Acasă » Showbiz » Showbiz intern » E primul ei interviu despre relatia cu Adrian Sirbu. Da cartile pe fata dupa ce s-a “rupt” de PROTV! Ce spune Andreea Liptak …

E primul ei interviu despre relatia cu Adrian Sirbu. Da cartile pe fata dupa ce s-a “rupt” de PROTV! Ce spune Andreea Liptak …

De: Cancan 09/12/2015 | 12:39
E primul ei interviu despre relatia cu Adrian Sirbu. Da cartile pe fata dupa ce s-a “rupt” de PROTV! Ce spune Andreea Liptak ...

Andreea Liptak (36 de ani)  a oferit un interviu spumos pentru CANCAN.ro despre cum s-a schimbat viata ei de cand a parasit Pro TV-ul, dar si cat de fericita este in prezent.

Andreea Liptak a lucrat in PRO TV inca din 1998, iar primii doi ani si jumatate a fost angajata la statia PROTV din Arad, care a fost si primul ei loc de munca. Mai tarziu a venit la Bucuresti, unde si-a cunoscut si actualul sot impreuna cu care are o afacere profitabila.

Andreea Liptak arata formidal la cativa ani dupa ce a parasit sitirile Pro TV
Andreea Liptak arata formidal la cativa ani dupa ce a parasit sitirile Pro TV

1.Cum s-a schimbat viata ta, de cand ai parasit Stirile Pro TV?

Decizia mea de a face o schimbare a avut efectul unui salt cuantic. Am creat o conjunctura noua care a fost ca o remisie spontana a vechilor mele moduri de a vedea, de a rationa si de a crede. Practic, in ultimii 3 ani, am parcurs un proces de rescriere a definitiilor mele de viata. Viata mea acum este intr-un echilibru perfect, are claritate, iar eu – un simt perfect a ceea ce inseamna sa existi fara constrangeri si fara rigorile unei rutine zilnice impuse.

Categoric aceasta transformare interioara, din radacini, a insemnat o iesire din zona de confort. Si cred ca am facut-o mai mult intuitiv, decat constienta fiind de ea. S-a intimplat pentru ca undeva, in interiorul meu, am stiut dintotdeauna ca ceea ce numim cu totii “destin” depinde in totalitate de nivelul nostru de constienta, de fapt. Cu alte cuvinte, viata mea s-a schimbat odata cu mine. In bine si total.

2.Te mai recunoaste lumea pe strada?

Da. Inca ma mai recunosc oamenii.

3.Ai fost intrebata vreodata de oamenii de pe strada de ce ai plecat de la stiri?
 

Mai rar. Mai des ma intreaba cand ma intorc. Ma dojenesc spunandu-mi ca i-am parasit pe ei, cand am parasit televiziunea.

4.Stiu ca ai o afacere cu o linie de cosmetice. Cat de bine te-ai obisnuit cu noul job ?

Nu este o afacere cu cosmetice. Reprezentam cea mai mare baza de date genetice in anti-aging din lume si cel mai mare board stiintific reunit vreodata intr-un proiect privat. Ar fi neverosimil ca peste 75 de oameni de stiinta si Dr. Ph.D., corifei ai ramurilor lor de cercetare, si mai mult de 30 de centre de cercetare si universitati de medicina din intreaga lume, implicate in acest proiect, sa se ocupe cu cosmetice. Noi aducem in lume un nou concept: longevitate. Pentru oamenii care doresc sa traiasca mult si sanatos si doresc sa recupereze sau sa-si pastreze starea de tinerete, personalizam terapii nutritionale si genetice.

Clientii nostri nu arata mai tineri pentru ca isi dau pe fata cu o crema mai buna. Astfel de idei au succes doar printre oamenii care isi mai fac cumparaturile crezand intr-o reclama la televizor. Noi facem cu un om o schimbare profunda de obisnuite, pe toate planurile existentei sale. Iar in spate stau peste 35 de ani de cercetari genetice si peste o jumatate de miliard de date si concluzii extrase din mostre de ADN.

5.In ultima perioada nu s-a mai stiut nimic despre tine, ce ai mai facut in tot acest timp?

M-am implicat in activitati care probabil pentru marea majoritate nu sunt foarte interesante sau savuroase: lucrez cu oameni care cred ca pot schimba lumea in mai bine, investesc in cursuri care ma ajuta sa ma dezvolt si sa invat lucruri noi, calatoresc..In general, petrec enorm de mult timp cu oameni care-mi plac, care contribuie la evolutia mea si carora le pot fi si eu de folos. Am astazi marea libertate de a alege cu cine imi petrec timpul.

6.Cat de profitabila este afacerea in care te-ai implicat?

