Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 IUNIE. Leii trebuie să aibă, în această duminică, mare grijă la…

HOROSCOP 19 IUNIE. Leii trebuie să aibă, în această duminică, mare grijă la…

De: Cancan 19/06/2016 | 09:25
HOROSCOP 19 IUNIE. Leii trebuie să aibă, în această duminică, mare grijă la...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Îndreaptă-ţi toată energia de care dispui către ceva constructiv şi nu te certa cu cei dragi, care îţi simt starea agitată cu care te-ai trezit! Rişti să adaugi sare pe o rană care încă nu s-a vindecat! Încearcă să te detaşezi cât mai mult de ceea ce simţi şi să nu mai pui la suflet orice amănunt din jurul tău, altfel vei risca să acumulezi stări interioare care nu îţi sunt pe plac, chiar negative! Este o zi favorabilă introspecţiei şi a lucrului cu sinele!

Taur – Nu este momentul oportun să te mândreşti sau să ţii la ego cu toată forţa, rişti ca persoane care nu te cunosc atât de bine să îşi facă o părere greşită despre tine şi despre intenţiile tale! Nu răspunde decât dacă ţi se cere părerea şi nu vorbi despre lucruri pe care nu le cunoşti, deoarece se prea poate să aluneci într-o situaţie stânjenitoare! O mână ţi se va întinde de la o persoană pe care o credeai disparută din viaţa ta!

Gemeni – Concentrează-te mai mult pe treburile ce le ai de făcut acasă, pe deciziile ce trebuie să le iei alături de familie şi fii prezent cu tot sufletul la nevoile celor dragi, care au nevoie deosebită de tine! Situaţia din prezent te pune în papucii unei persoane serioase, mature şi responsabile. Menţine această stare o perioadă mai îndelungată, deoarece ceilalţi se bazează pe tine şi pe ceea ce întreprinzi acum!

Rac – Persoana pe care o iubeşti îţi poate da o veste neplăcută sau pot apărea situaţii neprevăzute în planurile de cuplu. Oricum ar fi, lucrurile pot fi reglate până la urmă dacă îţi arăţi bunăvoinţa şi interesul! Fii cu băgare de seamă la cum manevrezi un obiect, există riscul deteriorării sau stricării lui! Nu te întinde mai mult decât ţi se cuvine şi nu face abuzuri, s-ar putea să fii sancţionat pentru asta! Analizează totul în amănunt şi nu te grăbi atunci când dai un răspuns!

Leu – Nu te răzgândi, nu te enerva şi nu fi irascibil, chiar dacă toată lumea ţi se pare că acţionează astăzi împotriva ta! Există riscul să faci o gafă sau să te iei la harţă cu cine nu trebuie! Este o zi în care poţi avea parte de romantism, plimbări şi discuţii minunate în doi, aşa că axează-te pe acest aspect, profită de moment şi contactează acea persoană specială cu care îţi face plăcere să socializezi!

Fecioară – Este posibil ca o veche iubire să se întoarcă la tine sau relaţia actuală să treacă printr-un impas. Situaţia se poate prelungi chiar mai mult decât te-ai fi aşteptat! Încearcă să te relaxezi şi să meditezi cât mai mut la ceea ce simţi cu adevărat şi la ceea ce trebuie să faci de acum încolo! Deciziile sunt importante! Compania cuiva din familie îţi face mult bine şi îţi poate oferi siguranţa şi încrederea de care aveai nevoie, aşa că nu ezita să i te confesezi.

Balanţă – Chiar dacă astăzi starea ta emoţională nu este tocmai roz, poţi găsi bucurie şi o altfel de atmosferă dacă te întâlneşti cu un prieten drag sau cu un partener cu care colaborezi foarte bine! Totodată, implică-te în activităţile copiilor, sincronizează-te cu bucuria lor şi simte fericirea fără griji. Te vei umple de o energie pozitivă, binefacătoare, care îţi va schimba cu totul starea de spirit cu care te confruntai iniţial!

Scorpion – Nu te încrede în faptul că toţi ceilalţi sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine sau că te înţeleg imediat, s-ar putea să ai unele surprize, care să îţi dea toate planurile făcute peste cap! Există o contradicţie vizibilă între ceea ce vrei să faci şi ceea ce simţi în sufletul tău, motiv pentru care nu eşti în cea mai bună dispoziţie posibilă. Din acest motiv, amână orice decizie pe mâine, noaptea îţi va fi un sfetnic bun!

Săgetător – O veche problemă din cuplul pe care îl formezi se poate reactiva în cazul în care înca aveţi resentimente. Nu lăsa acest lucru să vă afecteze şi priveşte foarte lucid situaţia creată. Comunicarea este cheia rezolvării unor probleme, aşa că nu te sfii să întrebi, să cauţi răspunsuri sau să oferi explicaţii atunci când îţi sunt cerute. Fii sincer şi deschis şi celălalt va funcţiona pe aceeaşi lungime de undă cu tine!

Capricorn – Îndemnul zilei în curs este să raţionezi şi să gândeşti la rece o situaţie neplăcută care a apărut din senin! Asumă-ţi responsabilităţile necesare şi acţionează ca un om matur! Relaţia cu membrii familiei poate fi tensionată şi greu de suportat. Recomandabil este să te detaşezi cu totul, să nu pui la suflet ceea ce se întâmplă şi să îţi găseşti calmul în activităţile individuale care îţi fac plăcere cu adevărat!

Vărsător – Astăzi există posibilitatea de a asista la unele răsturnări de situaţie şi la decizii pe care cei din jur le iau pe neaşteptate. Lasă lucrurile să se schimbe şi nu interveni în cursul lor, deoarece le poţi complica şi mai mult! Ascultă ce au de zis cei implicaţi, dar abţine-te de la emiterea judecăţilor sau acuzelor. Lasă-ţi timp de gândire şi formează-ţi o părere după ce ai înţeles toate datele necesare!

Peşti –  Simţul raţiunii nu este foarte bine ancorat în realitate astăzi, de aceea, dacă va trebui să iei decizii importante, bazează-te mai mult pe intuiţia şi pe flerul de care dispui nativ! În adâncul sufletului tău ştii răspunsul la întrebările pe care ţi le pui, de aceea nu încerca să cauţi soluţia în spusele şi acţiunile altora, ci numai în interiorul tău! Odihneşte-te mai mult şi detaşează-te de responsabilităţile şi rutina vieţii cotidiene!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie să se îmbrace oamenii care vor să-și ia rămas-bun de la micuț
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...