de bine pregatiti”. “Important este sa iasa in fata cu lucrurile bune pe care le-a facut pentru Romania. Categoric, imi doresc ca Victor Ponta sa fie viitorul presedinte al Romaniei”, a spus marea atleta.

Gabriela Szabo este ferm convinsa ca Ponta este cel mai potrivit pentru a fi presedintele Romaniei
Gabriela Szabo este ferm convinsa ca Ponta este cel mai potrivit pentru a fi presedintele Romaniei

CITESTE SI

Ilie Nastase si-a ales presedintele! “E tanar, ii place sportul si…” Toti politicienii si-ar fi dorit sa auda asta despre ei!

Eveniment fara precedent pe National Arena! 70.000 de oameni, alaturi de Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni

Intrebat despre soarta Romaniei in urmatorii ani si cum vede el alegerile prezidentiale care se apropie, actorul Marius Bodochi a fost foarte categoric. Acesta ne-a marturisit ca voteaza cu Victor Ponta, iar motivele invocate sunt foarte puternice. “Eu am o parere foarte buna despre Victor Ponta. E un om tanar, practic, care s-a format dupa ’89, un om inteligent si spun asta pentru ca am vazut ca are foarte multe solutii. Am vazut ca lupta pentru dreptatea sociala, nu uita de tineri, batrani, Sanatate, Invatamant. Nu uita de sportivii importanti ai tarii, care castiga campionate si incearca sa ii stimuleze. Eu cred ca e un personaj politic care, provenind din sistemul Judiciar, ar putea asigura acea independenta a Justitiei. Sunt absolut convins ca este un om al dreptatii. Nu am vazut sa faca vreun compromis”, si-a explicat alegerea Marius Bodochi.

Victor Ponta a convins milioane de romani ca are toate calitatile pentru a fi presedintele tarii noastre
Victor Ponta a convins milioane de romani ca are toate calitatile pentru a fi presedintele tarii noastre

Daca majoritatea romanilor isi pot explica chiar si o ora alegerea electorala, Petre Cozma, stie foarte clar ca Victor Ponta este singurul care merita sa fie presedintele Romaniei pentru ca “e tanar si destept”. Tatal celebrului handbalist Marian Cozma, decedat in urma cu cinci ani, dupa ce a fost injunghiat intr-un club din Veszprem, Ungaria, nu concepe ca un alt om politic sa ajunga la Cotroceni si, intr-un spirit de gluma, spune chiar ca ar trebui sa terminam cu “Escu”, aluzie la faptul ca numele tuturor conducatorilor Romaniei din ultimii ani se terminau cu acest grup de litere- Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu.

Primul ministru si sotia sa formeaza un cuplu foarte frumos, apreciat si de Tania Budi
Primul ministru si sotia sa formeaza un cuplu foarte frumos, apreciat si de Tania Budi

Chiar daca nu se uita prea mult la televizor si spune ca nu a urmarit indeaproape tot ce s-a intamplat pe scena politica, Tania Budi marturiseste ca ii place foarte mult de Victor Ponta. Ce-i drept, o parte din “votul” ei l-a castigat de fapt Daciana Sarbu, sotia premierului. “Imi place foarte mult cuplul lor. Sper sa fie presedinte”, a dezvaluit vedeta.

Actorul Marius Bodochi are foarte multe motive pentru care voteaza cu Ponta
Actorul Marius Bodochi are foarte multe motive pentru care voteaza cu Ponta

Liviu Varciu spune cu mana pe inima ca pentru functia de presedinte al Romaniei l-ar vota oricand pe Victor Ponta, in defavoarea altor candidati, pentru ca “este simpatic, vorbeste bine, nu are trac, trece sticla si este un om corect”.

Andrei Tinu nu sta deloc pe ganduri atunci cand vine vorba despre cel care va primi votul lui pe 2 noiembrie. Tanarul politician spune categoric ca votul lui va merge catre Victor Ponta pentru ca “imi doresc un presedinte tanar, care vine cu o alta mentalitate, care promoveaza tinerii si valorile”. Acesta spuna ca isi doreste un presedinte care “sa nu aiba legatura cu trecutul nefericit al Romaniei, un presedinte cu viziune si deschidere fata de nou”.

Petre Cozma
Petre Cozma

Marea canotoare Viorica Susanu il sustine pe Victor Ponta pentru ca sprijina sportul. “Sunt constienta ca a facut enorm de multe lucruri pentru sport. Pe mine asta ma multumeste foarte mult”, a explicat campioana. Si deputatul Ionel Agrigoroaiei are incredere in capacitatile lui Victor Ponta de a conduce Romania, spunand ca aceasta “are multe calitati si invata foarte repede”.

A.D.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i s-a întâmplat, de fapt, actorului
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i...
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital: “Eu, încercând să îmi dau seama dacă… “
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital:...
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste viața. "De atunci am luat-o de la zero"
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se află cea mai mare mină de aur. Este foarte populată, o mulțime de grupuri etnice trăiesc aici
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
×