Acasă » Horoscop » HOROSCOP 13 IUNIE. Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de luni

HOROSCOP 13 IUNIE. Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de luni

De: Cancan 13/06/2016 | 08:38
HOROSCOP 13 IUNIE. Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de luni

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Atenţie, veştile de departe nu sunt bune azi, iar contactele cu alte ţări sau localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente. Vestea care ajunge azi la tine te cam întristează, deoarece are la baza un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile. Nu încerca să preiei pe umerii tăi grijile altora, nu ai nevoie de aşa ceva. Pentru a te proteja, uneori chiar este bine să pui o platoşa de siguranţă între tine şi ceilalţi.

Taur – Ar fi păcat să laşi ziua să treacă fără a face ceva util pe parcurs, pentru că ar trebui să-ţi iasă toate ca unse, mult mai repede decât în alte zile. Familia te înconjoară cu caldură şi încredere, aşteptând de la tine un anumit gest. Trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să dai startul unei acţiuni! Dacă treci printr-un moment mai sensibil în iubire, trebuie să dai dovadă de imensă toleranţă. Lasă deoparte reproşurile şi fii mai profund.

Gemeni – Profită de faptul că un lucru nu mai înaintează deloc, deoarece este un semn că mai bine laşi totul baltă şi nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor. Trebuie să recunoşti că nu ai de unde să le ştii pe toate, de aceea există atâtea profesiuni şi meserii, la care poţi să apelezi la nevoie. Se poate naşte o nouă dorinţă în inima ta şi pui mult suflet în împlinirea ei. Dacă aduni alături de tine şi un grup numeros de susţinere, succesul este garantat.
Rac – Astăzi poţi fi liantul întregii familii, pentru că prin tonul tău amabil şi împăciuitor, poţi dezamorsa chiar şi cele mai aprinse conflicte dintre voi.  Dacă faci parte dintr-un colectiv care vâsleşte umăr la umăr pentru acelaşi rezultat, vă stimulaţi perfect. Separat, nu ar fi mers la fel de bine. Planul financiar cunoaşte o ameliorare binefăcătoare, de parcă ai scăpa de o mare povară! Poate apare o sumă de bani exact când aveai nevoie de ea.
Leu – Bucuria cu care te privesc ceilalţi şi stimulentele care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitivă de care ai nevoie pentru a reuşi azi! Dacă vezi că apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău să asculţi părerile celor din jur care te încurajează să schimbi direcţia! Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o decizi azi, pentru ca este posibil să nu iei cea mai înţeleaptă decizie. Nu te grăbi şi gândeşte de două ori!
Fecioară – Chiar dacă vezi că un vis în care ai investit energie se duce de râpă şi este normal să fii încercat de regrete, nu este aşa de grav, ci doar un impas trecător! Daca azi lucrezi într-o atmosferă destinsă, luminoasă şi distractivă, va fi în beneficiul rezultatelor finale şi va sta la baza unui real succes! Dacă pleci astăzi la un drum, asigură-te că toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, ca sa nu te trezeşti în vreo incapacitate de plată!
Balanţă – Eşti în faţa unui sens nou, interesant şi stimulativ şi de abia aştepţi să dai startul ca să ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede! Atâta timp cât crezi cu tărie în şansele tale, nimic nu te poate opri. Vei descoperi de fiecare dată resursele necesare pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Dacă vezi că astăzi ţi se răspunde de fiecare dată monosilabic şi răutacios, ignoră astfel de oameni, altfel îţi vor strica şi ţie tot cheful.
Scorpion – Tristeţea s-a infiltrat în sufletul tău din cauza unor animozităţi apărute în cuplu. Persoana iubită nu este pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Fii conştient că lucrurile bune sunt cele care se clădesc lent, tocmai de aceea fă paşi mici, dar siguri către rezultatele pe care ţi le doreşti! Preţul ce ţi se cere plătit azi este mai mare decât profitul ce ar putea ieşi, de aceea cântăreşte cu atenţie dacă merită sau nu să te arunci înainte.
Săgetător – Atitudinea ostilă cu care te tratează unii te deranjează profund, ba chiar te jigneşte, pentru că nu meriţi tu asemenea comportament nepoliticos. Ai câteva plăţi majore pe listă, facturi cu multe cifre, care ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu azi. Nu amâna, îţi va fi mai greu pe viitor! Nu te împovăra cu un balast negativ şi fugi de cei care se plâng întruna, pentru că astăzi eşti ca un burete care absoarbe toate emoţiile negative!
Capricorn – Planul la care munceşti de atâta vreme începe să şchiopăteze, semn că nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcţie. Ofertele care ţi se fac sună bine, nu le lăsa să aştepte, norocul nu stă pe loc. Dacă tu nu pui mâna pe şansă imediat, apare altul care este mai iute! Se resimte azi un spirit de competiţie cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci să te stimuleze să îţi arăţi valoarea şi superioritatea.
Vărsător – Prima parte a zilei este posibil să te ţină preocupat cu chestiuni băneşti, de aceea n-ar strica să faci o mai bună planificare a bugetului personal. Nu ai de unde să le ştii pe toate, deci lasă jena la o parte şi cheamă alături de tine pe cel care te poate scoate foarte uşor dintr-un impas mare! Stabileşte-ţi întâlnirile importante mai spre sfârşitul zilei, când mentalul tău va fi mai vivace, putând face faţă multitudinilor de contacte sociale.
Peşti – Munceşti mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotaşilor care-ţi pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici. Dai randament azi dacă ai pe cineva alături cu care să discuţi şi să te sfătuieşti în permanenţă, iar suportul celor care ţin la tine contează enorm! Dacă nu faci o schimbare voită, se vor ivi atât de multe piedici, încât vei fi obligat de împrejurări să o faci oricum! Pune în balanţă cum este mai bine.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Iluzie optică virală | Găsiți iepurașul de Paște ascuns în această fotografie!
Iluzie optică virală | Găsiți iepurașul de Paște ascuns în această fotografie!
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Ronald Gavril, GOL în pat lângă ea: „Viața se trăiește”! Reacția Anamariei Prodan când a văzut
Ronald Gavril, GOL în pat lângă ea: „Viața se trăiește”! Reacția Anamariei Prodan când a...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
SE FACE FRIG în România. ANM a făcut anunțul chiar acum: Diferență semnificativă
SE FACE FRIG în România. ANM a făcut anunțul chiar acum: Diferență semnificativă
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Simona Gherghe a lăsat televiziunea şi pune familia pe primul loc. Anunţ pe Facebook
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja...
Dușmani din cauza moștenirii. Copiii lui Adrian Păunescu se ceartă pe avere
Dușmani din cauza moștenirii. Copiii lui Adrian Păunescu se ceartă pe avere
Surpriză! Pe ce dată va fi PAȘTELE ortodox în 2025. Foarte rar se întâmplă acest lucru
Surpriză! Pe ce dată va fi PAȘTELE ortodox în 2025. Foarte rar se întâmplă acest...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să își cunoască frații vitregi: „Acești copii nu au nicio vină, trebuie să stea împreună”
Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să își cunoască frații vitregi: „Acești copii nu au nicio...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...