Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 1 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 01/06/2016 | 07:49
HOROSCOP 1 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).
 

Berbec

Nu faptul că noile proiecte îţi solicită mai multă precizie îţi crează probleme ci tendinţa ta de a gândi şi vedea totul prea în detaliu. Dacă ai o problemă de sănătate mai delicată, astrele favorizează în această săptămână găsirea unui leac. Ar fi indicat să consulţi un medic. Imaginaţia te va duce într-o lume în care nu există limite sau restricţii. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru a începe cursuri de perfecţionare, workshopuri de dezvoltare personală sau chiar pentru a-ţi căuta un alt job.

Taur

E un moment potrivit să renunţi la vechi obiceiuri sau credinţe fiindcă viaţa ta se poate schimba astfel în bine. Este o săptămână foarte norocoasă în care poţi semna un contract avantajos sau poţi rezolva probleme de ordin financiar. Măcar o dată pe lună dedică-ţi o oră pentru a vizualiza cum ar fi viaţa ta dacă ai face schimbările dorite şi pe care nu ai curajul să le faci. Dacă faci doi paşi în spate şi priveşti cât mai obiectiv situaţia vei vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă.  

Gemeni

Fii realist şi focusează-te spre viitor fiindcă e posibil să fii copleşit de amintiri sau probleme din trecut. Nu aştepta să-ţi acopere altcineva nevoile, pe cele emoţionale în particular, s-ar putea să aştepţi mult şi bine. Tu eşti cel care le poate rezolva. Dacă vei fi mult mai atent şi mai focusat pe ceea ce ai de făcut la birou e posibil să câstigi clienţi noi şi chiar laudele şefilor. E un moment potrivit să te gândeşti la orientarea ta profesională. Experimentează ce nu ai încercat până acum.

Rac

Te simţi frustrat de modul în care s-au mişcat lucrurile în ultimul timp. Poate e momentul să faci o schimbare şi să spui da destinului. Pot apărea oportunităţi dar fii atent să nu fi tu cel care le blochează. Dacă simţi că nu te mai regăseşti în ceea ce faci sau că nu eşti suficient de apreciat la locul de muncă e momentul potrivit să faci o schimbare. Eşti blocat într-o situaţie din trecut care încă te deranjeaza şi cel mai indicat ar fi să te întrebi de ce, să răspunzi şi să treci peste.   

Leu

Ai o dispoziţie romantică şi uşor melancolică. Nu te aştepta însă să întâlneşti partenerul visurilor tale. Mai bine te focusezi pe ceea ce faci. Poate ar fi bine astăzi să acorzi mai multă atenţie situaţiei tale financiare şi înainte de a merge la cumpărături să plăteşti totuşi facturile scadente. După o perioadă agitată este momentul să fii mai indulgent cu tine şi cu sănătatea ta. Bucură-te mai mult de viaţă. Dacă eşti mulţumit de ceea ce ai făcut, bucură-te acum de rezultatele muncii tale.

Fecioară

Cineva te poate descuraja în legătura cu proiectele tale. Întrebarea este: abandonezi şi trăieşti cu acest regret sau alegi să-ţi atingi obiectivul? Pot apărea mici tensiuni fiindcă partenerul sau părinţii încearcă să te forţeze să adopţi un comportament care ţie îţi displace enorm. E o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Pune la bătaie toate calităţile pentru a obţine cel mai bun preţ. Resimţi puternic stresul acumulat la muncă aşa că e important să acorzi mai multă atenţie sănătăţii.  

Balanţă

Este posibil să apară ceva perturbari în armonia ultimelor zile. De exemplu, nevoile tale nu se mai potrivesc cu cele ale partenerului. Griji minore în legătura cu viitorul îţi pot afecta bunadispoziţie. Cel mai bine ar fi să încerci să identifici dacă întradevar acestea au o bază reală şi chiar sunt justificate. Te simţi slăbit fiindcă agitaţia din ultimele zile îşi spune cuvântul. E însă o stare trecătoare care ţine mai mult de psihic. Poate că ar trebui să-ţi organizezi o miniexcursie pentru weekend.

Scorpion

Deşi nu eşti în cea mai bună formă sau nu ai cea mai bună zi vei vedea că o atitudine pozitivă şi un zâmbet sincer îţi poate deschide multe uşi. Este un moment potrivit să-ţi extinzi afacerea sau să o îmbunătăţeşti şi să eficientizezi metodele prin care vrei să-ţi măreşti bugetul. Poţi fi vulnerabil azi şi nu prea suporţi violenţa verbală. Încearcă să te detaşezi şi să nu participi la discuţiile contradictorii. Un plan bine conceput şi un curs de perfecţionare te pot propulsa considerabil în cariera.

Săgetător

Nevoia de confort şi de mici plăceri ale vieţii este posibil să-ţi blocheze orice inţiativă. Fii mai eficient la muncă pentru a-ţi satisface aceste nevoi spre seară. Anumite planuri îţi pot fi date peste cap din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Simţi că nu mai ai deloc timp pentru tine. Poate e un moment potrivit pentru a restabili anumite priorităţi. Eşti rezervat şi prea modest, lucru care nu te caracterizează. Colegii sunt puţin derutaţi fiindcă se obişnuiseră cu entuziasmul şi optimismul tău.  

Capricorn

Dacă plănuieşti să semnezi un contract, să faci o investiţie sau să demarezi un proiect ar fi indicat să amâni câteva zile. E posibil să nu ai cea mai liniştită zi din săptămână. Vei simţi acut constrângerile din partea familiei ale cărei doleanţe pot fi însă justificate. E o zi potrivită pentru a-ţi stabili atât obiective profesionale cât şi personale fiindcă vor fi susţinute de eficienţa de care dai dovadă. Te poţi simţi puţin frustrat însă, dacă depăşeşti această stare, vei avea rezultate excelente.

Vărsător

Încearcă să schimbi abordarea atunci când vorbeşti cu colegii tăi. Intenţiile tale pot fi bune însă nu toată lumea apreciază sfaturile. E momentul să te implici în proiecte în care oamenii au aceleaşi viziuni şi sunt la fel de inovativi. Dacă te-ai simţit constrâns din punct de vedere financiar e o zi favorabilă pentru a găsi soluţii şi pentru a te responsabiliza din acest punct de vedere. Sinceritatea e una din metodele prin care poţi clarifica lucrurile mai ales dacă partenerul nu îşi găseşte cuvintele.

Peşti

Ar fi interesant dacă ai extinde filozofia de viaţă de la teorie la practică şi ai încerca să o transformi în ceva concret. Ai putea fi pus în situaţia de a alege dacă să te implici sau nu într-o relaţie. Nu lăsa demonii trecutului să te domine, fii curajos şi ia o decizie. Încearcă să fii mai implicat în ceea ce faci şi mult mai activ fiindcă e un moment favorabil pentru o promovare. E posibil să ai anumite probleme de sănătate şi în acest caz ar trebui să te foloseşti mai mult de voinţă şi curaj.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce au descoperit doi părinți în camera fiicei lor, după ce micuța s-a plâns că are un monstru în dulap. „A fost un coșmar”
Ce au descoperit doi părinți în camera fiicei lor, după ce micuța s-a plâns că...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Europa, tot mai săracă față de SUA
Europa, tot mai săracă față de SUA
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...