Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 17 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 17/06/2016 | 07:45
HOROSCOP 17 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta


Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Nu tot ceea ce zboară se mănâncă, aşa că fii astăzi cu băgare de seamă la toate informaţiile ce vin către tine! Există posibilitatea ca cineva să te dezinformeze, să te păcălească sau să îţi dea informaţii greşite! Pune în dubiu, cântăreşte de doua ori înainte de a lua o decizie şi cercetează dacă ceea ce auzi este aşa sau nu. Chiar dacă unele proiecte se amână este spre binele tău final, deci nu lua nimic în tragic şi nu te pripi!

Taur – O persoană cu care credeai că ţi-ai închis conturile în trecut încă este agăţată de tine sau nu îţi dă pace. În loc să o eviţi sau să te ascunzi de ea, este indicat să o înfrunţi deschis şi să vă lămuriţi problemele odată pentru totdeauna! Priveşte cu maturitate, cu responsabilitate şi cu asumare acţiunile îndepărtate pentru a putea merge înainte cu seninătate şi pentru a te putea elibera de corzile ce vă leagă!

Gemeni – Paşii făcuţi de curând către o relaţie încep să se concretizeze din ce în ce mai mult! Deschide-te către persoana iubită şi nu îţi fie frică să iubeşti! Totul se va desfăşura în paşi mici şi siguri, dar care îţi vor aduce mulţumire în suflet! Aripile pe care le prinzi îţi vor creşte şi elanul cu care te implici în proiecte sau în activităţile de la locul de muncă. Priveşte totul ca pe o nouă oportunitate şi ca pe un nou început!

Rac – Îţi doreşti mult să pleci într-o călatorie, dar se pare că se tot iveşte câte ceva, că există amânări sau piedici din cauza responsabilităţilor sau a unei persoane! Nu renunţa la visul tău şi fă în aşa fel încât să echilibrezi balanţa! Chiar dacă este o zi în care există tensiuni interioare, lasă-le să iasă la suprafaţă şi nu ţine emoţiile puternice în interiorul tău! Acolo unde este cazul, copiii aduc veşti bune sau îţi fac o surpriză minunată ce te va lua prin surprindere!

Leu – Unele proiecte pe care le-ai început cu puţin timp în urmă dau semne că stagnează! Nu o lua ca pe o înfrângere sau ca pe o dezamăgire şi fii cu băgare de seamă la toţi paşii pe care i-ai făcut până în prezent. Vei descoperi o verigă lipsă care odată înlocuită va face lumină în buna desfăşurare a lucrurilor! Apelează la capacităţile tale de lider pentru a îi coordona şi motiva şi pe cei cu care lucrezi! Veştile bune vin de la o persoană pe care ai ignorat-o sau pe care ai subestimat-o!

Fecioară – Astăzi eşti mai melancolic şi mai axat pe situaţii sau persoane din trecutul tău. Amintiri plăcute reînvie în mintea şi în sufletul tău, iar comparaţia cu prezentul este inevitabilă. Lasă să se decanteze ceea ce simţi, dar concentrează-te şi pe ceea ce urmează să fie în viaţa ta! Ţine cont de greşelile pe care le-ai făcut cândva şi trage o concluzie importantă! Nu neglija persoanele importante din viaţa ta şi lasă-le să îţi fie de ajutor sau sfătuieşte-te cu ele!

Balanţă – Dorul de cineva care a însemnat mult pentru tine îşi spune astăzi cuvântul, iar noi emoţii te năpădesc! Poate nu este timpul pierdut pentru a te deschide către acea persoană şi a-i mărturisi ceea ce simţi! O prietenie poate fi înnodată dacă se renunţă la orgoliu, la încăpăţânare sau dacă lecţiile au fost învăţate de ambele părti! Nu impune limite şi nu acţiona sub impulsul prejudecăţilor, poţi ajunge la regrete şi la păreri de rău!

Scorpion – Astăzi dorinţele tale pot deveni realitate dacă îţi dai voie să crezi cu tărie că totul este posibil! Detaşează-te de barierele mentale pe care singur ţi le-ai creat şi adoptă o nouă atitudine vis a vis de viaţă şi de fericirea proprie! Lasă-i pe cei dragi ţie să ştie ceea ce simţi şi să se apropie de sufletul tău. Spre seară, o plimbare în aer liber te poate ajuta să te detaşezi de muncă şi responsabilităţile cotidiene!

Săgetător – În ultimul timp ţi se pare că munca pe care o depui este mai uşoară sau că poţi ajunge mai repede la unele ţeluri pe care ţi le-ai propus. Identifică atitudinea sau starea de spirit care au condus la aceste aspecte şi menţine continuitatea în ceea ce faci. Este o zi bună pentru introspecţie şi pentru accesarea unor informaţii interioare de valoare! De tine depinde de sensul pe care îl vei da lor de-acum înainte!

Capricorn – Nu încerca să îţi impui punctul de vedere astăzi, deoarece s-ar putea ca cei din jur să se simtă ofensaţi sau să se întoarcă împotriva ta! Explică cu tact ceea ce doreşti să se întâmple şi încearcă să faci echipă cu cei cu care lucrezi! Pot apărea cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut, ceea ce îţi creează unele frustrări, dar nu te lăsa copleşit! Ceea ce pierzi azi va fi pus în curând la loc printr-o oportunitate ce va veni către tine cât de curând!

Vărsător – Astăzi pot exista controverse între tine şi persoana iubită. Îţi doreşti libertate în unele privinţe, iar limitele impuse te ambiţionează să procedezi tocmai invers decât ţi se cere! Pentru serenitatea voastră şi pentru buna desfăşurare a lucrurilor, încearcă să rezolvaţi problemele înainte de venirea serii. Dacă eşti deschis şi sincer, mai mult ca sigur că interlocutorul îţi va înţelege starea de spirit!

Peşti –  Pot apărea situaţii neprevăzute la serviciu sau în planurile pe care ţi le-ai făcut! Nu te necăji, orice rău este spre bine, iar toate se întâmplă cu un motiv anume! Menţine-ţi focusul pe familie, pe cei dragi şi pe cămin, deoarece sentimentele de căldură, de dragoste şi de intimitate de care ai nevoie în acest moment vin din această zonă! Spre seară, dă o raită prin magazinele preferate, ai putea să găseşti ceea ce îţi doreai demult la un preţ foarte mic!  

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la un pas să-și piardă viața:
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...