Acasă » Știri » Știri interne » Il mai tii minte pe magicianul de Romanii au Talent? Ce s-a ales de el dupa ce a coborat de pe scena!

Il mai tii minte pe magicianul de Romanii au Talent? Ce s-a ales de el dupa ce a coborat de pe scena!

De: Cancan 12/10/2014 | 16:07
Il mai tii minte pe magicianul de Romanii au Talent? Ce s-a ales de el dupa ce a coborat de pe scena!

Iluzionistul Vlad Grigorescu a cunoscut celebritatea in urma cu doi ani, cand a venit pe scena de la “Romanii au talent”. O tara intreaga i-a urmarit trucurile, iar artistul a devenit din ce in ce mai apreciat.

Ce a fost la inceput o pasiune s-a transformat in “meseria” practicata de mentalistul Vlad Grigorescu, din care, o spune chiar el, castiga bine. Are spectacole peste spectacole, totul este interactiv si mereu studiaza si prezinta publicului trucuri noi.

A inceput de mic copil iar “harul” i-a fost inspirat de tatal sau. Chiar el recunoaste, pe blogul personal, ca totul i se trage de la…un nasture. “Cand eram mic, tata mi-a aratat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Stia si el un truc si voia sa ma tina ocupat. M-a tinut ocupat toata viata. Am studiat tot ce am prins despre aceasta arta, am invatat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopti citind despre magie” marturiseste Vlad Grigorescu.

vlad grigorescu-cubul

Artistul care a incantat milioane de spectatori a marturist, pentru “Cancan.ro”, ca el chiar crede in magie

“Pentru mine magia inseamnă mai mult decat trucuri. Ca si muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o forma de arta prin care se pot transmite mesaje si emotii. Magicianul nu trebuie sa fie cel care vine pe scena cu aroganta pentru ca el a invatat cateva trucuri ci trebuie sa fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfarsitul caruia, spectatorul sa fie mai „bogat”. Pana la urma… poate ca tata chiar este magician” a spus Vlad.

vlad grigorescu principal

“Magia e ca poezia”

Reporter: Poti sa-mi explici, in cateva cuvinte, ce te-a atras, de mic copil, pornind de la trucul cu nasturele, la “arta magiei” ?

Vlad: “Cand tata mi-a aratat cum nasturele dispare si apare in buzunarul meu am simtit magia momentului. Apoi mi-a explicat cum a facut si am realizat ca printr-un truc simplu dar inteligent poti transforma ceva banal in ceva foarte frumos. Magia e ca poezia. Cand compui doua propozitii, le formulezi astfel incat sa aiba acelasi numar de silabe si ultimele doua silabe sa semene si se creaza o rima. Evident, nu e suficient. Conteaza si ce propozitii compui si ce spun ele asa cum si la magie conteaza ce iluzii creezi si cum le prezinti. Eu cand am vazut trucul cu nasturele am realizat ca vreau sa compun magie pe care oamenii sa o traiasca asa cum am trait-o eu cand eram mic.”

grigorescu 3

 

Reporter: Care este senzatia sa controlezi multimea de la inaltimea scenei. Este vorba de un show interactiv, s-a intamplat sa primestii feedback negativ de la spectatorii cu care lucrezi?

Vlad: “Nu e un lucru deloc usor sa te prezinti in fata unui numar mare de oameni si sa ii tii atenti la tine o ora. Conteaza cum interactionezi cu ei si cred ca asta e ceva ce se invata doar in timp. La inceput mi se mai intampla si mie ca publicul sa fie mai reticent, dar in timp si ei au inceput sa inteleaga ce e magia si eu am invatat cum sa ii „manageriez”. Acum se intampla foarte rar sa am cate un spectator rau intentionat”.

“Am ajuns aici singur, fara pile, fara sustinere si fara bani”

Reporter: Care a fost cea mai mare realizare profesionala de pana acum? Dar cel mai mare esec?
 

