Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 12 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 12/05/2016 | 07:36
HOROSCOP 12 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Este posibil să ai o stare de agitaţie nejustificată de vreun factor extern. Încearcă să interacţionezi cât mai puţin cu persoanele care şi-ar putea amplifica starea şi mergi la sală după serviciu. Sunt multe de făcut la muncă aşa că cel mai bine ar fi să rămâi activ în ceea ce ai de rezolvat pentru a nu resimţi nicio tensiune la sfârşitul zilei. Apar mici probleme financiare din cauza faptului că ai cheltuit puţin nechibzuit în ultima vreme. Şi au mai rămas şi facturi restante de achitat.  

Taur
Deşi te caracterizează o rezistenţă proverbială pentru Tauri, ar fi indicat să găseşti şi momente de respiro pentru a nu crea dezechilibre în organismul tău. Este o zi plină la serviciu iar din cauza asta atmosfera poate fi foarte încărcată. Încearcă să eviţi să ai o atitudine ofensivă faţă de colegi şi să ţii cont de faptul că vorba dulce mult aduce. Agitaţia îţi provoacă în general un disconfort dar, cum azi nu poţi evita asta la locul de muncă, retrage-te în biroul tău şi vei fi mult mai eficient.   

Gemeni
Este foarte posibil să te trezeşti cu sentimentul că vrei să schimbi ceva în viaţa ta. Dacă îţi urmăreşti instinctul poţi afla şi ce fel de schimbări îţi doreşti. Fă un plan şi construieşte-l pas cu pas. Astăzi pot apărea ceva schimbări la locul de muncă dar nu te vizează în mod direct. Păstrează o atitudine diplomată şi flexibilă şi vei apreciat. Ar fi indicat să-ţi conservi energia şi să nu laşi starea de nelinişte şi agitaţie să te copleşească. Fii eficient dar ia-ţi şi mici pauze de relaxare.

Rac
Este posibil să ai un sentiment de nesiguranţă în ceea ce priveşte serviciul tău dar, dacă vei fi organizat nu vei avea nicio problemă în acest sens. Se recomandă mai multă atenţie la acte. Un curs nou îţi poate aduce informaţii utile pe care le poţi implementa cu succes în munca pe care o faci iar asta îţi poate aduce chiar avansare. În a doua parte a zilei ar fi indicat să-ţi îndrepţi atenţia în egală măsură asupra profesiei dar şi asupra familiei. Sunt anumite treburi casnice care nu suportă amânare.  

Leu
Încearcă să eviţi traficul de la orele dimineţii fiindcă ai tendinţa de a fi cam agresiv astăzi. Mai bine îţi consumi energia la sala de fitness. Ţi-ai propus să pleci undeva? Dacă nu, poţi începe să-ţi faci bagajele fiindcă e posibil să călătoreşti fie în interes de serviciu fie într-o vacanţă scurtă în care îţi vizitezi prieteni pe care nu i-ai văzut de mult sau rudele. Spre seară, astrele îţi oferă posibilitatea să te implici în activităţi de grup care au legătură cu domeniul educaţional.

Fecioară
E posibil să-ţi faci planuri de viitor care includ chiar şi schimbarea locuintei. Fă-ţi planul cu atenţie şi, în acelaşi timp, şi ordine în puşculiţă fiindcă apar cheltuieli neprevăzute. Încearcă să nu-ţi pierzi controlul care te caracterizează atât de bine când vine vorba de bani şi să cheltui mai mult decât ai. Plăteşte mai întâi facturile. Fii atent la sănătatea ta, ar fi indicat să nu forţezi nota la serviciu. Nu te încărca cu sarcini care nu sunt în fişa postului şi nu face treaba în locul colegilor.

Balanţă
Entuziasmul tău nu este în concordanţă cu energia fizică de care dispui astăzi. Încearcă să nu te expui unor eforturi prea mari. E important să ai răbdare şi calm. Ai sentimentul că cei din jurul tău nu te plac însă este doar o percepţie greşită. Comportă-te firesc şi ei vor răspunde în aceiaşi manieră. E posibil să cunoşti o persoană care te atrage din punct de vedere intelectual şi cu care te poţi conversa pe subiecte profunde cum ar fi cele ce ţin de domeniul spiritual şi filosofie de viaţă.

Scorpion
Este o perioadă foarte încărcată în plan profesional şi cu multe proiecte de viitor de aplicat. Atenţia distributivă este indicată mai ales în ceea ce priveşte întocmirea şi semnarea actelor. Prea multă muncă şi stres ar putea să te afecteze. Încearcă să te menajezi şi să stabileşti priorităţile şi la serviciu şi acasă. Spre seară, vei simţi nevoia dar vei şi fi pus în situaţia de a fi alături şi de a-ţi sprijini familia. Partea bună este aceea că te vei descurca pâna la urmă în stilul-ţi caracteristic.

Săgetător
Rămâi cât mai mult în contact cu realitatea şi fii mai atent la informaţiile pe care le primeşti pentru a evita să le transmiţi eronat mai departe. Încearcă să acorzi mai multa atenţie sarcinilor de serviciu pentru că astfel poţi evita un eventual conflict cu colegii sau apariţia unor situatii tensionate. Ar fi indicat, de asemenea, să acorzi mai multă atenţie stării generale de sănătate. Este momentul potrivit să faci acel abonament la sală şi să schimbi sau să diversifici un pic meniul zilnic.

Capricorn
Viaţa ta este împărţită mai tot timpul între profesie şi familie. Competiţia dintre ele te-a epuizat aşa că ar fi indicat astăzi să dai prioritate doar uneia dintre ele. Ai luat cumva în considerare până acum ideea de a lucra şi de acasă? Este posibil ca cei din familie să-ţi reproşeze absenţele îndelungate. Încearcă să te detaşezi un pic de problemele de la serviciu fiindcă doar dacă sunt urgente merită să-ţi consume energia. Altfel, partenerul şi familia au şi ei nevoie de această energie.

Vărsător
Te detaşezi de problemele cotidiene şi te implici cu mult aplomb în proiectele profesionale. Ai fi capabil să te încui în birou chiar şi în weekend. Eşti foarte comunicativ şi poţi acumula uşor dar şi transmite la fel de uşor o gramadă de informaţii. Eşti un liant excelent între colegii tăi dar şi între ei şi sefi. Tu nu stai deloc rău la capitolul sănătate dar un prieten ar putea avea ceva probleme şi este foarte posibil să-ţi solicite ajutorul. Ar fi un gest de apreciat din partea ta.   

Peşti
Este posibil să întâmpini ceva probleme în domeniul financiar şi ar fi indicat să încerci să fii restrictiv şi mult mai atent la cheltuieli. Nu este un moment bun de renegociere a salariului. Evită pe cât posibil întâlnirile care se pot finaliza prin semnarea unui contract. Nu este o perioadă favorabilă şi poţi pierde din vedere aspecte importante. Relaţiile sunt supuse unui test pe care îl treci cu brio doar dacă ţii cont de nevoile ambelor părţi implicate. Este momentul să fii deschis şi cooperant.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE impresionante
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Telefonul te înregistrează tot timpul. Trucul prin care scapi de supraveghere
Telefonul te înregistrează tot timpul. Trucul prin care scapi de supraveghere
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...