Acest proiect este unul atipic. Este mai degraba o scoala de dezvoltare personala, deghizata intr-o afacere. Raspunsul e prin urmare, simplu: pe cat de mult devii, pe atat de mult te poti bucura de rezultate. Este un business cu un puternic continut de leadership.

Aici oamenii te urmeaza daca simt ca esti un model real pentru ei, nu pentru ca le-ai impus niste sarcini dintr-o pozitie manageriala. Aici nu ceri respect, il castigi, picatura cu picatura, zi de zi, prin ceea ce esti. De aceea, aceasta “afacere” iti cere, indirect, sa devii un om mai bun si cum putini sunt dispusi sa renunte la ego pentru asta, nu e pentru toata lumea.

7.Iti este dor de viata de persoana publica?

Nu. Faptul ca cineva ma recunoaste pe strada, pentru ca prezentam stiri la televizor, nu poate egala faptul ca cineva astazi isi schimba destinul datorita mie, fara ca macar sa stie cine sunt.

8.Vei mai prezenta vreodata stiri?

Nu foarte curand. Nu sunt pe acelasi nivel de rezonanta cu mesajul actual al mass-media din Romania. Am un set de valori diferit. Nu “mai bun” sau “mai rau”. Diferit. As fi ca un ghimpe in coasta pentru un producator care ar vrea sa-i prezint eu stirile. Eu si mass-media actuala ne bazam actiunile pe sisteme opuse de credinta, care daca s-ar intalni ar fi ca doua dogme care se rastesc puternic una la alta. Desigur, este mult mai usor sa te lasi amuzat de emisiunile de televiziune, decat sa participi la propria realitate. Iar eu cumva am coborat din ecran, ca sa le sting oamenilor televizorul si sa-i ajut sa priveasca mai mult in ei insisi. Poate parea povestea lupului moralist, dar cine sa o faca mai bine daca nu cumva un om care a stat si in fata si in spatele micului ecran?

9.Iti este dor de televiune?

De forta ei creatoare, da.

10.Ce parere ai despre tot ce se intampla in PROTV?

Ar fi incorect sa-mi dau cu parerea de pe margine. Cred ca orice punct de cotitura este o oportunitate pentru o versiune mai buna. O pasare Phoenix.

11.In ce relatie ai ramas cu Adrian Sarbu si ce parere ai despre situatia neplacuta in care este?

Timp de 15 ani am avut o relatie pur profesionala cu Dl. Adrian Sarbu, bazata pe respect reciproc. Iar aceasta relatie patron-angajat, s-a incheiat atunci cand eu am plecat din PRO TV. Nu ar fi nimic de adaugat. Sau poate totusi un principiu dupa care eu ma ghidez, si anume acela ca atunci cand analizez o persoana, am un singur filtru prin care trec informatia: calitatea relatiei mele personale, directe, cu acel om. Din punct de vedere profesional, am avut o relatie impecabila cu Dl. Sarbu.

12.Cum se desfasoara o zi din viata ta?

Am obiceiul sa ma trezesc dimineata devreme, imi prepar un smoothie si citesc pana se trezesc fetele. Apoi le pregatim pentru scoala si dupa ce pleaca, petrec aproximativ o ora – o ora si jumatate doar cu mine, pana cand se intoarce Razvan. Alte 2-3 ore le petrecem cu partenerii nostri de business, analizam indicatorii financiari ai afacerii in celalalte tari in care ne-am dezvoltat, vorbim pe Skype cu prietenii nostri de pe alte continente, daca ne potrivim cu fusul orar si apoi, cand copiii se intorc de la scoala, petrecem impreuna timp de calitate. Uneori mai am program seara sau in week-end, cand sunt invitata sa vorbesc in diverse evenimente de business sau de dezvoltare personala. Cam atat. Nu traiesc foarte planificat, de pilda nu am decis care va fi urmatoarea calatorie. Sunt mai degraba un om al prezentului. Am descoperit cu stupoare ca, a trai in prezent, presupune mult mai disciplina decat ai avea nevoie ca sa-ti programezi viitorul. Asa ca, a nu trai de la “un plan” la “urmatorul plan”, este un exercitiu provocator, care ma tine ocupata. 

13.Care este cel mai frumos cadou pe care sotul tau ti l-a facut?

Propria sa loialitate. Si onoarea.

14.Unde planuiesti sa faci sarbatorile?

Nu stiu.

15.Care este idealul tau in viata?

S-a intamplat deja, de mai multe ori. Este tot ceea ce am creat pana acum. Tot ceea ce am realizat a fost exact pe masura putintei mele, de fiecare data. Daca in urma mea ramane o lume mai buna, acesta este un motiv bun ca sa savurez fiecare etapa a evolutiei personale.

Larisa Ciuta

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...