Acasă » Știri » Știri interne » Nu o iarta! Vrea sa ia pielea de pe ea! Ii cere un miliard despagubire pentru ca l-a denigrat: “nu m-a dezvirginat!”

Nu o iarta! Vrea sa ia pielea de pe ea! Ii cere un miliard despagubire pentru ca l-a denigrat: “nu m-a dezvirginat!”

De: Cancan 15/12/2014 | 00:00

Merge pana in panzele albe ca s-o jupoaie pe Mariana Moculescu de un miliard de lei vechi. Mariana ar fi spus despre cantaret ca, pe cand avea 16 ani, a fost dezvirginata, legata de calorifer si batuta de acesta.

Mariana Moculescu

Scandalul amoros dintre cantaretul din reclama de la farmacie si Mariana Moculescu e departe sa se finalizeze pe cai amiabile. Cantaretul nu renunta la procesul pe care i l-a deschis Marianei si vrea sa obtina de la aceasta daune de un miliard de lei vechi. Saptamana aceasta a avut loc un nou termen la judecatoria sectorului 1, rezultatul fiind departe de finalizare intrucat n-ar exista suficiente probe.

“Au innebunit cu totii, ce-au? Sunt nebuni? Au nevoie de bani? Sa se duca sa munceasca! Nu sa calatoreasca prin Statele Unite. Sa se duca la munca. La munca! Sa munceasca sa castige un miliard! Nu sa-i ceara Marianei Moculescu un miliard. Nu-i este rusine? Barbat e asta? Si-asa a incurcat vietile altora. Sa-si bage mintile in cap sa-si vada de treaba lui, ca eu nu i-am gresit cu nimic. El a intrat intr-un con de umbra. Avea nevoie de un pic de iesire in fata, sa straluceasca din nou in lumina reflectoarelor, pentru ca inca o data vin si spun, la ora asta nu mai este la moda A… E… , nu se poarta Mirabela Dauer, nu se poarta Horia Moculescu. Se poarta Mariana Moculescu in continuare. Se poarta Fly Project, Puya si altii.”, declara Mariana cand a primit citatia de la tribunal.

Adrian Enache

Presupusa poveste de dragoste dintre cantaret si Mariana Moculescu ar fi inceput in adolescenta, cand amandoi cantau intr-o trupa. Amorul dintre ei s-ar fi transformat ulterior in scene sado-masochiste din cauza unui microfon si a geloziilor cantaretului. Mariana arunca insa aceasta poveste in gura fostului iubit, Cristi Marin.

Mariana Moculescu

“Am inteles de la ea ea ca era foarte gelos, a legat-o de un calorifer ca sa-i spuna de unde are cel de-al doilea microfon, n-a vrut sa-i spuna, apoi i-a spus, iar el a lovit-o. Cati ani avea cand a fost deflorata de cantaret, asa cum spui tu? 18 ani. Ea a mai declarat ca a fost Horia primul barbat, dar primul barbat a fost E…. Sa ma dea pe mine in judecata ca o sa-i dau cu plangerea peste fata. Mariana nu a declarat, eu am declarat primul acum nu stiu ce nu-i convine ca, la urma urmei, el isi face pub pe numele ei, pentru ca mariana e foarte cunoscuta, iar el e un neica nimeni.”, declara Cristi Marin.

Mariana Moculescu

“Nu m-a dezvirginat A… E…. Nicio problema. Ca mi-a dat cu microfonul in cap. Nu mi-a dat cu microfonul in cap. Ca el canta la microfonul meu cumparat din banii parintilor mei, nu i-ar fi rusine?! Aceasta catastrofa nu a fost primul barbat din viata mea. Aceasta catastrofa. Nu. Eu nu am fost indragostita de niciun A… E…. Cine este el pana la urma?! Nu poate sa-mi placa un taranus. In ochii mei era un taranus. Da, era imbracat intr-o pereche de pantaloni de stofa. Sare si piper se numea genul acela de stofa. Si era incaltat in tenisi. In ochii mei, el a ramas un taranus pana in ziua de astazi. Si sa nu uite ca am fost o singura data la el in vizita la el in casa si avea flori de plastic pe pereti, in cutii de fier forjat. Nu am de ce sa-i dau bani acestui individ. Cat o fi el de cantaret asa, dar si eu sunt Mariana Moculescu. Nu i-ar fi rusine? Imi face mie procese prin tribunale? Il sparg la nas cu procesele lui in tribunale cu tot. Nu i-am sifonat cu nimic imaginea. Nu i-am taiat nici penisul sau vreun testicul. Nu i-am taiat eu, da?”, a declarat furioasa, Mariana Moculescu.