Vlad: “Cea mai mare realizare e ca am reusit sa ajung aici singur, fara pile, fara sustinere, fara bani ci doar prin munca si pasiune. As putea considera esec faptul ca nu am reusit mai devreme”.

grigorescu paranormal

Reporter: Poti considera talentul tau, “arta magiei” o meserie? Adica, poti spune ca este principala ta sursa de venit, te poti intretine onorabil din spectacole?

Vlad: “Pentru mine da. Nu este usor dar eu sunt dedicat, o fac din suflet, muncesc mult dar nu simt si nu ma vad facand altceva”
 

Vezi aici prestatia uimitoare a mentalistului Trucul care le-a dat fiori tuturor. Ce a facut Vlad Grigorescu, mentalistul de la „Romanii au talent”, cu copilul sau nenascut

 

Reporter: Cat la suta este psihologie colectiva sau individuala din tehnicile unui “mentalist”. Este combinata cu flerul de a ghici caracteristicile unei persone care ar putea sa te ajute sa-ti faci numarul?
 

Vlad: “In ce facem noi combinam multe tehnici din multe domenii in functie de ce rezultat vrem sa obtinem. Nu e o reteta”.
 

Reporter: Cum ai evoluat dupa “Romanii au talent”,esti solicitat la petreceri private, la firme, ai spectacole regulate, ai colaborari permanente cu anumite institutii?

vlad grigorescu4

 

Vlad: “Da, la Romanii au Talent au vazut foarte multi oameni cine sunt si ce fac. De-asta am si mers in locul cu cea mai mare audienta. Sa arat ce pot. Lumea a vazut si intr-adevar sunt invitat sa fac spectacole la multe evenimente corporate, am salile pline la show-urile in cluburile din tara cand merg in turneu. Sunt companii care ma cheama la fiecare eveniment al lor si cluburi in care am facut intr-un singur an toate cele 6 show-uri le mele si asta e cel mai frumos compliment pe care il pot primi.”

Noi, mentalistii, indoim furculite normale…

Reporter: Care sunt onorariile tale de spectacol in functie de complexitatea acestuia ?
 

Vlad: “Tarifele difera in functie de show, data, ocazie, locatie si pentru cine fac show-ul. Poate o companie vrea sa folosim in show produsul lor sau sa transmit un mesaj anume prin ce fac. Asta implica timp mai mult, efort, cheltuieli si automat preturile pot creste.”
 

Reporter: Care e secretul “indoirii” unei furculite. E vorba cumva de un aliaj special al recuzitei?

Vlad: “Banuiesc ca s-ar putea face si asa dar de obicei, mentalistii folosesc furculite normale, din comert sau chiar, cum mi s-a intamplat mie, furculita adusa de un spectator de acasa.”
 

Reporter: Cum faci “imposibilul” sa devina posibil?

Vlad: “Prin compunerea unei poezii frumoase.”

grigorescu carti

Reporter: Mai exista “magie” in ziua de azi? Sau este doar in filme?
 

Vlad: “Magia este pretutindeni. Nu toti o vad in aceeasi masura, dar ea este acolo”.

Reporter: Ce planuri de viitor ti-ai facut, imediate sau pe termen lung?
 

Vlad: “Momentan pregatesc pentru 12 octombrie premiera spectacolului IMPOSIBIL cu care pornim in turneu prin cluburile din toata tara care ne invita sau cu care am mai colaborat. Planurile pentru viitorul indepartat se nunesc vise si le pastrez momentan pentru mine.”
 

sursa foto: www.vladgrigorescu.ro

CITESTE SI: Mentalistul de la „Romanii au talent” e deja vedeta! Vlad Grigorescu a avut propria emisiune TV si e preferatul lui Teo!

Mentalistul Vlad Grigorescu: „Il cunosc pe Cristian Gog, nu sunt un fan al stilului sau, dar ma bucur ca nu ne-a facut de ras la «Romanii au talent»”

 

M.Niculescu
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
La cât timp poți conduce, după ce ai băut. Cum faci ca să eviți orice risc
La cât timp poți conduce, după ce ai băut. Cum faci ca să eviți orice...
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...