Acasă » Știri » Știri interne » Primele imagini din dormitorul Oanei Zavoranu cu cei doi barbati din viata ei. Uite ce declaratii siropoase isi fac

Primele imagini din dormitorul Oanei Zavoranu cu cei doi barbati din viata ei. Uite ce declaratii siropoase isi fac

De: Cancan 29/09/2014 | 00:17

De cateva luni, Oana Zavoranu a pus pe jar inimile a doi barbati. Un Palestinian de 28 de ani si un antrenor de fitness de doar 22 fac cu randul in patul brunetei. Cei doi, insa, lupta pentru suprematia titlului de iubit oficial al lui Zavo.

Triunghiul amoros in care Oana Zavoranu a intrat de cateva luni ii pune pe jar pe cei doi pretendenti. Fiecare lupta sa castige sentimentele Oanei insa bruneta inca le imparte cu amandoi. Saptamana aceasta a fost randul lui Alexandru Ashraf Abu Amoud sa-i tina trenele iubitei sale la o sedinta foto.

Oana Zavoranu

Oana Zavoranu

Palestinianul in varsta de 28 de ani a petrecut mai bine de sase ore admirandu-si febletea in bataia bliturilor. N-a scapat-o nicio clipa din ochi iar mainile sale erau atrase ca un magnet de trupul lui Zavo.

Oana Zavoranu

Alex declara in editia trecuta cancan.ro ca deja a cerut-o de sotie pe Oana. Bruneta, insa, neaga ca i-ar fi spus vreun da vehement.

“ Ne cunoastem de cateva luni, suntem ok, suntem prieteni si vreau sa precizez ca nu sunt logodita. Dar ce simbolizeaza inelul. Este pur si simplu un cadou, nu simbolizeaza decat faptul ca i-a facut placere sa-mi faca acest cadou, nu inseamna ca sunt constransa de vreo maniera sau ca exista vreo promisiune de a trai pana la adanci batraneti.” a declarat Zavo in cadrul emisiunii Cancan.ro de la Romania tv.

Oana Zavoranu

Mai multe fotografii dovedesc insa ca Oana si Alex sunt foarte fericiti impreuna. El, dezbracat pe jumatate, la ea acasa, cu un tort in brate si cu buzele imperecheate.

“Cum te-a cucerit Alex? Pur si simplu cu naturaletea lui, e un om extrem de natural, este un barbat extraordinar de grijuliu, de protector, iti ofera acea siguranta de care ai nevoie ca fata. Si este foarte tandru, ceea ce isi doreste orice femeie.” a marturisit Oana.

Oana, alaturi de Alex
Oana, alaturi de Alex

Oana Zavoranu

Atat Alex cat si celalalt pretendent, Costin, stiu unul de celalalt. Surse din anturajul Oanei ne-au dezvaluit ca bruneta are parte de crize de gelozii din partea amandurora.

“Sunt curtata si de Costin, el este un barbat deosebit si foarte matur desi are doar 22 de ani, este extrem de matur si are un sarm si un farmec aparte. Ei sunt extrem de diferiti. Eu sunt foarte concentrata acum pe cariera, pe viata mea profesionala, pe revenirea mea si mai putin pe ceea ce inseamna viata sentimentala.”, a mai povestit Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu

Costin are doar 22 de ani, Oana 41, insa diferenta de varsta nu i-a impiedicat sa se indragosteasca. Costin Dumitru, antrenorul de fitness topit dupa Zavo, a acordat in exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro de la Romania tv un interviu in care isi exprima sentimentele profunde fata de bruneta mult mai coapta. Ba mai mult, ii transmite salutari si concurentului sau direct, Alex.

“Fluturasi in stomac au intervenit atunci cand ne-am vazut prima oara si am realizat ca este ceva. Credeam ca sunt intr-un vis in primele zile. Ulterior, dupa ce mi-am dat seama cum este ea cu adevarat si ca ceea ce se vede la televizor nu reflecta realitatea, ea este o femeie foarte calma, foarte iubitoare, grijulie… M-a facut sa ma simt foarte important de fiecare data cand a avut ocazia. Apoi am revenit usor cu picioarele pe pamant si am inceput sa ne tratam in mod egal. Adica sa uit ca Oana Zavoranu este un personaj monden si relatia noastra intima sa decurga normal.” a declarat tanarul iubit al Oanei.

Vedeta, alaturi de mai tanarul Costin
Vedeta, alaturi de mai tanarul Costin

Desi Zavo ar putea sa-i fie mama, cei 41 de ani ai Oanei n-au fost o problema pentru Costin. Doar celalalt pretendent al lui Zavo i-a cam dat planurile peste cap.

“Initial nu am acceptat situatia aceasta, dar datorita zodiei mele, sunt zodia leu si imi place sa lupt, Oana mi-a dat toate argumentele necesare ca sa pot accepta lupta. M-am spalat pe fata, m-am odihnit si dupa ce m-am trezit am zis stai asa ca lucrurile nu stau asa, trebuie sa aratam cu adevarat cum stau lucrurile si intr-un final va iesi bine totul.”
a marturisit Costin.

Oana Zavoranu

“In ciuda faptului ca are doar 22 de ani el este un leu adevarat, un barbat adevarat, si femeilor le plac barbatii adevarati care lupta si care nu se lasa invinsi.”, spune Zavo.

Desi Zavo si Alex si-au prezentat deja viitorii socrii, Costin inca n-a facut acest pas. Ba mai mult, Marioara s-a aratat revoltata cand a aflat ca in patul Oanei se mai afla un tinerel.

Oana Zavoranu

“Atunci cand vom simti cu adevarat si vom fi de acord sa aratam cu adevarat cum stau lucrurile, atunci se va lamuri toata lumea. Si vor ramane doar the lion and the queen (n.r. leul si regina).”, a declarat iubitul Oanei.

Valuri de mesaje siropoase au curs intre Oana si Costin pe paginile lor de socializare. Ba mai mult, s-a si filmat in ipostaze pline de romantism… in gluma, spune Costin.

Desi marturiseste ca face crize de gelozie din cauza celuilalt barbat din viata Oanei, Costin mai spune ca il respecta.

“Alex este pretendentul Oanei, il respect, nu vorbesc absolut nimic rau la adresa lui. In rest, suntem prieteni si putem da mana oricand.”, a declarat iubitul de 22 de ani al Oanei.

Oana Zavoranu

Daca Alex i-a oferit deja un inel Oanei, Costin castiga teren cu vorbe dulci. Faceti liniste, urmeaza un mesaj pe care si Mircea Radu ar fi vrut sa-l auda in emisiuniles sale cu indragostiti.

“As dori sa-i transmit Oanei ca in momentul de fata este cea mai importanta si cea mai speciala prezenta feminina din viata mea si voi face ca tot posibilul ca eu sa o fac fericita. Si sa nu uite ca o iubesc foarte tare chiar daca lumea va judeca lucrul acesta, noi doi stim ce este intre noi. Te iubesc, Oana!”, a spus Costin.

M.N.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...