Adrian Enache

Fostul sot al Corinei Enache n-ar fi depus nicio proba concreta in dosarul in care o acuza pe Mariana Moculescu de calomnie, bazandu-se doar pe citate din ziare. Scandalul dintre cei doi a fost mutat, intre timp, de la tribunalul bucuresti, la judecatoria sectorului 1, miliardul de lei vechi despagubire fiind departe de buzunarele cantaretului.

Adrian Enache

“ Nu vorbesc eu despre asa ceva. Menirea mea este pe scena, la concerte. Atat in tara, cat si in strainatate. Avocata mea stie absolut tot. Vorbesti cu ea si iti spune tot.”, spunea artistul dupa ce a deschis procesul.

Mariana a fost foarte afectata in urma deciziei fostului partener de pat sau doar de scena. Ba mai mult, ii reproseaza acestuia ca n-a intervenit niciodata in apararea ei in desele scandaluri cu Horia Moculescu.

Mariana Moculescu

“Nu inteleg de ce A… E… nu a facut in asa fel sa-i spuna lui Horia: „domnule Moculescu”, sau „maestre” sau cum voia sa-i spuna, „mai, dobitocule” putea sa-i si spuna, „de ce o faci pe Mariana prostituata? Tu stii ce facea Mariana la 16 ani? Canta! Era cantareata! Era intr-o trupa, Phoebus. Dar niciodata Adrian Enache nu a facut acest gest si asta mi se pare, iarasi, deosebit de grav.”, s-a mai plans Mariana Moculescu reporterilor emisiunii Cancan.ro

Mariana Moculescu a plecat de mai bine de un an sa-si caute de munca in occident. Mai intai in Austria, iar acum a ajuns in Germania. Tabloidele au scris in repetate randuri ca preocuparile sale ar avea legaturi stranse cu prostitutia. Cu toate astea, Mariana l-a mai acuzat pe cantaret ca a dus o viata amoroasa dubla iar vina o arunca in carca prezentatoarei tv care i-a devenit logodnica.

“Uitati-va la sotia lui, ce s-a intamplat cu ea. Ce i-a facut asta. Nu i-ar fi rusine obrazului? Vrea scandal? II dau eu lui scandal! Sa se uite ce sotie e lasat in urma lui! O intelectuala, Corina Enache! O femeie cu pregatire, care i-a daruit un copil superb. Nu i-ar fi rusine obrazului ala? Nu e bine sa fii amanta. Nu e bine sa distrugi casniciile oamenilor, da? E bine sa stai deoparte, dracului sa te ia, sa-ti tii p… la chiloti acolo bine. Mai ales daca te dai si vreo desteapta pe pamant. Stai dracului acolo in banca ta si lasa familia omului in pace. Daca-l vezi ca el e un prost si nu stie sa traiasca frumos si n-are intelepciune si n-are respect fata de familie si fata de Dumnezeu, fii tu desteapta, daca te dai desteapta, da? Amanta tot o scroafa ramane pana la urma, da? Din moment ce distrugi casnicia si iubirea adevarata. Esti o scroafa, nu esti nimic altceva!”, a mai declarat Mariana Moculescu.

Citeste si:

Mariana Moculescu a dat declaratii la Politia germana. Chestionata in amanunt despre partidele ei de sex!

M.N.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. E posibil să rămână la ea!
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se mai practică
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui...
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate fi uriaș. Un ou se vinde și cu 100 de lei, iar cererea este uriașă
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate...